berenin o ince dudaklarini buze buze konusmasi ayri alem........ polat alemdari oynamasa necati sen sakiz reklaminda agac kutugu dekoru bile olmazsin.............. sehrazat bakislarin zaten bon bon inek gibi o 183 boyunla cilve isve yetenek yoksunusun........................yaprak dokumunden sevket ya bu adam gitsin goz zevkimizi bozuyor ..............
sonuna kadar katılıyorum yorumlarına.
birde Tamer Karadağlı gerçekten bir felaket,
Çocuklar duymasında nefret etmiştim, son ağada nefret bile edemedim yani beni duygusuzlaştırdı adam ya.
Kızlar birde geyik bölümünde tvkolikler diye topic açtım, ordada anlık yorumlar, beğendiklerimiz, beğenmediklerimiz, tavsiyelerimizi yazalım diyorum, beklerim....
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/277869-tvkolikler-buraya.html
bence canim ailemdeki seyhan
adanalidaki idil
bu ikisi cok yapmaciklar
binbir geceyi izlemedim ama
şehrazatıı zatenn hiç sevmiyorum
adanalıdaki idilide aynı şekildee hiçbir özelliği yokk iki tanee çakasım geliyoo gıccıkkkkkkkk
vallahi unutmustum onu seda sayanla bir dizisi vardi korumayi oynuyordu ay sirf kalitesizlik sinirlari altinda bir diziydi o soguk ve suratsiz tipiyle kevin costner havalari vardi yarabbim
demekki idil sadece beni sinir etmiyormuşsengözlerimebaksanab konuşması da çok kötü kelimeleri yiyomuş gibi sanki!...
süper konu olmşş
herkeslere katılıyıroumm bende yazcam ama :))
akasya durağı-tuğçe zoraki oynuo kız..
melekler korusun -eylül..
arka sokaklar--yeliz
idil-nermin iki rolündede gıcık saçma..
küçük kadınlar-derya ve elif
yaprak dökümü-necla seside nası cart..hele babaçım demesi yok mu deli edio benii..şevketi saymıyorum bile..
menekşe ile halildeki menekşe
gümüşteki gümüş
zerdadaki zerda :))
ay bu uzar gider :))
o kadar çok varki yeteneksiz hatta ben olsam daha iyi oynarım dediğim
küçük kadınlardaki elif
yaprak dökümündeki şevket (hala alışamadım bön bakışlarına)
kavak yellerindeki deniz çok yapmacık geliyor konservatuar öğrencisi olmasına rağmen
naz elmas hepsinden de kötü özellikle doktorlarda nefret ettim o kızdan ne kadar çok mimik yapıyordu tam rezalet oyunculuğu
binbir gecedeki onurun o anlamsız ruhsuz bakışlarıda sinir etmekte beni
daha vardır da aklıma ilk gelen bunlar
evet ya o onurun bakışları beni de hasta ediyor ne kadar donuk allaaamm yaaa!:1shok:
ben onurun oyunculuğunu beğeniyorum.adamın oynadığı karakter öyle canım napsın.:smiley-cool:
beni o dizi de adam da çok sarmadı kardeş ya!...:1no2:
kızlar yazılanlara şöyle bi göz attımda hep aynı kişiler yazılmış.ben değişik olarak tan sağtürk,kavak yellerindeki mine karakteri dicem.konuşması mıy mıy bide ağlarken bile sanki gülümsüyor kız hiç beceremiyo ağlamayı deli ediyor beni.
tan sağtürk e katılıyorum yetenek sıfır... mineye gelirsek o dizideki çoğu kişiye göre mine başarılı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?