• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DNA HASARI testi sonucu hakkında bilgisi olan var mı?🙏🙏

sevgili39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2024
1.601
725
43
41
Merhaba arkadaşlar eşim dna hasar testi verdi sonuç bu çıktı? Henüz doktora gösteremedik anlayan varsa bilgi verebilir mi? Bide sperm testi verdik o iyi gibi ama dna hasar oranından emin değilim. Bu değerlerle doğal gebelik olur mu acaba? Çok yorulduk 3. Tüp de başarısız oldu. Önce değerleri yükseltip tekrardan tedaviye başlayalım dedik. Bu kadar yükseldi. Doğal gebelik şansı nedir sizce?

Eklentiler

• 1000062934.webp
    1000062934.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 77
  • 1000064055.webp
    1000064055.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
Dna hasarı olması gereken aralıkta. Bizim 27 çıkmıştı sınırdaydı tam. Ama doktorlar 11 ve altını istiyordu diye hatırlıyorum . Tedavisi kolay 🌸
Teşekkür ederim cnm içim rahatladı . 4. Tüp e başlayacağız birkaç ay sonra. İnşallah kendiliğinden olur diye dua ediyorum

Merhaba arkadaşlar eşim dna hasar testi verdi sonuç bu çıktı? Henüz doktora gösteremedik anlayan varsa bilgi verebilir mi? Bide sperm testi verdik o iyi gibi ama dna hasar oranından en değilim. Bu değerlerle moral gebelik olur mu acaba? Çok yorulduk 3. Tüp de başarısız oldu. Önce değerleri yükseltip tekrardan tedaviye başlayalım dedik. Bu kadar yükseldi. Doğal gebelik şansı nedir sizce?
Merhaba,

Bizim hasar oranımız %40lardaydı. Birkaç ay takviye kullanıp tedaviye başladık. PICSI yöntemiyle spermler seçildi.
17 tane yumurta toplandı ve 16 tanesi döllendi. Şu an 8 tane 5.gün embriyosu transfer olmayı bekliyor.
Bizde olumsuz bakıyorduk duruma fakat doktor aradığımız sadece 1 tane sağlıklı sperm sonuçta onuda buluruz demişti :) Sizde endişelenmeyin derim

Merhaba,

Bizim hasar oranımız %40lardaydı. Birkaç ay takviye kullanıp tedaviye başladık. PICSI yöntemiyle spermler seçildi.
17 tane yumurta toplandı ve 16 tanesi döllendi. Şu an 8 tane 5.gün embriyosu transfer olmayı bekliyor.
Bizde olumsuz bakıyorduk duruma fakat doktor aradığımız sadece 1 tane sağlıklı sperm sonuçta onuda buluruz demişti :) Sizde endişelenmeyin derim
Hayırlsıı olsun cnm benim. İyi çıkmış hayırlı ve sağlıklı evlatlar iın olsun inşallah. Ben de yaş faktörü de var sanırım o daha çok etkili embriyo kalitesini de cnm.

Merhaba,

Merhabalar, tedavinizi nerede oldunuz acaba?

Hayırlsıı olsun cnm benim. İyi çıkmış hayırlı ve sağlıklı evlatlar iın olsun inşallah. Ben de yaş faktörü de var sanırım o daha çok etkili embriyo kalitesini de cnm.
Aynı sorunlarla uğraşıyoruz, ben de yaş faktörü eşimde sperm DNA hasarı (%36), sayı ve morfoloji sorunu var. Bizler için laboratuvar çok önemli.

Aynı sorunlarla uğraşıyoruz, ben de yaş faktörü eşimde sperm DNA hasarı (%36), sayı ve morfoloji sorunu var. Bizler için laboratuvar çok önemli.
Aynen cnm benim elimizden geleni yaptık hala daha yapıyoruz rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah bu yolda emek veren tüm arkadaşların. Ne gibi bir tedavi uyguluyorsunuz cnm

Amin,

Amin, hepimizin emekleri boşa gitmez umarım.

Bu 3.tedavim. İlk 2 tedavimde embriyolar 5. güne bile gitmedi. Eşimde hiç sperm çıkmazken buralara kadar ilerledik.

Size de umut olsun isterim.

Merhaba arkadaşlar eşim dna hasar testi verdi sonuç bu çıktı? Henüz doktora gösteremedik anlayan varsa bilgi verebilir mi? Bide sperm testi verdik o iyi gibi ama dna hasar oranından en değilim. Bu değerlerle moral gebelik olur mu acaba? Çok yorulduk 3. Tüp de başarısız oldu. Önce değerleri yükseltip tekrardan tedaviye başlayalım dedik. Bu kadar yükseldi. Doğal gebelik şansı nedir sizce?
Merhaba sonucunuz kaç günde çıktı acaba bizde yaptırmayı düşünüyoruz da

Back
X