• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dizi teklifi ? :)

Burda cocugu ajansa kaydettirmek istedigim icin , ne anneligim kaldi ne ayrilik konusunda velayeti insallah babaya veririlir denmesi kaldi. Inanin burdaki insanlar sadece kendilerini iyi görüp karsindaki insani yerle bir etme cabasinda.
Bir kaca ajansa basvurdum birtanesi suanda ücret istemiyor. Simdi onada bulacaklar bisey.
Daha ortada fol yok yumurta yok cocuk isci oldu,psikolojisi bozuldu,kisiligini kaybetti.
Ben anne olarak bunlari tabiki dusunuyorum. Ama burda herkes bilincli anne,ben kötüyüm ne yazikki.

Hala daha burada bu kadar yorum yapıldı ama siz ya bir düşüneyim haklı olabilirsiniz çocuğum için zor olabilir demiyorsunuz da bir ajans para istemedi diyorsunuz.

Burada farkındaysanız ajansların kötü niyetli olmasından çok 4 yaşında bir çocuğun ta şehir dışına götürülüp çalıştırılmasının zararlarından bahsettik ama hiçbirine cevap vermediniz göz ardı ettiniz. Onun için sizin gözünüzde eğitim set ışıkları ve popülerlik olmalı oysa ki o yaşta bir çocuk kreşe gitmeli ve yaşıtlarıyla eğitim almalı ki okula hazırlanmalı aynı şehirde olsa belki ama hele ki çocuk heves etti gibi bahane üretirseniz insanlarda size öyle yorum yaparlar ancak görülüyor ki size ne desek boş kafanıza koymuşsunuz ne yaparsanız yapın kendi istek ve arzularınıza çocuğunuzu alet edin çok istiyorsa zamanı gelince sanatsal faaliyetlerle uğraşır zaten

Hicbir zaman aklim almayacak sanirim bu durumu. Sosyal medyaya fotograf bile koymazken...
O bahsettikleriniz parayi alana kadar arar. Istersenuz gonderin. Ama sonra kendilerinden haber alacaginizi zannetmiyorum.

Mesela ben bu Karadeniz dizisindeki çocuğa çok üzülüyorum. Dağ bayır kosturuyorlar. Gece gündüz yazık, hatta küçücuk çocuğu uçurumdan suya atlattılar ya :KK43:

:D o sahneler gerçek değil tabi ki

havuzda çekiliyor böyle sahneler. insanları uçurumdan nasıl atsınlar...

Burda cocugu ajansa kaydettirmek istedigim icin , ne anneligim kaldi ne ayrilik konusunda velayeti insallah babaya veririlir denmesi kaldi. Inanin burdaki insanlar sadece kendilerini iyi görüp karsindaki insani yerle bir etme cabasinda.
Bir kaca ajansa basvurdum birtanesi suanda ücret istemiyor. Simdi onada bulacaklar bisey.
Daha ortada fol yok yumurta yok cocuk isci oldu,psikolojisi bozuldu,kisiligini kaybetti.
Ben anne olarak bunlari tabiki dusunuyorum. Ama burda herkes bilincli anne,ben kötüyüm ne yazikki.
bu işin içinde olanlar da yazdı ve % 90 ı olumsuz yorum yaptı.
Biz de anneyiz, biz de kolay yoldan para kazanmayı isteriz ama çocuğu feda etmeden.
Madem ekrana çıkıp para kazanmak kolay, çocuğu öne sürme, sen kendini feda et. Eğer fikrin aynı olursa çocuğunu o zaman dahil et.

Bir sürü çocuk şarkıcılar, oyuncular çıktı. 1-2 tane dışında hatırladığımız yok.
Herkes çocuğu bolluk içinde mutlu yaşasın ister.
Ancak hayat külkedisi masalı değil. Öyle bir dokunuşla değişmiyor hiçbir şey.

Sonuçta biz yorum yazarız. Sen istediğini yaparsın. Kolundan çekmiyoruz, eve kapatmıyoruz.

Hatta profildeki sözü uyarlayalım:
Pembe Vosvos

Şöhret, o vitrinde görüp de sahip olmak istediğin elbiseye benzer. Ama vitrinde başka durur, sende başka.

Dost aci soyler demisler.. burdaki kadinlar fesat olsaydi sana yap nolcak derdi :) ne de olsa elin cocugu bize neki :) ama empati kurarak cvp veriyor herkes. Hosuna giden yorumlar kdr gitmeyenleride dikkate al derim arkadasim. Genede yapcam diyorsan yasayarak ogrenirsiniz ne yazikki

Çocuklarıma reklam teklifleri geldi ajansa felan kayıtlı değiler yerel firmalardan gördükleri yerde kabul etmedim herkes aaa manyakmısın sen dediler şaştım..çocuk tacizleri sapık insanlar etraftatken fotolarını bile paylaşmam ben korkarım çünkü henüz reşit değil ve annesi olarak onu tesir etme değilde korumakla görevli olduğumu düşünüyorum lütfen çocuklarımız bile olsa onların adına karar verirken daha ince düşünelim

Konu hala devam ediyor ve konu sahibi hala aklındaki fikir dışında hiç bir fikre açık değilsin.

