Dizilerdeki en yeteneksiz oyuncular....(kadın-erkek)

Çok güzel hareketlerdeki Eser ne öyle salak salak skeçlerde gülüyo tutamıyo kendini nası oynatıyolar onu hayret sahneyede bence hiç yakışmıyo panda

:roflol: :roflol: öyle deme yaa eser benim aşkım :asigim: ben en çok ona gülüyorum çok komik ya hele başlarken koşturarak gelmiyo mu bide dans etmiyo mu :asigim: çok tatlı ya opuyorumnanaktan bide bülent oda çok komik bide eserin boğaç karakterine bayılıyorum kaydirigubbakcemile3

şunu söyleyeyim arka sıradakilerin hepsinin yaşı çok ileri bir kere hele oktay 35 yaşındaymış..lise öğrencisini düşündüğün zaman hepsi hormonlu hıyar gibi kalıyor...resmen yapmacık geliyor hepsi bana..

askı memnu dizisindeki bihter tam bi mimik insanı o konuda cok yetenekli bence
bi dizide 100 yüzünü gösteriyo
fekat anladıgım kadarıyla konuşma özürlü hep kısa diyaloglar yazıyorlar daha dogru düzgün bi diyalogunu görmedim

yaprak dökümündeki şevkete herkez gibi bende gıcık oluyorum tam bir odun

zaten deri topu izledigim bu 2 dizi var

Berrak Tüzünataç
Beren Saat
Belgüzar Korel
Tuba Büyüküstün
Hatice Şendil
Hande Subaşı
Mehmet Akif Alakurt
Kıvanç Tatlıtuğ
Tolgahan Sayışman
Dağhan Külegeç
İbrahim Kendirci

naz elmas çok kötü gerçekten de.. bide yeni başlayan es es dizisi warya ordaki irem leyLa tugutlu mu ne türkiye güzeli uğraşsa bu kdr yapmacık olamaz heraldee:))

geniş ailede oynayan askitom diye ortalarda dolanan,galiba doktorlarda fikret karakteriydi kendisi domusuku hiç yakıstıramadım bu role,yemindeki leyla olan tugba ünsal hiç yakısmıyo serhanın yanına cocuk gibi..

unutulmaz daki Melda , hakkı ve onun ablası rolndeki sarıışın kadın , adnalı idil ve canım ailem seyhan ..bnlara gıcık oluorm ben ya

bende su es es teki basroldeki kıza gıcık oldum.cok uyuz yaa.canım ailem dizisine bayılıom ama o seyhan hele ali ile bulusacagı zaman gözlerini kısarak bi hareket yapıo ya ablasına ay cok gıcık yaaa.askı memnu daki bihter mıymıy.yaprak dökümündeki necla nın hönkürerek aglaması..unutulmaz da hakkının nişanlısı cok fazla souk olmus hiç yakısmamıs.ama begendiğim tarafı iki kız kardes birbirine benzio gercekten bu anlamda ii olmus.pınar altugu zaten sevmem rol yapmasınıda beceremio.

Şuan kurtlar vadisinde oymuyor sanırım Ebru rolüyle ve daha önce bir kaç dizide dahada performansını izledim Hatice Şendil kadar donuk bir oyuncu görmedim..yasakkelime

ilk aklıma gelenleri sayıyım es-es deki kız hiç rol yapamıyor:1no2:adanalıdaki selin demiratar kurtlar vadisindeki hatice şendil bergüzar korelide pek başarılı bulmuyorum
erkeklerden özgür çevik tipini de oyunculuğunu da beğenmiyorum neden başrol veriyolar bu adama anlamış değilim:mymeka:baba ocağındaki burak özçivit de pek iyi sayılmaz
şimdilik bunlar geldi aklımaCADIARZU

deniz yıldızındaki başroldeki kız hatice şendil mıymıntı gibi..
sonra unutulmazdaki eda daha çok vrda aklıma gelmiyor..​

ben sevinc erbulak i hic begemiyorum seslendirmesi bakislari tepkileri falan cok kötü bence

Yaprak Dökümünün yeni Şevketi rezalet
Ayrıca Unutulmazdaki Melda ve kardeşi tam bi rezalet hele ol edanın ağlayışı yokmu komedi gibi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…