konu açılalı yıllar olmuş ama bende yazmadan edemedim
Eşim ve eşimin ailesi saolsun ne gerekiyorsa yaptılar
Hatta ailem onlardan üstlerine düşenden fazlasını istedi
Ama benim kendi ailem benim için hiçbişey yapmadı
Hatta 1 bilezik bile takmadılar.Düğün öncesi masraflarımı karşılasınlar diye nakit verdim
Ama annem çeyizimi dizmek yerine diğerlerine ne yaptıysa önceden bana da onları verdi yeni alınan bi uyku setim , bi yatak örtüm bile yoktu.Eski moda yıllar öncesinden yaptığı yorganlar falan...
Tabi ozamanlar mutluluktan bunların hiç birini gözüm görmedi ama şimdi o kadar sinir oluyorumki hatta bilenler bilir annemle bunun tartışmasını çok yaptık.Ağzı açıldıkça o kadar maaş alıyorsun al ne yapayım onu da mı ben düşünecem diyor.Ben biriktirdiğim onca parayı al da cebe at diye vermedim sonuçta bilseydim borçlarımı öderdim dediğimde maaşın var tekrar biriktir ne yapayım diyor
Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum
Sonra kına gecem felaketti kına yakmayı bile bilmeyen birine verdiler kınayı yaksın diye herşey berbat oldu ne kınam kınaya benzedi ne düğünüm düğüne
Kısacası kız evinde yapılan hiçbişy güzel değildi
içimi acıtan hatta evliliğimin ilk aylarının kavgayla geçmesine sebep olan birşey var:kaynanam bana takı takmadı ..bir tane bilezik bile takmadı..çok utandım ailem çok üzüldü annem üzüldü kızıma bir bileziği çok gördüler diye..içimde kaldı..kendi ailemin taktıkları dışında bilezik takılmadı akrabaları da takmadı ne hikmetse. altın takmayı sevmem ama ne bilim düğünde o değeri görmek isterdim..eşimle de paylaştım bu durumu her defasında kavga çıktı annesini savunuyor hep..olan oldu bu saatten sonra ne yapimm.ama naptmm kaynanamın yüzüne söyledim bunu içimde tutamadım..tabi başkasının ağzıyla söyledim işte şu böyle diyor gibilerinden..kızardı bişey diyemedi..içim rahatladı utansın azcık
dugunum konusunda icimde kalanlari saysam burda upuzun bir liste cikar ortaya cunku 2 hafta icinde yaptik dugunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?