Dizilerdeki en yeteneksiz oyuncular....(kadın-erkek)

Berna Laçin, Pınar Altuğ.
Hele Pınar Altuğun Tardu Flordun ile bir dizisi vardı ismini hatırlayamadım, orada 2 ayrı kişiliğe bürünüyordu, birinde modern, diğerinde temizlikçi kadın oluyordu, Tardu da popstar rolündeydi, ayyy oturup ağlamak istiyordum o dizide...

anaaaa hatırladımm ne komik saçma bi diziydiii :)))

ama ben berna laçini beenirim :))

anaaaa hatırladımm ne komik saçma bi diziydiii :)))

ama ben berna laçini beenirim :))

Olabilir tabii canım bende burdaki bazı oyucuların kötü olduğunu düşünmüyorum
mesela Beren Saat: Türkiyenin yıldızlarında 1. olmuştu bence o kadarda fena değil.
mesela Özgül Kavruk: Ben, böylemi olacaktıdan beri severek izliyorum. Çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
Ama tabii kimse benimle aynı fikirde olmak zorunda değil.
Sevgiyle kalın...

naz elmaz kucuk kadınların elıf ı dudaktan kalbe lamıa kenan bınbır gece sehrazat kawak yellerınden denız adanalıda komıser ıdıl

bazi kisileri cok begeniyorum sizse rol yapamiyor diye yazmissiniz..
mesela kivanc tatlitug cok yetenekli, gece seslerinden özgür cevikte basarili,
ismail haciogluda basarili, parmakliklar ardindadan beray doganda basarili, cengizde hatta cok basarili..

begenmediklerim ise parmakliklar ardindaki fikret kuskanin annesi rolünde oynayan kadin,
yillarin oyuncusudur kesin ama begenmedim maalesef oyunculugunu...
ayrica fikret kuskanida begenmedim bu dizide..
son aga dizisinde berbat bir oyunculuk sergileyen tamer karadagli..
pinar altug, yapmaciklarin önde gideni, ve hic rol beceremiyor..
bastan asagi vicik vicik yapmaciklik akiyor...

naz elmas, adanalı idil, yaprak dökümü şevket, arka sokaklar daki yeni pınar, küçük kadınlar da derya, melekler korusun da eylül, arka sıradakiler de irem unutma beni de ilkay..ooo daha da çok varr.

doğruluk ekseni dizisini bilen varmı. ordaki ışıla fikrete ve uğura güzel rol yapıyolar ama çok sinirler yahuu.yaprak dökümündeki yaman bey.asi dizisinde aslan ve yeni giren doktor kız......

number 1 kesinlikle şehrazat,kadın kurtlar vadisi ırak filminde de aynı ifadeye sahip ve aynı sese,3 yıl boyunca arz-ı endam ettiği binbir gecede de.tam bir kazma.

2-bizim evin hallerinin neva'sı şimdiki adanalının yunan hatunu (diziyi izlemediğimden pek adını bilmiyorum) gercek adı zeynep.

3- selin demiratar- acı hayat dizisinde de tam bir kazmaydı adanalıda da değişmemiş.

4-beren saat nam-ı diğer bihter, hep aynı omuz kaldırmaları sinirlenince dudagını cizgi haline getirdiği garip mimiğiyle hep aynı ifadeler.aa bide annesinin topuklu ayakkabısını giymiş küçük kızlar gibi garip bi yürüyüş.

Şu Naz Elmas'a zaten haziran gecesinden gıcığım var,sevemedim gitti soğuk hatun..

Hele o ağzını büzmesi hareketi yok mu....

ben birde "son bahar"da oynayan " "erkan petekkaya"ı

hiç sevmiyorum oyuncu olarak,.bana inandırıcı gelmiyor oynadığı roller....

Kavak yellerindeki şu bir Deniz'e bir efe'ye aşık olan kız.Adını hatırlayamadım ama dikkat ediyorum sevinsede üzülsede şaşırsada yüzünde hep aynı bakış,don don ifadeler..Sanırım biri onu öyle bakarken beğenmiş ama başka bakışı olmadığını farkedene kadar iş işten geçmiş....

ben bu ara en çok aşkı memnudaki nihali hiç beğenmiyorum
tam bi kazulet oldu göğüslerini öne çıkartıp yürümesine deli oluyorum
gencoda fena diildi
bu dizide kilo almış bide hamile kıayfetleri giydiriyolar kıza
mimikleri duruşu bana çok itici geliyoo

yorumlarınıza kesinlikle katılıyorum..number one kesinlikle bergüzr korel,naz elmas ve yasemin ergene ..
erkeklere gelince...necati şaşmaz brinciliği kimeye kaptırmaz. onu y.dökümündeki şevket ve cem takip ediyo bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…