şu an kafam çok karışık ödeyebileceğim bir ev bulursam hemen bitirecem bu işi
yaklaşık son üç yıldır sorunlar var özellikle bu işe yeni girdikten sonra başladı önceki konularımdan hatırlayanlarda bilirler bu iş yerinde bir kadın yüzünden bana demediğini bırakmamıştı hep onu savunup korudu bunu yüzüme karşıda söyledi onu sana karşı koruyorum diye halbuki ben o kadının pek düzgün biri olmadığını kendisini maddi ve manevi kullandığını benim hakkımda eşime olumsuz (eşimin benim hakkımda konuşmalarından dolayı) laflar söylemesinin doğru olmadığını söyledim koruyacaksan beni koru o kadının zaten bir kocası var (koca demeye bin şahit ister) o kadını zaten işyerinde birkaç kere gördüm fazla muhataplığım yoktu eşim onu dilinden hiç düşürmüyor o benim en iyi dostum arkadaşım beni düşünüyor diyordu kim karısından daha çok kendisini düşünebilir ki
dün akşam hiç yoktan tartıştık eşim bana ne olacaksa olsun artık bitsin
yarın annenle konuş hangi eşyaları istiyorsan al çocuklarla beraber annenin evine git dedi bende hiç altta kalmayıp annemin hasta olduğunu ve ona bu konu hakkında birşey söyleyemeyeceğimi gidip kendi ailesine söylemesini söyledim belki tartışmanın çıkmasında ben haksızdım ama her kavgada bana çocukları git demesini artık kaldıramıyorum kiraya çıkacak olsam maaşım çook düşük kirayı ödeyemem kirayı ödesem ne yeyip içeceğiz herşey şu an çook karışık ne yapacam nasıl bu işin içinden çıkacam artık bıktım maaşım geçimimi sağlasa kiramı ödeyebilsem hiç düşünmeden çocuklarımı alır giderim
[ı]keşke bana da git dese hemen giderim[/ı]
keşke bana da git dese hemen giderim
sende eşinden yana dertlisin galiba arkadaşım,ya şu dünyada eşinden çekmeyen yokmu yahu?
Bu insanla evlenmekle başta hatayı yapmışsınız,insallah her sey yoluna girer.
altın kalmadı ki alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?