yoksa ciguli falan da mı var
ben de baya baya güccükkene küçük emrahı beğeniyodum
o
ama ordaki komutan varya bende ona bayilirdim sirf komutani gormek icin defalarca ayni bolumu izlemisligim vardir
aman arkadaşım agzından yel alsın
benim en yakın arkadaşım emre altugla öpüşmeden ölmeyeceğim derdi allah rahmet eylesin öleli 4 sene oldu o sebeple saçma gelsede sanada yazmak istedim
boşverin onlarda sen ben gibi insan yakından tanıdığım birkaç ünlü var bizden bir farkları yok
ayrıca kenan imirzalıoğlunu tanıyan bir tanıdığım var neyse ben daha buradan yazmayım sana özel mesaj atayım
bu arada konu sahibesinin beğendiğim kişiyi ilk kez gördüm ama hoş çocuk 10 yaş genç olsam bende aşık olabilirdim
bence bu ünlülere aşık olma sebebimiz ruhumuzun sevgiyle beslenmesi , tabi normal hayatta filmlerdeki gibi kusursuza yakın kadın ruhundan anlayan , kibar , dürüst , gerçek sevecek erkek bulma ihtimalimizim çok düşük olmasından dolayı ruhumuzda ihtiyacını böyle gideriyor
tARKAN!a nasılda aşıktım. . Sevgilisinide çok çirkin buluyordum :) onun yanına ben daha çok yakışırdım
Ama kaçırdı beni elinden artık evlendim yüz vermem ona
Normal şeyşer geçici heves :) illaki geçecektir merak etme
Ben de ilk şöhret yıllarında Küçük ibo ya aşık olmuştumKuzenimde küçük Onur a aşıktı. Benim ki daha iyi senin ki daha kötü diye kavga ederdik:) ''Küççük bir kız çocuguğuğu tek başına ne yağparr'' diye bağıra çağıra şarkılarını söylerdim yaww o kadar feciydim...
Ben 34 yaşındayım ve kel erkelerden hoşlanmıyor olmama rağmen Mumya filmini sırf Arnold Vosloo için defalarca izleyebilirim.Eşimin yanındada beğendiğimi söylerim.Özellikle bugün vardı mesala şu aşağıda ki sahnedeki haline o kadar üzüldüm ki şaka değil o haline benim bile gözlerim doldu.Kadını için o neler yaparken kadını ise onu bırakıp gidiyor.O da kaderine isyan kendini atıyor.
Bunlar normal şeyler zamanla geçer.Genç kızlığımda ise tam bir Emrah hayranı idim hatta ona ulaşıp imzalı resmini bile almıştım.Mahallede hayranlığımı bilmeyen yoktu gazeteden minnacık bir resim bile kesen olsa koşa koşa bana getirirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?