Dizilerdeki en yeteneksiz oyuncular....(kadın-erkek)

unutulmazdaki gıcık eda, ve ablası melda samanyolundaki melek ve zülal,yaprak dökümündeki şevket,sinem kobal,merve sevi,kapalıçarşıdaki diyarmdır şehirmidir nedir ona çok gıcığım aklma gelen bunlar

aşk bir hayalde nehir erdoğan r leri çok bastırıyo mesele konuşurken görmüyomusun denir bu görrmüyorrmusun diyo şive yapmaya çalışmışlar ama olmamış

Aşkı memnudaki Arseni canlandıran kadın allahm yok böyle bi oyunculuk ya çok yapmacııııııkk lisedeyken bi kız vardı Özlem diye oda böyle konuşurdu kendini incelte incelte kıpkırmızı olurdu ama yinede öyle yapmaya devam ederdi sinir olurdum Bu kadın bana onu hatırlatıyor onada sinir oluyorum sırnaşık şey

pınar altuğ
bergüzar korel
vildan atasever
naz elmas
unutulmaz dizisinin başroldeki oyuncuları
kavak yellerinin genç oyuncu kadrosu
adanalıdaki genç polis ve adanalının kızı ve eşini oynayan tipler
cansu dere

yaprak dökümü necla ve şevket
berrak tüzünataç
sempatiksalakcinni

adanlı dizisinde oynayan genç kız isimini bilmiyorum..
dudaktan kalbe Burak Hakkı
Sanatçılardan ise Sibel Can ve Ebru Gündeş çok yapmacık oynuyolar..

aynen katiliyorum birde gamze ozcelik berguzar korel naz elmas tugba unsal

cansu dereyi hiç sevmem
o var diye kenan imirzalıoğlunu bile izleyemiyorum
o derece yani:)

birkac tane değiller ki zorla oyuncu olmaya calısan o kadar fazla insan var ki
bu kişilerden dolayı diziler kaldırılıyor çünkü inandırıcılıgı yok mesela vildan atasever,naz elmas ,
nehir erdoğan vs...

evet şu an en hazetmediğim deniz yıldızındaki deniz,mert,mehveş...
ezeldeki eyşan cansu dere...
yaprak dökümü şevket pasifi...va yeni üyesi ali sarper...

geniş aıledeki şukufe boş boş bakıyo ölü balık gözlü kocaman bir ağız cıkan laflar agzından büyük erkek sesi var o kadında keşke seslendırme yapsalarmış

kavak yellerındekı aslı su bide deniz

Son düzenleme:
deniz yıldızındaki deniz cok mu aramıslar o kızı kendi kendine habire kameraya bakıp trip atı okaydirigubbakcemile3 bide banunun annesi yok böle bi oyunculuk kendini asmıs lülülülülülü

deniz yıldızındaki deniz ve merrrrt yaprak çürümesindeki ( bence artık çürüdü) şefket, kavak yellerindeki aslı, deniz, arka sıradakilerin kemal hoca hariç hepsi nefret ediom o diziden, askı emmnudaki nihal,

Naz Elmas, Vildan Atasever ve yaprak dökümündeki şevket yani Hasan Küçükçetin :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…