Dizilerdeki en yeteneksiz oyuncular....(kadın-erkek)

benim irrite olduklarım
kesinlikle beren saat..Önceki sayfada bir arkadaş harika tarif etmiş..o devrik devrik bakışları deli ediyor beni...
bergüzar korel de öyle, bir de bergüzarın gerçek hayattaki sevgilisi adını çıkaramadım şimdi,şiir okur gibi konuşuyor adam...

Fahriye Evcen ve Engin günaydın opuyorumnanaktan
Pardon bunlar yetenekli bulduklarım yeteneksizleri düşüneyim yazayım başlığı yanlış okudum da :roflol:

Fikret kuskan iyi bir oyuncu ama parmakliklar ardindaki
performansini begenmedim maalesef..

ha bide kavak yellerinde su asci varya, efenin mutfagindaki..atakanla
son zamanlarda sahneleri olan adam diyeyim
oda bir tuhaf, rol geregimi öyle ama beceremiyor..

ooooo o kadar cokki
ilk olarak naz elmas diyorum özcan denize asik olmama ragmen birlikte oynadiklari bir dizi vardi ismini hatirlayamadim sirf o kadina sinir oldugum icin diziyi izlemedim
adanalidaki idilde cok iyi bir tespit
polata ayar oluyorum resmen millet yakisikli diye ölüp bitiyorya kuduruyorum ya siz yakisikli görmemissiniz yada zevksizsiniz
tugba ünsal mesela koskoca kadin sanki karsimdaki cocuk diziye konsantre olamiyorum
arkadaslar cem davran demis kesinlikle katiliyorum
ayyyyyyyy söylemeden edemeyecim
biorde sir kapisi,sirlar dünyasi ,kalp gözü gibi kesitler varya orada oynayan oyuncularin hepsine birden hastayim
hepsi birer ekran kirliligi
bide ibrahim tatlises biktim onun suratini görmekten allahtan sovu bittide kurtulduk
aklima gelenler bunlar aklima geldikce yazarim

bir bulut olsamdaki narin varya benim esimde ona acayip gicik suraya güzel bir kiz bulamamislarmi diye söylenir her dizi basladiginda

bir bulut olsamdaki narin varya benim esimde ona acayip gicik suraya güzel bir kiz bulamamislarmi diye söylenir her dizi basladiginda

aaaa olurmu o kiz cok güzel bir kiz, yasakkelime
bu dizide cirkinlestirmisler onu..
daha önceden oynadigi dizilerde cok güzeldi..sengözlerimebaksanab
ayrica güzelde rol beceriyor

Ya oklava yutmuş gibi zıplaya zıplaya gitmesine ne demeli...kafamçokkarıştı

bayanlarda ilk sırayı bön bakışlı bergüzar ile aslında güzel olmakla beraber her olaya kısık gözle ve hafif ağzını aralayarak tepki veren duygu yoksunu tuba büyüküstün paylaşır bence :tomato: :tomato:

erkeklerde de yaprak dökümünün şevketi ile polat alemdar tabi ki :tomato: :tomato:

diğer sıralar için, yazan tüm arkadaşlara katılıorum. gerçi oyuncu kalmadı nerdeyse ama kaydirigubbakcemile3

öldürdün beni gece gece yahu.

yazın tekrarlarını izledim dmaxta biliyo musun.ama melek bebeğin hatrına

tuba büyüküstün zıplayarak yürüyor sanki.
gece gece kara melekteki kötü kadın vardı ya yaşlı onu hatırladım.tam rolunun adamıydı.kara melek deyince hatunun aliyedeki performansı nasıldı sizce?ses tonu kötü bence.ama allah vergisi napsın.

Yaprak Dökümü'ndeki yeni Şevket bi tek bana mı batıyo???
Zap yaparken bile adamı gördükçe tüylerim diken diken oluyo. Çok mu aramışlar acaba kensdisini... :bbo:

Yaprak Dökümü'ndeki yeni Şevket bi tek bana mı batıyo???
Zap yaparken bile adamı gördükçe tüylerim diken diken oluyo. Çok mu aramışlar acaba kensdisini... :bbo:

kesinlikle katılıyorum, bende sinir oluyorum kendisine onun yuzunden diziden sovudum açıkçası
daha önce menekşe ile halil de oynamıştı o rol yakışmıştı kendine hep öyle kalsaydı keşke bu şekilde yeniden karşımıza çıkmasaydı

kavak yelleri aslı möö gibi bakıyor ve bi garip yürüyor
dudaktan kalbe lamia herkesler ona aşık oldu bi benim herif kaldı lamiaya vurulmayan
AMA EN BEĞENDıĞıM ıKıLı ıSE BELıRTMEDEN GEÇEMEYECEĞıM MELEKLER KORUSUN HÜMEYRA VE KIZI ıPEK adını bilmiyorum çoook ciciler sanki gerçek anne kız gibi ha bir de süt anneleri o da çok başarılı

bana göre adanalıdaki idil yaprak dökümündeki şevket naz elmas bide beren saat güzel oyuncu ama ağlayamıyor çok yapmacık:dilcikar:

listeye başlıyorum..

akasya durağı - tuğçe ve kocası olan avukat adını hatırlayamdım
kavak yelleri- aslı
arka sıradakiler- oktay gamze
yaprak dökümü- şevket, sedef ve tahsinin kızı
kurtlar vadisi- polat
naz elmas
binbir gecedeki sezen burağın karısı
asideki asi ve ceylan
akasya durağında öğretmenin küçük kızı boru gibi sesi var
küçük kadınlar elif
doktorlar ela
keremcem
serçedeki doğu yani saruhan hünel
cansel elçin hatırla sevgilideki yaseminin kocası
bez bebekteki hakanın nişanlısı fatoş kabasakal
selenadaki burak hıca selenanın sevgilisi

uzarrr giderrr uzarrr giderrr

hem zıplayarak yürüo hem de omuzlarını düşürüo yürürken. hem böyle güzel olup hem de bu kadar yeteneksiz nasıl olunur anlamıorum valla :1shok:

aliyedeki kadıın bence oyunculuğu fena diildi ama sesi felaketti, katılorum sana

BEN DOĞRU DÜZGÜN DıZı SEYRETMEDıĞıM ıÇıN KESıN BıR ROLıSıM VEREMıYCEM...fakat bu dizi film furyasında rolünün hakkından geleni pek görmedim yeni jenerasyonda...zaten o yüzden izlemekten vazgeçtim...akıllarına eseni dizi film oyuncusu yapıyorlar...son zamanda izlediğim tek dizi canım ailem...orda profesyonel oyuncular olduğu için hiç sıkılmadan izleyebiliyorum...

Ayy bana da itici geliyoo mimikleri hareketleri çok gıcık

kesinlikle yaprak dökümündeki yeni şevket!!!

bu kadar angut rol yapılır mı yaaa..

diğerini özledim valaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…