:teselli:adam hem suçlu hem güçlü boşanacaksan nafaka al öyle boşan.az çok hatırlıyorum zaten sorunluydu evliliğin dünyanın kaç bucak olduğunu görsün:mymeka: bu arada altınları almayıda unutmayerimseniben
çalıştığın halde böyle diyorsun çok üzüldüm
asgari ücret mi alıyorsun?
ya bu adamlar neden böyle?
acaba kadınlar bu kadar dert yapıyo mu erkeklere? neden hep sorun çıkaran erkekler oluyor?
hem de 16 yıllık bir evlilik. :gitme:
Çok üzücü cidden eşini Allah ıslah eylesin demekten başka bi şey gelmiyo elimden aslında söylene bilecek çok şey varda susmak enisi bence sonuçta sende çok ii biliyosun 16 yıldır düzelmeyen bu saatten sonra degişmez hakkında hayırlısı hayat kısa ve huzurlu yaşama deger cnm
He He He....vay be al cocuklari annene git!! Tabi...kolaydi öyle bes kurusa köfte....Annenden getirdin ya o cocuklari....:umursamaz:
Git arkadasim seni istemeyenle bir dakika bile durma......Ama önce zehir gibi bir avukat tut onu yollmanin en iyi yollarini ögren....Evinin kirasina cocuklarinin nafakasina kadar al....donuna kadar soyup sogana cevir bir güzelce...a.s
Ondan sonrada ne hali varsa görsün....:mymeka:
He He He....vay be al cocuklari annene git!! Tabi...kolaydi öyle bes kurusa köfte....Annenden getirdin ya o cocuklari....:umursamaz:
Git arkadasim seni istemeyenle bir dakika bile durma......Ama önce zehir gibi bir avukat tut onu yollmanin en iyi yollarini ögren....Evinin kirasina cocuklarinin nafakasina kadar al....donuna kadar soyup sogana cevir bir güzelce...a.s
Ondan sonrada ne hali varsa görsün....:mymeka:
bişey yapamazlar meraketme yasal olarak ev eşinin olmadığı için sen evden hak talep edemezsin ama çocuklarının babane yada dede üzerindeki mallardan hak talep edebilmesi mümkün boşanırsan o ev olmasa bile çocuklarının hakkı olan malları çatır çatır alırsın kayınvalide veya kayınpeder üzerinde olan mallardan gelin talep edemiyor ama torunlar hak sahibi unutma..
dün akşam hiç yoktan tartıştık eşim bana ne olacaksa olsun artık bitsin
yarın annenle konuş hangi eşyaları istiyorsan al çocuklarla beraber annenin evine git dedi bende hiç altta kalmayıp annemin hasta olduğunu ve ona bu konu hakkında birşey söyleyemeyeceğimi gidip kendi ailesine söylemesini söyledim belki tartışmanın çıkmasında ben haksızdım ama her kavgada bana çocukları git demesini artık kaldıramıyorum kiraya çıkacak olsam maaşım çook düşük kirayı ödeyemem kirayı ödesem ne yeyip içeceğiz herşey şu an çook karışık ne yapacam nasıl bu işin içinden çıkacam artık bıktım maaşım geçimimi sağlasa kiramı ödeyebilsem hiç düşünmeden çocuklarımı alır giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?