• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dizideki oyuncuya aşık olmak normal mı ??

Secret Garden'ı izleyip Hyun Bin'e aşık olmayacak insan evladı var mıdır şu dünyada? :69:

Ben de onu izlediğim dönem her gün onunla yatıp kalkıyordum resmen. :D
Hala da bayılırım kendisine. :31::31:
Daha ne cevherler var koreli aktörler arasında.
Aklım çıkıyor valla. :69: :D
Artık izlediğim her dizide ya da filmde(koreye ait olanlarda) bir aktöre aşık oluyorum. :D

Misal şu:69: çok sevimli:9:

$korean-dramas_No-Such-Thing-As-Nice-Guys-Korean-Drama_Song-Joong-Ki.webp

şimdilerdede yuri boykaya hayranım(yenilmez filmindeki adam)gerçek adı scott adkins telefonumda duvar kağıdı o hatta kaslı erkekleri hiç sevmem ama bu başka sankii nasıl bir duygudur anlıayamadım sevgikimde biliyo ama onun yanında konuşamamaya dikkat ediyorum bu arada 26 yaşındayım:27:
Eki Görüntüle 731574

Scott Adkins, Van Diesel zaten hayran olunacak "oyuncular", tebi tebi oyunculukları göz kamaştırıyor :27: hahaha çok şahane anlatmışsın bu arada :60:

Son düzenleme:
hayat ağacı dizisi vardı 90lı yıllarda. ordaki fettan güzel Sam'in sevgilisi komiser Kyle'a bayılırdım ben de. aşk olmasa bile bayağı bayağı bi hoşlantıydı. dizi bitince üzülürdüm. Sam'i kıskanırdım :52:

Ergenlik döneminde hepimiz bir ünlüye aşıktık zaten :27: Yetişkin olupta hayranlık duyulan ünlüler olabilir , ama bunalıma girecek kadar olmamalı tabi ki:)

Son düzenleme:
Bende hoslanmam kel adamdan ama bu adama cok yakisiyor... :) Gecen hafta pazar gunude vardi filmi :)

Adam kendini attiya cok duygulandim ben aski onu birakti yari yolda...

:43:Evet canım ya İvy kocasını kurtarırken o Anaksunamun diye bakıyor ve kadın gidiyor.O da gözlerinden akan yaşla kendini bırakıyor.Bak şimdi yine ağlıyıciyim:43::43:
Oh anaksununda sonu kötü oldu böcükler yidi onu.:27:
Ahh ahh İmhotep ne yakışıklısın sen.:4:
Kız konu sahibi eski aşklarımızı depreştirdin.Gelip geçici bunlar ama bak şu yaşta hemide evli halimde benimde aşkımı itiraf ettirdin.Özel neyim kalmadı sayende:16::16::21:

:37:Ben nedense Kore Çin ve bilimum çekik gözlü erkelerden de kadınlardan da hoşlanmıyorum:19:.Bana hiç bir şekilde cazip gelmiyorlar ya:50:

Uff, hangi Asya dizisini izlesem oradaki başrol erkeğe takıntılı oluyorum, playfull kiss'in başrol oyuncusuna o kadar takıntılıydım ki, sırf ona benziyor tarzı diye uzun süre burda bi cocuğa da takmıştım kafayı.Şimdi de Star Trek'te ki Mr. Spock karakterine aşığım resmen. Hangi oyuncunun oynadığı onemli değil, ne zaman Mr.Spock'ı izlesem kalbim küt küt atıyor ve yüzümde salak, engelleyemediğim bir gülümseme beliriyor. Çekik göz ve sivri kulakları çekici mi buluyorum nedir..-ki bende 19 yaşında (aslında 20 de çaktırmayalım :) ) bir üniversite öğrencisiyim.
Gelelim, neden böyle takıntılar ediniyoruz? Sorunun dizilerde yaratılan- özellikle Kore dizilerinde- karakterlerin, şarkıcıların ya da ünlü diyebileceğimiz herhangi kişilerin genç kızların hayali şeklinde kamuoyuna tanıtılması olduğunu düşünüyorum.. İçimizdeki duygu boşluğunu, hayallerimizin adamını öyle dolduruyoruz. Aslında o adammı değil, o görünüşteki hayali karakterlerimize takıntılıyız. Bizi hayal kırıklığına uğratacak herhangibir davranısında ya da bu özelliklere sahip, içimizdeki bu boşluğu dolduracak kişiler bulduğumuzda geçeceğini düşünüyorum.
Dipnot: Bir zamanlar Enrique Iglesias için ölüyordum resmen (gecen seneye kadar) Hayallerimde olana adam bu, böyle bir insanlar birlikte olacağım diyordum Fakat gecen sene konserde bir kameramanın makinesine tekme attığını gördükten sonra, adamın klibini bile izlemiyorum, o kadar.Çünkü hayalimdeki tüm imajını bir anda yıkmıştı :D

