Dnmz olmadan boanyoruz

kızlar destekleriniziçin öncelikle çok teşekkür ederim. Ailesiyle büyük bisorun yok bende anlamıorum ortak arkadaşlarımıza aileler yüzünden demiş ve çok üzgünmüş benim ailem ne ona nede ailesine hiç bişi demedi şuanda bana hayırlısı neyse o olsun diolar ararsada konuşma demiolar bekle seni seviyosa geri döner diyolar dönmüyosa zaten sana bu evlilikten hayır gelmez diolar çok destekler bana benim kararımın önemli olduğunu iyi düşünmem gerektiğini söylüyolar. ben konuşmak için bikaç gündür elimden geleni yapıyorum sayfalarca herşeyin düzelebileceğiyle ilgili mailler attım konuştum ama olmadı artık ben ne yapacağımı şaşırdım benim vicdanım rahat onu aldatmadım yalan söylemedim ailesini kırmadım. Bi genç kızın ahını almayı düşünmüolar bile tüm hayallerim yıkıldı.

kızlar destekleriniziçin öncelikle çok teşekkür ederim. Ailesiyle büyük bisorun yok bende anlamıorum ortak arkadaşlarımıza aileler yüzünden demiş ve çok üzgünmüş benim ailem ne ona nede ailesine hiç bişi demedi şuanda bana hayırlısı neyse o olsun diolar ararsada konuşma demiolar bekle seni seviyosa geri döner diyolar dönmüyosa zaten sana bu evlilikten hayır gelmez diolar çok destekler bana benim kararımın önemli olduğunu iyi düşünmem gerektiğini söylüyolar. ben konuşmak için bikaç gündür elimden geleni yapıyorum sayfalarca herşeyin düzelebileceğiyle ilgili mailler attım konuştum ama olmadı artık ben ne yapacağımı şaşırdım benim vicdanım rahat onu aldatmadım yalan söylemedim ailesini kırmadım. Bi genç kızın ahını almayı düşünmüolar bile tüm hayallerim yıkıldı.

Öncelikle sunu söylemek istiyorum eşinin ailesine he rgün gitmişsin destek olmuşsun bu bir hata bu kadar iyi olmak bu zamanda gereksiz...daha düğün olmadan eşi olmuş sayılmazsın aranızdaki nikah sizi baglamıyor bi kadın ve erkeği aynı yatak özel seyler paylaşmak baglıyor..eşin bu baglılığa kavuşmadan ipler kopmuş...şu an ise yapacagın tek şey beklemek maalesef...eşinin ailesi böyle bi şeye sebep olmuşsa yazıklar olsun..cidden baska bi yerden cıkar..günahtır yuva yıkmak..
kendini söyle teselli edebilirisn ancak bu adam bu kadar ana baba sözündeyse işin bi ömür zor olurdu..her sey nasip bi de....lütfen üzülme kaderde ne varsa o oluyor..Allah yarıdmcın olsun..

ben erken nikah olayına ne olursa olsun cok karsıyım hersey zamanında yerınde olmalı hayatta ne zaman ne olacagı hiç bellı olmuyo olan olmus artık ınan cok uzuldum yasadıklarına yada yasayamadıklarına..bıde eşin kac yasında cok mrk ettım ortada hiç bı olay yok anlattıgın kadarıyla kız gıbı naz yapıp bosanalım ne demek oyuncakmı bu Allah askına sen kız halınle herseyı gögüslemıssın.boyle sevmek olmaz cnm ya..hakkında hayırlısı olsun güçlü ol vardır bundada bı hayır..

