• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DNA HASARI testi sonucu hakkında bilgisi olan var mı?🙏🙏

Varikosel kaçıncı dereceydi ne zamandır öğrendiniz bilmiyorum eşim iki senedir kullanıyor dna hasarı düşmüş ama hareket sayı hep kötü Kaan Aydos ne dedi size ne önerdi çok iyi bir doktormuş o
Evet iyi bir Dr. Varikosel derecesini bilmiyorum ama nisan ayında ameliyat oldu Kaan hoca sperm dna hasar testi istedi oran %40 geldi ilac verdi..ilaçla bu oran düşermi bilgisi olan varmi acaba

Evet iyi bir Dr. Varikosel derecesini bilmiyorum ama nisan ayında ameliyat oldu Kaan hoca sperm dna hasar testi istedi oran %40 geldi ilac verdi..ilaçla bu oran düşermi bilgisi olan varmi acaba
Canım kocamın yüzde 44 ten yüzde 20 ye düştü vitaminleri kullansın düzenli tabi ki düşer

Hamilelik oluyor ama sağlıklı doğum olmaz demişlerdi bize
Ben yüzde 60 hasarla hamile kaldım. Sperm sayısı da çok düşüktü. 1 milyon altındaydı. Hamileliğim çok şükür iyi gidiyor. Fetal DNA testi yaptırdık bebeğe, hiçbir hastalık veya sağlıksız durum tespit edilmedi. Allah herkese bir mucize verir umarım.

Rica ederim endişe etmeyin dna hasarı ki ameliyat olmuş eşiniz düşer zaten zamanla vitamin yaşam tarzı ile daha da iyi olur kalıcı bir etken değil . Her şey gönlünüzce olsun
Çok teşekkür ederim ne güzel umut oldunuz umudumuz var tabikide insan kötü oluyor işte Allah razı olsun insaallah sizinde gönlünüzce olsun

Çok teşekkür ederim ne güzel umut oldunuz umudumuz var tabikide insan kötü oluyor işte Allah razı olsun insaallah sizinde gönlünüzce olsun
Rabbim sizden de razı olsun. İnanın çok umudumu kaybettiğim pes ettiğim galiba anne olamayacağım dediğim zamanlar oldu ama bir nebze umut olmasa yaşayamam anne olmak bizim hakkımız ve bu kadar gönülden istiyoruz mücadele ediyoruz olacak inşallah 🥰

Rabbim sizden de razı olsun. İnanın çok umudumu kaybettiğim pes ettiğim galiba anne olamayacağım dediğim zamanlar oldu ama bir nebze umut olmasa yaşayamam anne olmak bizim hakkımız ve bu kadar gönülden istiyoruz mücadele ediyoruz olacak inşallah 🥰
Insaallah En güzel şekilde ve Hayırlısıyla 🤲

Back
X