Başlangıç hasarınız kactı? Burda okumustum 90 larda olan arkadasın 10 lara düştüğünü kaan hoca ile 2 yılmı devam ettiniz acaba?Canım benim eşimdede var DNA hasarı 2 yıldır tedavi görüyo emodex inofolic Proxeed plus Menogon ve daha bi sürü ilaç kullandı ama azalmak yerine hasar artarak devam etti çocuk sahibi olamıyoruz bu yüzden Kaan aydos ile devam ediyoduk Ankara’ya gidiş geliş zor olduğu için bize biz Acıbadem’de üroloji uzmanı bir profesör ile devam ediyoruz tedaviye cevap vermediği için artık devam edemicez doktor tek çare tüp bebek dedi ona başlıycaz dna başarı maalesef kolay düzelmiyor canım bütün kürleri ilaçları denedik maalesef sadece psikolojik anlamda yıprandıgımla kaldım
Bizimde 29 du ilk hasar bakalım şimdi ne oldu umarım sizinde en kısa zamanda değerleriniz düzelirÜmidinizi kırmak istemem tabiki herkesin bünyesi farklı ama ben tek bi yere bagımlı kalmayın böyleleri de var göz önünde bulundurun diye yazmıştım başlangıç %25 di şu an %35
Olmazmı. Bıızm hasar %61 di. Esım hemen sıgarayı bıraktı. Ve sadece progeny m kullandı. Yeme içme dıkkat ettik bızde. Bıraz fedakarlık gosterılmelıhem Kaan bey hem başka üroloji proflarıyla görüştük 2 yıl boyunca uygulanan hiçbi tedaviye olumlu yanıt alamadık artık Prof kendisi kabullendi tedaviye cevap vermiyor diye onlarda bu konudaki bütün iğne ilaç vitamin ne varsa denediler ama olmadı eşimdede var oda tedavi süresince sigarayı bir türlü bırakamadı mutlaka büyük etkisi var
merhaba bizimde dna hasarımız %40 cıkmıstı emodex klomen 3 aylık tedavi sonu hasarımız %9 düştü kaan aydos hocamız.ama biz beslenmeye de cok dıkkat ettık roka tere nohut haşlaması suyunuda içtik 3 ayda 6 kg kuru incir zeytin yagında bekletilmiş ısırgan otu cayı olmassa olmaz gibi cok dinçlik veriyor vücuda bunların hepsi kaan hocanın önerileri.hocamızın ÖNERİLERİ DIŞINDA İNTERNETTEN OKUYUP SPERME FAYDALI OLAN VİTAMİNLERİN ARASINDA OLAN ASAGIDA İSİMLERİ BULUNAN SOLGAR VİTAMİNLERİ KULLANDIK.Böyle umut arayan arkadaşlara umutsuz vakalar yazmasın lütfen ya!!. Kim bilir aynı sorun değildir. Yaşı farklıdır bünyesi farklıdır. İnsanın içi kararıyo bir tek umutsuz yazı bile okuyunca...!
Ben de hep olumlu şeyler okudum DNA hasarı tedavisi ile alakalı. Kaan hoca tüp bebek bile gerek yok düzelir ve doğal yoldan olur diyor mesela...
Hasardan düşmüş olabilir tup bebek bile olsa hasara bakilmali ki emekler bosa gitmesin .Arkadaşlar bişey sorucam biz hiç dna hasarına baktırmadık sperm testi düşük olunca drlarin hepsi tüp bebek kesin dedi bizde hiç araştırma falan yapmadan direk tüp bebek yapmaya karar verdik eşimde o sıra sigarayı bırakmıştı ve sperm sayısında artış olmuştu toplamda 8 embiryo elde edildi ALLAH'IN izniyle 2 denememizde tuttu ama düşük oldu acaba bizde de dna hasarı varmıdır ondan mı düşük oluyo yoksa alakası yokmu merak ettim bizde kaan aydos gitmeyi düşünüyoruz
Işte araştırdıkça insan bişeyleri anlıyo geçen hafta kürtaj oldum genetiğe gönderdiler onda çıkar ne olduğu INŞAALLAHHasardan düşmüş olabilir tup bebek bile olsa hasara bakilmali ki emekler bosa gitmesin .
Işte araştırdıkça insan bişeyleri anlıyo geçen hafta kürtaj oldum genetiğe gönderdiler onda çıkar ne olduğu INŞAALLAH
INŞAALLAH bitanem nolur dua edin bizlere RABBIM sizin yavrularınızıda sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin INŞAALLAH ümmet-i muhammedle beraberAllah saglikli bir gebelik nasip etsin insallah
Selam benim eşim aslında sigara da icmedi ama kaan aydosla 3 ay tedavi sonrası hasar yüzde 38den yüzde 50ye cıktı smdi yeniden test yaptırmaya cok korkuyoruz. Siz ne yaptınız tüpbebek denediniz mihem Kaan bey hem başka üroloji proflarıyla görüştük 2 yıl boyunca uygulanan hiçbi tedaviye olumlu yanıt alamadık artık Prof kendisi kabullendi tedaviye cevap vermiyor diye onlarda bu konudaki bütün iğne ilaç vitamin ne varsa denediler ama olmadı eşimdede var oda tedavi süresince sigarayı bir türlü bırakamadı mutlaka büyük etkisi var
Bir arkadas da ayni sorunu yasamisti yukselmisti kaan hocanin tedavisinden sonra ismini yazayim bilgi icin yardimci olur . @birmelekgelsinSelam benim eşim aslında sigara da icmedi ama kaan aydosla 3 ay tedavi sonrası hasar yüzde 38den yüzde 50ye cıktı smdi yeniden test yaptırmaya cok korkuyoruz. Siz ne yaptınız tüpbebek denediniz mi
Evet onunla görüstüm sağolasın canımBir arkadas da ayni sorunu yasamisti yukselmisti kaan hocanin tedavisinden sonra ismini yazayim bilgi icin yardimci olur . @birmelekgelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?