beni istemio ben gidemem hiçyurt dışına çıkmadım dil bilmiorum oda gelemez herşey nasip kısmet çok üzülüyorum beklemekten başka şansım yok ben mutsuzum ama onunda mutsuz olduğundan eminim benim anlamadığım ailesi onunda üzüleceğini bilio neden böyle yapıolar anlayamıorum böyle saçma bi sebep yüzünden nasıl bitebilir aklım almıo
canimm ben sana bisey soylimmii aci ama gercek bu isi hemen bitir . boyle kisiler kendileri karar veremezz ve buu evlilikte buyuk olaylara sebebp oplur. hem ben yurt disinda yasayan biri olarakk artik turkiyedenn gelin gelmesin buraya burasui cok zor turkiye daha guzel yasamasi herseyii bence buraya yurt disina gelme be guzelimm bin pisman olursun sana soylimm hep 2. vatandaas olcan dili dogru ogernm icen dilsiz gibi hep baskalarindan yardimm dilencenn yaaa bilmiyorumm ama ben bunlarii cevremde cokk yaasadimm kisa yoldan don derimm ben burda yertisen genclere pek guvenmee ..

canım çok geçmiş olsun her şerde vardır elbet bir hayır..nedenini çok fazla anlıyamadım.nedir bu senden ayrılmak istemesindeki sebep?vardır onlarında kafasında ellbetteki bi sorun?Aileler arasında bi sorun oldumu?Veya aillelermi denk değiller?aklıma sadece bunlar geliyo....

bence ailesi oğullarının sana çok değer vermesini kıskandılar.sebep yoksa bu olbilir.aslında çok şanslısın,hemen boşan.baksana seni istemiyor.niye yalvarır pozisyonuna düşüyorsun.tekrar konuşalım diye gönlünü onun alması gerekirken naz yapıyor.bir çok arkadaş doğru söylemiş.ilerde daha kötü olabilir.demek bağımsız bir birey değil ve aile baskısına boyun eğiyor.onunla evlendiğinde kaçış yok asla buna sende ortak olacaksın unutma.kendi bşına çırpınır durursun acı ama gerçek.ailenin fikirlerine önem ver.

daha sımdıden boyle yapan ailesının lafı ıle bosanalım dıyen bı adamdan hayır gelıcegını dusunmuyorum :kızgın:

eşim benden 1 yaş büyük ve 11 yıldır kanadada yaşıyo biz liseden arkadaşız hiç görüşmemiştik 1 yıldır hayatımda benim yurt dışına gidebilmem için nikahı erken yapmak zorunda kaldık , sebep olarak ben ailesinin söylediklerine çok üzüldüm onuda üzdüm kırdım ama aileler direk olarak bibirlerine veya ben onun ailesin yüzüne direk bişi söylenmedi. Ve bana şimdiden bukadar sorun oluyosa senidaha fazla üzmeye hakkım yok dedi . sana olan güvenim sarsıldı ileride daha büyük problemler olur bi kere üzülürsün geçer dedi

ve eşim beni çok seviyodu hala içimde bi ümit var suanda ona bişi yazmıorum biraz kendi kendikendine kalsın bensizlik nasıl bişeymiş onu anlasın olmuyosada elimde gelen bişi yok herşeyin hayırlısı olsun demekten başka ama nefes alamıorum içim çok sıkılıo hiçbişi yapmak içimden gelmio bunu nasıl atlatıcam bilmiorum

Esinin ailesi normal insanlarsa ortada hicbir sebeb yokken ne diye dügüne 5 kala ogullarini senden bosanmasi icin doldurusa getirsinler?CADIARZU

