Dizilerdeki en yeteneksiz oyuncular....(kadın-erkek)

arka sokaklarda elif yaprak dökümünde şevket kurtlar vadisinde ebru gıcık ben oynasam daha güzel rol yaparım aklıma gelen bunlar

ihanet diye yeni bir dizi cikti orda kocasini aldatan sarisin bir kadin var aman tanrim korkunc ötesi bir insan anca bu kadar yeneteksiz olabilir

naz elmas,
tuba büyüküstün,
NAZ ELMAS (büyük harfle belirtmek istedim),
kavak yelleri-aslı,
doktorlar-ela,
sinem kobal,
bergüzar korel - hep aynı oynuyo
vs vs ...

Necati Şaşmaz bence
Kötü oyunculuktan şaşmaz
-tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3

bu yorumu çok beğendim.herkes çok güzel tespitlerde bulunmuş ben pek dizi izlemem.ama benimde ilk sıramda necati şaşmaz var.her dizide ayrı karakter oynayıp aynı mimikleri aynı ifadeyi kullanan hiç bir oyuncuyu beğenmiyorum.

sinem kobal basta..

kurtlar vadisi Ebru da cok kotuydu cikti sonunda ..

Aysun kayacinin oyunculugunu begenmiyorum...

simdilik aklima gelen bunlar

Beren Saat , Sanem Çelik dıyenler olmus :)
oyunculuktan anladıgınız ne acaba .. cok guldum ya bu ıkı ısıme ..

bu ıkı kadın oyuncuda oscarlık bırkere Turkıye ıcın cok cok ıyı oyuncular ..
Mımık , göz ve beden hareketlerı gayet iyi ..
-------

benım basarısız buldugum : Cansu dere , Naz elmas

Naz Elmas, Cansu Dere, Necati Şaşmaz, Yasemin Ergene, Deniz Yıldız'ındaki Deniz ve sevgilisi, Bergüzar Korel, Serenay Sarıkaya aklıma şimdilik bu kadar geldi. :44:

dıkkat ettımde burda ismi verilen oyuncuların çoğuda bi dizisi biter bitmez başka bi dizide görünüyo ilginç

Sinem Kobal Rol aldığı bütün yapımlarda vasatında altında bir performans gösteriyor.
Güneş Emir, Koray Erkök, Artemis Karaman : Deniz Yıldızı
Nur Aysan : Muhteşem Yüzyıl
Tuğba Büyüküstün: Gönülçelen

şu türkan dizisinde türkanı oynayan kız
aman allahım bu kadar mı kötü bir oyunculuk olur
hiç mi yetenek olmaz bir insanda?

Herkezin dediği gibi Sinem Kobal.Gerçekten hiç rol yapamıyor nasıl başrollerde bilmiyorum..
Ayrıca Serenay Sarıkaya ve Selen Soyderinde oyunculukları çok kötü

şu serenay sarıkaya ağlama rollüne girdiği sırada anında yüzü gözü dudakları şişio

Adını Feriha koydumdaki Sarışın kız Hande..Her kelimeden önce nefes cekip konuşması yokmu deli oluorum..Diafram fln çalışmıomu bu kıs..o nefes sesi cok rahatsız edici...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…