Evet iyi bir Dr. Varikosel derecesini bilmiyorum ama nisan ayında ameliyat oldu Kaan hoca sperm dna hasar testi istedi oran %40 geldi ilac verdi..ilaçla bu oran düşermi bilgisi olan varmi acabaVarikosel kaçıncı dereceydi ne zamandır öğrendiniz bilmiyorum eşim iki senedir kullanıyor dna hasarı düşmüş ama hareket sayı hep kötü Kaan Aydos ne dedi size ne önerdi çok iyi bir doktormuş o
Canım kocamın yüzde 44 ten yüzde 20 ye düştü vitaminleri kullansın düzenli tabi ki düşerEvet iyi bir Dr. Varikosel derecesini bilmiyorum ama nisan ayında ameliyat oldu Kaan hoca sperm dna hasar testi istedi oran %40 geldi ilac verdi..ilaçla bu oran düşermi bilgisi olan varmi acaba
Insaallah çok teşekkür ederimCanım kocamın yüzde 44 ten yüzde 20 ye düştü vitaminleri kullansın düzenli tabi ki düşer
Rica ederim endişe etmeyin dna hasarı ki ameliyat olmuş eşiniz düşer zaten zamanla vitamin yaşam tarzı ile daha da iyi olur kalıcı bir etken değil . Her şey gönlünüzce olsunInsaallah çok teşekkür ederim
Ben yüzde 60 hasarla hamile kaldım. Sperm sayısı da çok düşüktü. 1 milyon altındaydı. Hamileliğim çok şükür iyi gidiyor. Fetal DNA testi yaptırdık bebeğe, hiçbir hastalık veya sağlıksız durum tespit edilmedi. Allah herkese bir mucize verir umarım.Hamilelik oluyor ama sağlıklı doğum olmaz demişlerdi bize
Çok teşekkür ederim ne güzel umut oldunuz umudumuz var tabikide insan kötü oluyor işte Allah razı olsun insaallah sizinde gönlünüzce olsunRica ederim endişe etmeyin dna hasarı ki ameliyat olmuş eşiniz düşer zaten zamanla vitamin yaşam tarzı ile daha da iyi olur kalıcı bir etken değil . Her şey gönlünüzce olsun
Rabbim sizden de razı olsun. İnanın çok umudumu kaybettiğim pes ettiğim galiba anne olamayacağım dediğim zamanlar oldu ama bir nebze umut olmasa yaşayamam anne olmak bizim hakkımız ve bu kadar gönülden istiyoruz mücadele ediyoruz olacak inşallahÇok teşekkür ederim ne güzel umut oldunuz umudumuz var tabikide insan kötü oluyor işte Allah razı olsun insaallah sizinde gönlünüzce olsun
Insaallah En güzel şekilde ve HayırlısıylaRabbim sizden de razı olsun. İnanın çok umudumu kaybettiğim pes ettiğim galiba anne olamayacağım dediğim zamanlar oldu ama bir nebze umut olmasa yaşayamam anne olmak bizim hakkımız ve bu kadar gönülden istiyoruz mücadele ediyoruz olacak inşallah
Değerleri düzelmiş normal gebelik şansı yok muEşimin 1 sene sonra yaptırdık yeniden test, ama morfoloji düşüklüğünde hemen hünnap marka keçiboynuzu içti her sabah aç karnına 1 yemek kaşığı, sonra çörek otu yağı, ve arı ekmeği diyorlar organik 3 tane fln oda çok iyi geliyor demişlerdi şimdide tüp bebek hazırlığı için doktor koenzim q10 ve c vitamini verdi
Nasıl çıktı o seviyeye lütfen bilgi verir misinizAlakası yok spermde sorun olduğunda morfoloji düşük olduğunda sağlıklı gebelik olmuyor eşimin morfolojisi 1 di şuan 5 gayet iyi bu halde bile hala takviye vitamin kullanıyor
Benim yumurta sayısı ve kalitesinden dolayı gebelik oluşuyor ancak kalbi dıuruyor yımurta odaklıyız şuanDeğerleri düzelmiş normal gebelik şansı yok mu
Doğal mı kaldınız hangi hastanede yaptırdınızBen yüzde 60 hasarla hamile kaldım. Sperm sayısı da çok düşüktü. 1 milyon altındaydı. Hamileliğim çok şükür iyi gidiyor. Fetal DNA testi yaptırdık bebeğe, hiçbir hastalık veya sağlıksız durum tespit edilmedi. Allah herkese bir mucize verir umarım.
