Dizideki oyuncuya aşık olmak normal mı ??

şimdilerdede yuri boykaya hayranım(yenilmez filmindeki adam)gerçek adı scott adkins telefonumda duvar kağıdı o hatta kaslı erkekleri hiç sevmem ama bu başka sankii nasıl bir duygudur anlıayamadım sevgikimde biliyo ama onun yanında konuşamamaya dikkat ediyorum bu arada 26 yaşındayım

valla kimseye öyle tvden aşık olmadım :)

7 Yaşam filmini izledikten sonra Will Smith'e aşık olmuştum. Çocukta değildim 23-24 yaşlarındaydım. Bütün filmlerini defalarca izledim saatlerce internette onunla ilgili haberlere fotoğraflara falan baktım. onunla hiç tanışamayacak olma duygusu beni çok üzüyodu gün içinde sürekli mutsuzdum yani... Ama bi süre sonra geçiyor. zaten sen ona değil aslında onun canlandırdığı karaktere aşık oluyosun.

benim de olmuştu ama geçti. ama benmki öle aman aman aşık olma değil. hatta sevgilimin bi özelliğini de ona benzetirim. ama dediğim gibi aşık olmadım sadece beğenirim. sadece sevgilime aşığımmm bennnn =)

yoksa ciguli falan da mı var

ben de baya baya güccükkene küçük emrahı beğeniyodum

Ben de ilk şöhret yıllarında Küçük ibo ya aşık olmuştum Kuzenimde küçük Onur a aşıktı. Benim ki daha iyi senin ki daha kötü diye kavga ederdik:) ''Küççük bir kız çocuguğuğu tek başına ne yağparr'' diye bağıra çağıra şarkılarını söylerdim yaww o kadar feciydim...

gül gül bayıldım yorumlara sonra düşündüm düşündüm benim hiç öyle bi aşkım olmadı yaaa
herkese bi kulp bulduğumdan olmalı
duvara bi poster filan asmışlığım bile yoktur
tvdeki birine aşık olmak normaldir belki ; aynı duyguları yaşayan biçok insan olduğuna göre..
bide konserde ağlayıp bağıran kızlar geliyor aklıma bkz. justin timberlake seven kızın dramı

Son düzenleme:
Ergenlik caginda banada oldu. Hakan Peker'e asik olmusdum aklimdan cikmiyordu sabah aksam onu dusunuyordum, onunla yatip kalkiyordum belki bosluktasiniz onun icin belki oyle hissediyorsunuzdur. Bi donem sonra gecer.

Sayfalari okumadim. Dizinin ismini soyledinizmi merak ettim.

aaaa bu konuda anlatmam gereken bişey var :
en yakın arkadaşım sıkı bir t.t. hastasıymış eskiden, anlatacağım şey de onun anısıdır
imza günü olmuş işte, bizim yaşadığımız şehre gelmiş t.t arkadaşım da orda ne yapıp edip adamın dikkatini çekmeyi başarmış ve
t.t telefon numarasını vermiş arkadaşıma
1 hafta sonra aramış arkadaşım kendisini imza gününde giyindiği kıyafetle tanıtmış o da hemen tanımış (çakal :)
bi süre telefonda görüşmüşler t.t de arkadaşımı aramış filan... sonra bi gün cevap vermemiş telefonlara sonra da
sonra da ............................................
adam evliymiş karısı arkadaşımı aramış ve görüşmeleri orda son bulmuş

Ayy ben kenan imirzalioglu, serdar ortac, kucuk iboyada asiktim, o yasta kalbim otobus gibiymis ne ne giren ne cikan belli.

Secret Garden'ı izleyip Hyun Bin'e aşık olmayacak insan evladı var mıdır şu dünyada?

Ben de onu izlediğim dönem her gün onunla yatıp kalkıyordum resmen.
Hala da bayılırım kendisine.
Daha ne cevherler var koreli aktörler arasında.
Aklım çıkıyor valla.
Artık izlediğim her dizide ya da filmde(koreye ait olanlarda) bir aktöre aşık oluyorum.