Normal herkesin başına gelmiştir illa ki :37:
Ama kendi halim anormal. Çıkınca televizyonun dibine geçiyorum halimi görmelisiniz:
"şuna bak ya yirim yağızım erkek güzelim benim be off nesin sen öyle :D " gibi laf atmalarım oluyor
Bak yine aklıma geldi:54:

puff bende aşk dizilerinde başroldeki adam zevkime uyuyorsa ah çekerdim
sanırım duygusal olarak açlıktan çocuklugumda fernando hose altamiano del kastiro ya aşıktım :52:
büyüdüm hakan pekerin efsane klibindeki kaçak gelin sandım kendimi :23:hoş hala görünce etkilenirim eski günler aklıma gelir :9:
asmalı konak seymen , türk filmlerinden tabiki kadir inanır ediz hun :27:
muhteşem yüzyıl malkoçoğlu :33:
bunlar kısmetimi bagladı evde kaldım hepsi yüzünden hepsi mükkemmeldi çünkü ühüüüü :43:
:9:

hahaah şimdi aklıma geldi bende Edwarda aşık olmuştum hatta o denli aşıktımki etraftan kimseyi beğenmeiyordum tekliflere kualk asmıyordum illede edwrd illede edward olsun diyorum biliyorm öle biri yok hiç olmazsa wampir olsun diyordum onu görünce için kıpır kıpır oluyordu :32: ama bi yandanda canım acıyodu nasıl korkuyorum ona aşık olmaktan :18: biliyorum öle biri yok etraftanda kimseyi beğenmiyorum o edward yüzünden o bella varya hah ona o kadar sinir oluyodum ki ama edward onu seviyo diye mecburi bende seviyodum sırf edwrd için bu denli aşıktım ben edwarda :1: :1: :3: sırf edwrd için kimseyle çıkmadım çıkamadım onun gibi birini bekledim derken filmini izleyemedim bi ara unutur gibioldum sonra birciğim çıktı karşıma ona nasıl anlatıyorum ama bitanem beni büyük sabırla dinliyo derken oda alıyo okuyo falan ama içten içe küfredi çocuğa hatta beste bile yapmış bahçelerde vırd vırd koca kafalı edward diye :32: :32: :34: neyse ben biriciğimi tanıdıkça sevdim sevdikçe hoşlaştım kavga gürültü patırtı küsmesi barışması derken bi baktım beraberiz ve alacakaranlığın filmine beraber gidiyoruz sırf ben seviyorum diye bi an dedim acep birciğimden uzaklaşırmıyım tekrar izleyince ama nerdee film boyu ben onun elini tuttum o benim elimi ben başımı omzuna koydum gülüşmeler masum öpüşmeler filmden çok birbirimizi seyrettik :1: :1: iyikide edwarda aşık olmuşum diyorum yoksa ben biriyle çıksaydım ve birciğimi kaçırsaydım hem birciğim benim ilkim onun benim ilkim olası çok hoşuma gidiyo onunda öle ya ilkim olmasaydı Allah korusun her işte bi hayır vardır madem aşıksın tadını çıkart :1: :1: :32: :32: :34:

güzel konu olmuş, dökülmüş millet :27: ben bir ara da Denzel Washington ve Wesley Snipes fanıydım :D hatta Snipes yüzünden bütün iyi vampirlere bir sempatim vardı :27:

kuzenımde metın özülküye aşık olmuştu :1::1:

taam zevkler tartışılmaz ama böyle tvden aşık olunacak en son tiplerden

sonra evlendı eşi ıkızı kadar benzıyor metın özülküye

ben kendimi bildim bileli hastası olduğum oyuncu bruce willis 32 yaşındayım yaşlandı ama ben hala hastayım :10: aşkım sinir oluyo kendisine ama yapıcak bişey yok çok eskilerden beri çok seviyorum kendisini napim :27::27:

$1346675195_l-bruce-willis-fcf4f04d.webp

Back
X