Seni destekleyen yorumları beğeniyorsun sadece, normal bir şekilde anlatılan hiç birşeye cevap vermiyorsun.

Umarım hakkında hayırlısı olur, eğrisini doğrusunu iyice tartıp kalkışırsın bu işe.

Konu hala devam ediyor ve konu sahibi hala aklındaki fikir dışında hiç bir fikre açık değilsin.

Seni destekleyen yorumları beğeniyorsun sadece, normal bir şekilde anlatılan hiç birşeye cevap vermiyorsun.

Umarım hakkında hayırlısı olur, eğrisini doğrusunu iyice tartıp kalkışırsın bu işe.
Polemige girmek istemiyorum kimseyle . Yoksa isime gelip gelmedigi icin degil yani.

Dost aci soyler demisler.. burdaki kadinlar fesat olsaydi sana yap nolcak derdi :) ne de olsa elin cocugu bize neki :) ama empati kurarak cvp veriyor herkes. Hosuna giden yorumlar kdr gitmeyenleride dikkate al derim arkadasim. Genede yapcam diyorsan yasayarak ogrenirsiniz ne yazikki

kk daki beni kıskanıyor veya konu sahibini kıskanıyorlar mantığı yüzünden yazılanlar çok yanlış anlaşılıp konular çöp oluyor

konu sahibini ve kızını düşünmesek zaten bunca sayfa yorum yazılmazdı zaten

kk daki beni kıskanıyor veya konu sahibini kıskanıyorlar mantığı yüzünden yazılanlar çok yanlış anlaşılıp konular çöp oluyor

Yorum yapmak öneri sunmakla elestirip insani asagi cekip `biz senin iyligin icin soyluyoruz` demek farkli seyler. Bunlari ayirt edebilirsek yararli bilgilerdende yararlanabiliriz

Aynen yaaa yoksa kime ne bize ne..buarada benim cocuklara teklifi filan gelmedi kiskaniyo muyum aceba icten ice :)

Polemige girmek istemiyorum kimseyle . Yoksa isime gelip gelmedigi icin degil yani.
İşine gelmiyor demedim ki, karşıt fikre açık değilsin dedim.
Polemiğe girmek zorunda da değilsin.
Mesela sektörden yazan birine “şartlar böyle mi bilmiyordum”
Veya psikolojik olarak etkileneceğini yazan birine “ haklı olabilirsin bu kısmı biraz daha düşüneceğim” demiyorsun.

Aklında ki şey çok net, sadece kayıt para isteyip istememesine takılmış gibisin.
Eğer bu kadar kararlıysan, çocuğun şartları bilerek istediğini düşünüyorsan konuyu kapattırmalısın.
Be başkaları polemiğe girsin, ne senin canın sıkılsın.

Yok cok yorucu yok yipranma payi yuksek.. Normal isci hayati hic yorucu degil dimi sabahin köründe kalkıp işe gitmek asgari ucretle gecinmek ay sonunu denk getirememek istedigin hicbiseyi alamamak devamli hayati baska bir gune aya yila ertelemek :))) dizi oyunculari sefil biz krallar gibi yasiyoruz :KK70: kendinizi avutuyorsunuz kıskançlik yapmayin guzel paralar kazanmak sansi varsa ve guvenilir bi ajanssa neden olmasın ? Cocugun gelecegi kurtulur. 300 lira mi mesele. Hepiniz kendini amorti bile etmemeyecek standart ozellikte ve zekada cocuklariniza ne paralar dokuyosunuz sacma sapan. Buyuyunce dogru duzgun bi meslegi bile olmayacak olsa bile mutlu olmayacak esnek calisma saatleri olmadigi icin. Bu duzene bas kaldirmamiz gerekirken savunuosunuz nesi guzel alaskina hepimiz mutsuz zombileriz. Tiyatroya goturmus tiyatro mu var dogru duzgun devlet tiyatrolari kan aglio abuk subuk oyunlar cikio paso kirkta yilda bir guzel bisey gelirse gelio. Kendinizi kandirmayin. Ben de onun yasinda dansoz olmak istiodum niye oynamayi dusunemesin 4 yasindaki cocuk. 4 yasinda insan neler neler dusunur gorsen aklin durur.
Konu sahibi kendi için istemiş olsa, size katılıyorum. Karar verebilecek yetiye sahip, hayatını istediği yönde devam ettirir. Ama üzerinde tartıştığı kendi hayatı değil.

Çocuğunu sosyal medyada paylaşmanın bile etik olmadığını düşünen bir insanım. İstismara çok açık bir iş, benim gibi düşünenlerin de konu sahibini uyarması bu çocukların hayatı için bir sosyal sorumluluktur.

Back
X