- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
Burda cocugu ajansa kaydettirmek istedigim icin , ne anneligim kaldi ne ayrilik konusunda velayeti insallah babaya veririlir denmesi kaldi. Inanin burdaki insanlar sadece kendilerini iyi görüp karsindaki insani yerle bir etme cabasinda.
Bir kaca ajansa basvurdum birtanesi suanda ücret istemiyor. Simdi onada bulacaklar bisey.
Daha ortada fol yok yumurta yok cocuk isci oldu,psikolojisi bozuldu,kisiligini kaybetti.
Ben anne olarak bunlari tabiki dusunuyorum. Ama burda herkes bilincli anne,ben kötüyüm ne yazikki.
Hala daha burada bu kadar yorum yapıldı ama siz ya bir düşüneyim haklı olabilirsiniz çocuğum için zor olabilir demiyorsunuz da bir ajans para istemedi diyorsunuz.
Burada farkındaysanız ajansların kötü niyetli olmasından çok 4 yaşında bir çocuğun ta şehir dışına götürülüp çalıştırılmasının zararlarından bahsettik ama hiçbirine cevap vermediniz göz ardı ettiniz. Onun için sizin gözünüzde eğitim set ışıkları ve popülerlik olmalı oysa ki o yaşta bir çocuk kreşe gitmeli ve yaşıtlarıyla eğitim almalı ki okula hazırlanmalı aynı şehirde olsa belki ama hele ki çocuk heves etti gibi bahane üretirseniz insanlarda size öyle yorum yaparlar ancak görülüyor ki size ne desek boş kafanıza koymuşsunuz ne yaparsanız yapın kendi istek ve arzularınıza çocuğunuzu alet edin çok istiyorsa zamanı gelince sanatsal faaliyetlerle uğraşır zaten