Vallaha cok tuhaf.....benneyaptımki

ailesine bu kadar bağlı olması çok kötü..evlensende mutlu olamazsın...uzaklığa aldanma dünyanın öbür ucunda dahi olsan yetişiyolar..nasıl yapıyolar anlamıyorum ama o konuda maşallahları var...belki ailesi başka birini istiyodu oğullarına...hiç sebebsiz böle bişey olamaz bence...üzme kendini herşeyde bi hayır vardır...senin için hayırlısı bu belkide...zararın neresinden dönersen kardır...uzaktan sevmek kolay iş sevgiyi aynı evde devam ettirebilmekte..seninki uzaktan böle aynı evi paylaşınca nasıl olucak...en ufak bi tartışmada boşanalım kelimesini dilinde plesenk edicek..boş ver canım bırak o senin peşine düşsün..eğer gerçekten seviyosa en geç 1 ay içinde seni arayıp yalvarır..eğer yapmazsa o hiç seni sevmemiş sadece ii aile kızı düşüncesiyle bu ilişkiye başlamıştır...hakkınızda hayırlısı canım :teselli:

canım kendine gel dirençli ol aklını mantığını topla ve çok doğru bir karar ver inşallah.Şuanda bence hiç arama sorma hele ailesi ile kesinlikle bu konu hakkında bişey paylaşma kesinlikle yüzyüze bile gelme,taki onla oturup mantıklı bişekilde konuşana kadar..Ama biraz zaman ver eşine vede kendine.Umarım hakkkında hayırlısı neyse öyle ileri gelir

sana olan güveni niye sarsılmış ki, napmışsın ki anlamadım
acaba aranızdaki tartışmaları ailesine mi anlattı, ya da nette görüşüyoruz dedin ailesi siz konuşurken kulak ya da göz misafirimi oldu
bence üzülme ya seni böyle yüzüstü bırakabiliyosa, evlenince nolrdu bilmem
gerçi üzülme demek kolay, acını yaşa ve unut derim
:teselli:

güvenini sarsacak ne yaptım bende bilmiorum ailesi benim üstüme gelince bende onun üstüne baskı yaptım galiba ailesinin istemediğinide bana artık düğün yapsam kimse gelmeyecek dedi ordan çıkartıyorum bizim konuşmalarımızı aktartıdımı onlara hiçbi fikrim yok :(

kendi ailesinin anlattıklarıyla,
sizinle yolunu ayırmak istiyorsa,
buyursun,ne yapmak istiyorsa yapsın,
siz neden üzülüyorsunuz ki,seven insan lafla
vazgeçmez,mücadele eder,sevdiğini korur ama
sizin müstakbel eşiniz kolayını seçmiş...
hakkınızda hayırlı olan olur inşallah...
üzülmeyin diyemiyorum ama yapacağınız bence
eşinizin annesine içinizdekileri söylemek olacaktır...
biraz da onlar düşünsün ve üzülsün...
sevgiler...

yuvaya karı kocanın arasına nifak sokan aieleri
ve onların yönlendirmesine kuzu gibi boyun eğen kadın yada erkeği anlayamam
affedemem de
başından böyle seni üzüyor değerini bilmiyorsa aileyle dengeyi bulamıyorsa
ondan bir hayır beklemek ne kadar doğrudur
kaç yaşına gelmiş insan tamam aile atılmaz satılmaz saygısızlık yapılmaz ama
eşinin bunu sana yansıtmadan halledebilmesi gerekirdi peki o ne yaptı
vallahi pes pes :kızgın:

Biz kadınlar aslında erkeklerden daha cesaretliyiz

Seviyoruz dedimmi, kapıyı çarpıp giden biz

Sevdik diye namus cinayetine kurban giden biz

Siz hiç çekip gitti diye öldürülen erkek gördünüzmü???????????

Ama biz gittik

Gitmezsek ölürdük

Gittik yine öldük ama olsun............

bence senin icin hayirlisi boyle canim.yurtdisina gelin gelen arkadaslarimiz var cok cektiler cekiyorlar.dil bilmeden yol bilmeden cok zor.hergun cehennem azabi gibi.ailende yaninda yoksa ezerlerde ezerler.psikolojin bozulurdu.esin olucak sahis da ailesine bayaga duskun ise o zaman tek basina yanlizliga mahkumsun.

ne yazikki boyle.ben ailelerin kizlarini yurtdisina gondermemelerini dogru buluyorum.

Back
X