Merhaba nerde tedavi gördünüz hangi ilaçlar verildiCanım kocamın yüzde 44 ten yüzde 20 ye düştü vitaminleri kullansın düzenli tabi ki düşer
Canım kocamın yüzde 44 ten yüzde 20 ye düştü vitaminleri kullansın düzenli tabi ki düşer
Nasıl düştü acaba ne kullandınızBir kaç ayı bile bulmaz. Bizim 27 den 11 in de altına 5 haftada düşmüştü. İçiniz rahat olsun. Belki düşsün bile demezler
Bana özel mesajla da ne kullandığımız soruluyor ama bu durum etik değil arkadaşlar. Ben uzman değilim. Ben sadece tedavinin zorlu olmadığından bahsetmek istemiştim.Nasıl düştü acaba ne kullandınız
MerhabalarMerhaba nerde tedavi gördünüz hangi ilaçlar verildi
Merhabalar eşimde dna hasar testi %40 geldi 2.ay önce Kaan aydos hocamız söyledi bugün tekrardan spermiogram ve dana hasar testi verdi spermiyogram test sonucunda sperm yüzdesi belirlenmesini icin belirlenememistir yaklaşık %10 diyor böyle bi durumla karsilasan varmiBen yüzde 60 hasarla hamile kaldım. Sperm sayısı da çok düşüktü. 1 milyon altındaydı. Hamileliğim çok şükür iyi gidiyor. Fetal DNA testi yaptırdık bebeğe, hiçbir hastalık veya sağlıksız durum tespit edilmedi. Allah herkese bir mucize verir umarım.
Tedavi zorlu maalesef biz de Kaan beye gittik vitaminler düzelmedi o yüzden sordumBana özel mesajla da ne kullandığımız soruluyor ama bu durum etik değil arkadaşlar. Ben uzman değilim. Ben sadece tedavinin zorlu olmadığından bahsetmek istemiştim.
Biz Ahmet Hakan haliloğlu na gittik Ankara da. Tedavi 5 haftada sonuç verdi. Antibiyotik ile çinko takviyesi kullandırdı bize. İsterseniz bir de bu doktoru deneyinTedavi zorlu maalesef biz de Kaan beye gittik vitaminler düzelmedi o yüzden sordum
Merhaba, basarisiz denemelerden sonra doktorumuz genetik test dusunulebilir demisti. Dna hasar testi dediginiz bu genetik test mi acaba? 2000 euro civari bir ucret demislerdi.Merhaba arkadaşlar eşim dna hasar testi verdi sonuç bu çıktı? Henüz doktora gösteremedik anlayan varsa bilgi verebilir mi? Bide sperm testi verdik o iyi gibi ama dna hasar oranından emin değilim. Bu değerlerle doğal gebelik olur mu acaba? Çok yorulduk 3. Tüp de başarısız oldu. Önce değerleri yükseltip tekrardan tedaviye başlayalım dedik. Bu kadar yükseldi. Doğal gebelik şansı nedir sizce?
Genetükntesti ayrı dna testi ayrı cnm. Genetik testini devlet hastanelerinde de bakılabiliyor ama dna testi özel de bakılıyor sanırım. Ben öyle yapabildim en azından cnm. Genetik testin de kromozomsal sorunlar bakılıyor kan pıhtılaşma vs vs gibi. Hem kadın hem de erkrğe bakılıyorAma dna hasar da sadece sperm testinde bakılıyor.Merhaba, basarisiz denemelerden sonra doktorumuz genetik test dusunulebilir demisti. Dna hasar testi dediginiz bu genetik test mi acaba? 2000 euro civari bir ucret demislerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?