evett okuyunca rahatladım :) bu kadar beklemiyodum herkesin döküleceğinii :)
seçim gerekıyorsathe walking dead deki glenn varya onu da beğeniyodum ama favorim darly idi
küçükken harry potterdı
haa birde elveda rumelide alex vardı ertan saban :)))
ondan çok önce engin altan düzyatanıda böyle beğeniyodum :))
yeni yeni hatırladım bunları da konuya girince allah bilir daha aklıma gelmeyen neler var
ha birde sonradan zevkim değişiyor mesela küçükken harryiciği beğenirken büyüyünce snape i daha bi hoş bulmuştum
şimdi allah aşkına kimin çevresinde beğendiği tipler gibi insanlar çok ki :))) insan yanında göremeyince ordan burdan avunuyor işte
Ben Ankarali namiga bile ilgi duymustum varin gerisini siz düsünün
Ben Ankarali namiga bile ilgi duymustum varin gerisini siz düsünün
.................
Listem kabarikta yazmayim simdi...
yoksa ciguli falan da mı var
ben de baya baya güccükkene küçük emrahı beğeniyodum
Yabancı bir dizi izliyodum hiç olmayan bişey oldu. normalde yakışıklı aktörleri beğenirim ama yakışıklı der geçerim. böle hiç hissetmedim. onu izledikçe içimin sıkıldığını hissediyorum. hayatımda kimse yok, öle biri gibi olsun istediğim için mi bu haldeyim yoksa ? Gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum aklıma o geldikçe ve hiç keyfim yok resmen aşk acısı çekiyorumm :) yatıyorum kalkıyorum aklımda, diziyi izlememeye karar verdim ama izlemeden de duramıyorum... Sanırım psikolojim bozuk, kendimi çok yalnız hissediyorum. aklıma geldikçe ağlamak geliyo bu nasıl bir duygudur Allahımm :) Sizede böle oldumu hiç kızlar yardım edinn lütfen ??
Birde rosalinda vardi bir zamanlar ordaki fernando hoze altamiano ya asiktim aman allahim ismini hala unutmamisin tovbe tovbe
bu arada kenanla opusmeden gocup gidecem bu dunyadan ona yanarim
Ben 34 yaşındayım ve kel erkelerden hoşlanmıyor olmama rağmen Mumya filmini sırf Arnold Vosloo için defalarca izleyebilirim.Eşimin yanındada beğendiğimi söylerim.Özellikle bugün vardı mesala şu aşağıda ki sahnedeki haline o kadar üzüldüm ki şaka değil o haline benim bile gözlerim doldu.Kadını için o neler yaparken kadını ise onu bırakıp gidiyor.O da kaderine isyan kendini atıyor.
Bunlar normal şeyler zamanla geçer.Genç kızlığımda ise tam bir Emrah hayranı idim hatta ona ulaşıp imzalı resmini bile almıştım.Mahallede hayranlığımı bilmeyen yoktu gazeteden minnacık bir resim bile kesen olsa koşa koşa bana getirirdi.
Birde rosalinda vardi bir zamanlar ordaki fernando hoze altamiano ya asiktim aman allahim ismini hala unutmamisin tovbe tovbe
bu arada kenanla opusmeden gocup gidecem bu dunyadan ona yanarim
Orjinal çirkin betty dizisindeki esas adam......show tv deki.......sanırım gerçek aşk oydu
aman arkadaşım agzından yel alsın
benim en yakın arkadaşım emre altugla öpüşmeden ölmeyeceğim derdi allah rahmet eylesin öleli 4 sene oldu o sebeple saçma gelsede sanada yazmak istedim
boşverin onlarda sen ben gibi insan yakından tanıdığım birkaç ünlü var bizden bir farkları yok
ayrıca kenan imirzalıoğlunu tanıyan bir tanıdığım var neyse ben daha buradan yazmayım sana özel mesaj atayım
bu arada konu sahibesinin beğendiğim kişiyi ilk kez gördüm ama hoş çocuk 10 yaş genç olsam bende aşık olabilirdim
bence bu ünlülere aşık olma sebebimiz ruhumuzun sevgiyle beslenmesi , tabi normal hayatta filmlerdeki gibi kusursuza yakın kadın ruhundan anlayan , kibar , dürüst , gerçek sevecek erkek bulma ihtimalimizim çok düşük olmasından dolayı ruhumuzda ihtiyacını böyle gideriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?