Son düzenleme:
o

ama ordaki komutan varya bende ona bayilirdim sirf komutani gormek icin defalarca ayni bolumu izlemisligim vardir

Beğenilerimiz aynıymış dün izlerken bile kızkardeşimle ikimizde aynı şeyleri söyledik.İşte filmdeki iki adam biri Mumya diğer komutan
Bu pazar yine var ama 2 seri gitti bu haftaki Akrep kral

the vampire diaries supernatural tarzı diziler olduğu sürece normal 2 dizidede favorim var klaus ve dean

tatlım bencede onlarda bizim gibi sıradan insan bizden ne eksikleri ne fazlaları var sadece ün yapmış tanınmış insanlar. oyuncuların .filmlerdeki rolleri ile gerçek hayattaki karakterleri okadar farklı ki.. bazen sokakta görsen hayal kırıklığına uğruyorsun hatta öyle..gerek tip gerek tavır..filmdeki rolleri ile özdeşleştiriyoruz oysaki durum çok farklı..o filmdeki aşk kokan yada sempatik görünen insan normal hayatta bir odun olabiliyor yada kaba saba ukala bir insan evladı..ve biz gerçek yüzlerini görünce hayranlık bir yana tiksinebilioyoruz..tüm mesele ünlüleri gözümüzde çok büyütmemiz..sanki onlar başka bir gezegende yaşıyor gibi ulaşılmaz görmemiz ama malesef gerçek bu değil..dediğin gibi hayalimizdeki boşlukları, ihtiyaçları karşılıyor bedenimiz ..aslında ihtiyacımız olan sadece sevgi,şefkat gerisi sadece araç..

Ayy bende diyorum bişeyi unuttum yazmayı :))

Tabiiisii dee Ediz Hun

Küçüklüğümden itibaren hayranlığım vardır zaten kendisine.. Burda bir üye film tavsiyesi etmişti yeşilçamdan.. Onu bir izleyim derken gene aşkım depreşti

3 günde 10 filmini falan tekrar izledim.. röportajlarını okudum.. ama benim ki sadece tip olarak hayranlık değildi.

O nasıl bir efendilik o nasıl bir kültür

Okudum da okudum röportajlarını ve onun kadar beyfendi yakışıklı centilmen bir erkek oyuncu daha geçmemiştir dünyadan Türkiye'de

Ama komedi oyunculuğu daha bir güzel Güllü geliyor Güllü'yü tavsiye edeyim mesela :)))

Sonraaacıma dudaktan kalbe de ki cemil yani Yiğit Özşener.. Millet kenan da kenan diye tuttururdu been ceeeeeeemil derdim :)) adamın oyunculuğu o kadar iyiydi ki

Ezel de de kerpeten Ali yi beğenmiştim :)) Barış Falay'ı da çok severim bir oyuncu olarak..

Ahh ahh ortaokul-lise çağlarında bende baya ünlüye takmıştım.
Özgür çevik, arda kural, dağhan külegeç.
Ayyy şimdi hiçbirini sevmiyorum hele dağhan ne gıcıkmış öyle.
Bu hislerin hepsi oynadıkları karakterlerden bence.
Şimdi de mesela bir aşk hikayesindeki korkut aliyi beğeniyorum. O nasıl bakış nasıl gülümseyiş kıza. Aşk akıyor adamın yüzünden

sorma ibrahim çelikkol yanımda kısa kaldı iyi mi.......

hiç şansın yok ibrahim

aaaaaaaaa litfen ama o küçük çömlerden de küçük onura aşıktım ben de

küçük iboya aşık olan arkadaşlarımla kavga bilem etmişliğim olmuştu

Bende hoslanmam kel adamdan ama bu adama cok yakisiyor... :) Gecen hafta pazar gunude vardi filmi :)

Adam kendini attiya cok duygulandim ben aski onu birakti yari yolda...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…