Dn kavga ettik ve boanalm dedi

Çok üzücü cidden eşini Allah ıslah eylesin demekten başka bi şey gelmiyo elimden aslında söylene bilecek çok şey varda susmak enisi bence sonuçta sende çok ii biliyosun 16 yıldır düzelmeyen bu saatten sonra degişmez hakkında hayırlısı hayat kısa ve huzurlu yaşama deger cnm

Annenızın evınden mı getırmıssınız cocuları esınıze bır sorun bakayımm......
lafa bak ya gelde sınır olma...

erkekler için çek git babanın evine demek kolay..
ayaklarının üzerinde durabiliyorsan yanında bir dakika bile durma ,nafakanıda alırsın...

Sanki ilk kocadan çocuklarını Allah rızası için kabul etmiş te ,şimdi istemiyor haspam...Al çocukları git...Cümle olarak çok kolay kuruluyor..ışin aslı öyle değil...
Kadın çocukları alsın annesinin evine gitsin..Sorumluluk üzerinden kalksın,kartları rahat kullandırsın millete...
Ceketini al sen git..Nasıl olur?..enişte bey..
Tutsun kiralık bir ev..Karşılasın masrafları..Anasıyla yaylanarak otursunlar o zaman sizin evinizde...

Ya cidden pes doğrusu! Nekadar basit al çocukları git annenin evine! nasıl güvenicez biz bu erkeklere neçabuk sorumluluklarından sıyrılıveriyorlar,yazık valla,Allah ıslah etsin demekten başka bizim yapabileceğimiz bişey yok maalesef,umarım hatasını anlar dicem ama!...

söylecegın tek sey var
bruası benım evım sen topla bavulunu gıt
esya mesya da yoık sana haydee baska kapıya, abukat celbı gelınce paylasırıs esyaları sonra aldırırsın hadı sımdı bavulu tak koluna herkes kendı yolunaa dıycen

altın kalmadı ki alayım

600 TL maaşım bununlada kirada zor geçinilir
hoş kendiside benden biraz fazla alıyor

yaklaşık son üç yıldır sorunlar var özellikle bu işe yeni girdikten sonra başladı önceki konularımdan hatırlayanlarda bilirler bu iş yerinde bir kadın yüzünden bana demediğini bırakmamıştı hep onu savunup korudu bunu yüzüme karşıda söyledi onu sana karşı koruyorum diye halbuki ben o kadının pek düzgün biri olmadığını kendisini maddi ve manevi kullandığını benim hakkımda eşime olumsuz (eşimin benim hakkımda konuşmalarından dolayı) laflar söylemesinin doğru olmadığını söyledim koruyacaksan beni koru o kadının zaten bir kocası var (koca demeye bin şahit ister) o kadını zaten işyerinde birkaç kere gördüm fazla muhataplığım yoktu eşim onu dilinden hiç düşürmüyor o benim en iyi dostum arkadaşım beni düşünüyor diyordu kim karısından daha çok kendisini düşünebilir ki

