Dizilerdeki en yeteneksiz oyuncular....(kadın-erkek)

Ayy bana da itici geliyoo mimikleri hareketleri çok gıcık

hamile kıyafetleri sanırım çocuk görüntüsü vermek için fiziği ön plana almamak için...
zamanla büyüdü serğildi, güzelleşti olayına girecekler herhalde diye tahmin ediyorum ben de..

şevkete bende katılıyorum.

birde arka sokaklar aylin, kesinlikle çok yapmacıkkk

yaprak dökümünde şevket berbat..
aşkı memnuda bihter ve nihal berbat.yüz güzel ama oyunculuk sıfır bence.
canım ailemde mertcanın abisi ve ablası çok kötüler.
yerli dizi olarak bu üçünü izliyorum zaten.diğerleri hakkında bir bilgim yok .

adanalıdaki idil e çok gıcıkım bu ara... yaaa kız hiç rol yapamıyo.. öyle bakıyo sadece.. dua etsinki yönetmen sağlam ve mehmet ali alakurt idare ediyo onu...

Akasya durağı Tuğçe çok yapmacık konuşma şekli kendini sevimli göstermeye çalışan salak kızlara benziyor.
Kurtlar vadisi Ebru vallahi anlatılmaz yaşamak gerek berbat ötesi oyunculuğu felaket gibi bişey:)
Adanalı dizisinde adanalının kızı komik olmaya çalışıyor ama çok berbat yaa:)

hamile kıyafetleri sanırım çocuk görüntüsü vermek için fiziği ön plana almamak için...
zamanla büyüdü serğildi, güzelleşti olayına girecekler herhalde diye tahmin ediyorum ben de..

Yok canım yaa bana kıyafetlerinden dolayı değilde yüzü mimikleri hareket ve tavırları çok itici geliyoo
Kızı düzgünde giydirseler iticiliğini değiştiremezlerkaydirigubbakcemile3

Yok canım yaa bana kıyafetlerinden dolayı değilde yüzü mimikleri hareket ve tavırları çok itici geliyoo
Kızı düzgünde giydirseler iticiliğini değiştiremezlerkaydirigubbakcemile3

banada banada..

gencoda çok daha iyiydi bi tavrı bi duruşu vardı.
bu dizide kompleksli kıskanç bir kızı oynuyo sanki yüzüne de vurdu bu iticilik

elveda rumelinin ilk bölümlerinde hande subaşı vardı o kadar iyi oyuncunun arasında bişi öğrenememiş şive yok,mimik yok hiç bişi yok neyseki berrak geldi sonra gerçi oda ayrıldı ama iyi oynuyodu en azından

Aşk-ı memnu: nihat(peykerin herifi iiiiiiiiiiiiiiiiiii) Firdevsi de pek beğenmiyorum(kahkahası hariç tam o karakterin kahkahası valla)
beren çok iyi bir oyuncu bence. Hatırla Sevgili de de öleydi burda daha da geliştirmiş.Kıvanç da aynen.(bazen Berene gerçekten vurgun olduğunu düşünüyorum ben)
bence genç kadın jenerasyon en iyi oyuncu SANEM ÇELİK
ama ama en kötülerdi dimi???
Kavak Yelleri MİNE
Yaprak Dökümü CEYDA, ŞEVKET
Canım Ailem MERTCAN
başka da dizim yokkkkk

Yaprak Dökümü'ndeki yeni Şevket bi tek bana mı batıyo???
Zap yaparken bile adamı gördükçe tüylerim diken diken oluyo. Çok mu aramışlar acaba kensdisini... :bbo:

yooo herkese batıyor o :jeyyar::jeyyar:

Bence Sanem Çelik yam bir felaket, kara melekte fena değildi ama çok ruhsuz ya ben sinir oluyorum.:sm_confused:
Aslında senin yazdıklarının tam tersini düşünüyorum ben, sadece şevkete katılıyorum.
Ama en çokda mertcana takıldım, bence çocuk oyuncular içinde en iyilerden biri, bayılıyorum ona.

Biri selanadaki Burak hocayı demiş, sonuna kadar katılıyorum, sanki uzaylı gibi, başka dünyalarda turluyo çocuk.
elveda rumelinin kadrosu çok iyi bence. Hatta berrak tüzünataçtan o performansı hiç beklemezdim, şaşırdım doğrusu.:1shok:
Asinin genç oyuncularının hiçbirini beğenmiyorum ama orta yaşlılarda o denli iyi..

Kurtlar vadisi Ebru......:1closedeyes:
Aşkı memnu, matmazel deniz de courtoun...:1closedeyes:
Avrupa yakası Yaprak,:1closedeyes:
Yaprak dökümü, necla...
:1closedeyes:
Yaprak dökümü, şevket (yeni gelen):1closedeyes:

kurtlar vadisi polatı tek geçiyorum kötü oyunculukta ..

emmioglu kontenjanından bi girdi diziye ..aman allahım berrrrbaatt ..

kiminiz beren saat,hazal kaya,burak hakkı,zerrin tekindor,tuba büyüküstün,fikret kuşkan,özgül kavruk,aslı tandoğan,saruhan hünel,melisa sözen gibi benim çok başarılı bulduğum oyuncuları beğenmemişsiniz..çok başarılı olduklarınını vurgulamadan geçemedim...
asıl soruya gelince de:
zeynep dörtkardeşler
sanem çelik
bergüzar korel
necati şaşmaz
yaprak dökümü yeni şevket
fahriye evcen
aşk-ı memnu elif
küçük kadınlar elif-derya
naz elmas
özgür çevik
fatoş kabasakal
tan sağtürk
pelin karahan
ibrahim kendirci

Sizde hiçbirisini beğenmiyosunuz anacım hepsi çok iyi oyuncu olcak değil ya..:tomato:
Yani saydıklarınızın çoğu bence iyiler, çoğuda genç oyuncular tabi yanlışları olcak yani...:kedi:
Tuhaf geldi yaa kimseyi beğenmiyonuz kaydirigubbakcemile3
a.s.

Çok güzel hareketlerdeki Eser ne öyle salak salak skeçlerde gülüyo tutamıyo kendini nası oynatıyolar onu hayret sahneyede bence hiç yakışmıyo panda

yaprak dökümü: şevket (yeni)
arka sıradakiler: oktay
melekler korusun: sarp
aşkı memnu: bihter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…