İmza Seloş

Öncelikle geçmiş olsun canım, Kolay bişey olmamalı 16 yıllık bir evlilliğin yıkılması
"Çocuklarını al git " herkez bu konuya takılmış.. Ama ben başka bişiy söyleyeceğim. Ne olursa olsun kavgalarınızda eşin söylesede çocuklar ile ilgiil bişiy söyleme. Helede "ben anamın evinden mi getirdim " falan gibi şeylerr hiç söyleme, yani bunu eşin için değil cocukların için söylüyorum. Çocuklar aynı ortamda olmasalarda uyuyor olsalarda evin içerisinden bir şekilde bunu duyarlar. sonra annem babam beni istemiyorlar psikolojjiisi içrisine girerler ve sizlerden daha kötü etkilenirler . Bu konuyu kavga esnasında hiç açma bile.Eveet onlar benim çocuklarım gerekirse alır giderimde "de.Böyle diyen adam zaten onların sevgisini hak etmiyordur ki .
O evde oturman zor görünüyor .helede kaynanan seni istemiyorsa.. Hergün birde onun laflarını duymak zorundasın
Birazda gerçek hayattan bahsedeceğim,Hiçbirimiz senin yerinde olmadğı için sana akıl verirken herşeyin kolay olanından bahsediyoruz . Birtakım zorlukları var.. Bunları gööze alman gerekiyor. Şöyleki
1) Eşinin donuna kadar al demiş arkadaşlar ama, zaten eşinin donundan başka bişeyide olduğuunu sanmıyorum. Nafaka alacaksan da eşin ne iş yapıyor bilmiyorum ama öyle multimilyoner falan değilse alacağın nafaka 500 ü geçmez...Ki borçları var zaten diyorsunve bu verdiğim çok iyimser bir rakam
2) Mahkeme elbetteki cocukların iaşesini karşılamalarını isteyecek ama bunun için bir nafaka belirler buda geliri ile doğru orantılı olur ki buda dediğim gibi öyle aman aman bir maaşı yok ise cüzi bir miktar olur ve çocuğun okul parasını bile karşılamaz
Acı ama malesef Hukuk sistemimiz böyle
3) Mahkemenin belirlediği nafakayı bile güç bela zorla ödettirirsin..Adliyeyi aşındırırsın.

eger eşinden ayrılacaksan ondan bişey bekleme. Çalışıyormusun mesleğin varmı bilmiyorum ama. Kendi ayakların üzerinde durman gerekiyor...Ailen ne düşünüyor yani onların yanında kalabilecekmisin bunları bilemiyorum ama böyle bir imkanın var ise onu kullan bence

İmza Seloş

Yahu çocukları da mı düşünmüyor her kavgada onları da göz ardı ediyor. Olur mu ya. Babalık görevlerini bilmiyor mu bu adam.

bunu ilk defa duydummmmm.........lmaz:

O nasıl lafmış... babanın evinden mi getirdin çocukları..
Gidecekse o gitsin.. versin çocukarın nafakasını
Şuna bak ya:mymeka: sen çocuklarla gidicen.. o bekar gibi gezecek..
Ya bu erkekleri boğasım var haaakötükedihüso
Sıkışınca nasılda sana yüklüyor bütün sorumlulukları
Ailene ne diyecekmişsin.. sen al kızı sonra böyle zora sok
Onun ailesinin karşısında neden ezik duruma düşürüyosun.. be adam
Neden çıktı bu tartışma.. varmıydı önceden boşanma mevzusu
Bilemediğim için çokta bişey diyemiycem ( gerci ne diycem daha):bbo:

banada eşim her kavgada aynı şeyi söylerdi emin değilim ama sizinde ilk değildir kesinlikle gitmeyin o evden ev geçindirmesi zor gelmiştir ufak bi bahaneyle aklınca sizi çocukları annenize göndercek sonra oh kira yok fatura yok e sizinde maaşınız var sakın bu oyuna gelmeyin o evden gitmeyin o gitsin anasının evine size mecbur bakcak bunca seneden sonra bu kadarınada hakkınız var bence şu mübarek günlerde allah yuvanızın yıkılmasına izin vermesin inşallah

bence eşiniz borçlarından bunalmış ve size patlamış çoğu ekeğin yaptığı gibi. (tabiki yapmaması gerekirdi) 16 yıllık evlilik , çocuklar ve maddi zorluklar varken iki tarafın da boşanacağını düşünmüyorum.

canım benim hiç üzerine bile alınma..çok rahatsız oluyorsa kendi gitsin

erkeklerin uyudur bu zaten hemen kovalamak

benden sana tavsiye tartışma çıktığında kesinlikle sessiz kal

başka türlü işin içinden çıkılmıyor sürekli kavga tartışma çıkıyor

sessiz kalmak en güzeli....ağırlığın göstergesi

gitme sen bir:teselli:yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…