Doç.dr.alparslan baksu'hastası varmı?

ebruirem

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
21
1
6
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba,

Alpaslan Baksu'nun hastası olan varmı? Muayene olmak istiyorum. Bende 2 rahimdede çikolata kisti var biri 4,5 diğeri 2,5 cm boyunda. Yumurtalık rezervlerımde çok az. Anlıycağınız durum vahim. Giden varsa bana yorum yazabilirmi?

Kendisiyle bir yildir tanisiyorum, gebeligim suresince tum muayenelerde kendisine gittim. Cok tecrubeli ve iyi bir doktor, isine odaklanmis biri. Endislenmen gereken birsey olursa hemen soyler, sordugun sey hurafe gibi birseyse hemen dogrusunu detaylica anlatir. Ben cok memnunum, gebeligimde kafam cok rahatti. Soguk ve donuk:)) doktordan ne beklediginizle alakali, cok ozel ilgi bekliyorsaniz size o kadar vakit ayirabilecegini sanmiyorum. Muayeneye ne zaman gitsem cok sira bekliyorum.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Prof.Dr.Alparslan Baksu'nun hastasıyım, gebelik öncesi kontrollerimi ve gebelik takibimi Alparslan Hoca yaptı, herkese şiddetle ve gönül rahatlığı ile hocayı tavsiye edebilirim. Hastası ile ilgili, gerekli ve doğru tedavileri yapan bir doktor. Yukarıda soğuk ve donuk olarak yorum yazılmış ise de kendisinin ölçülü bir samimiyeti var, aklınıza gelen tüm soruları hocaya sorabiliyorsunuz ve kendisi ile muayenede hiç bir gerginlik hissetmiyorsunuz. Hastasını dinleyen, söylediklerine değer veren, sorularını yanıtlayan bir doktor. Hocanın yıllar süren Şişli Etfal Hastanesi tecrübesi, bilgisi ile birleştiğinde gönül rahatlığı ile hocanın kontrolü altında olumlu neticeye ulaşabilirsiniz.
Hoca gebelik takibim esnasında rutin kontrollerinde bebeği besleyen damarlarda çentik olduğunu detaylı incelemesi sayesinde tespit etti, bu hususun bende stres ve kaygı yaratmaması için beni bu konuda sürekli psikolojik olarak rahatlattı, tansiyonlarımı takip etti ve gebelik zehirlenmesi belirtilerini göstermeye başladığı anda hastaneye yatışımı yapıp beni sıkı takibe alarak, benim ve bebeğimin hayatını risk altına almadan ve bebeğin anne karnında kalabileceği maksimum süreyi de sağlayarak doğumu gerçekleştirdi. Bebeğin durumunu ve benim doğum sonrası durumumu sabırla takip etti ve bebek ve ben tam anlamıyla sağlığımıza kavuşana dek hoca ile irtibatımız kopmadı. Alparslan Hoca'nın bilgisi, tecrübesi ile gebelik zehirlenmesi olmasına rağmen sağlıklı bir doğum gerçekleştirdim, İstanbul şartlarında gebelik sürecimde direnç/ gebelik zehirlenmesi sorunu çıktığında risk almamak adına bir çok hastane gebelik takibi yapmayı kabul etmeyip, Üniversite hastanesine sevk etme yolunu seçse de doktor bey hastasını yarı yolda bırakmayarak doğumu gerçekleştirdi.
Problemli gebelik sürecimi başarı ile neticelendirip oğlumu kucağıma almama vesile olan hocama çok teşekkür ederim.

Merhaba Arkadaslar.

Ben de artık Alparslan Bey'in hastasıyım ve buraya diger tavsiye sitelerinde yazdıgımı kopyalayacagım
nazo86 adlı kullanıcı "çok soğuk ve donuk birisi" demiş bense şunu soyleyebilirim G glzzlc nin dedigi gibi "ölçülü bir samimiyeti var". İşini iyi yapan profesyonel bir doktor, cerrah.

İlk muayene olduğum doktor doğru teşhis koymakla birlikte açık ameliyat tekniğini önermişti. Açık ameliyatın iyileşme sürecinin uzun sürmesi ve kasıkta 10 cmlik bir iz bırakacağı nedeniyle moralim çok bozulmuştu Bu nedenle başka bir doktor arayışına girdim. Belki ameliyat gerekmez, belki kapalı ameliyat ile atlatabilirim düşüncesiyle...

Alparslan Bey muayene sonrası aynı teşhisi koydu ve ben kendisini yönlendirmeden Laparoskopi tekniği (kapalı ameliyat) ile ameliyat yapabilecegini, şartların uygun oldugunu söyledi ve ben "sahi mi dedim" o anki sevincimi size anlatamam. Çünkü bu teknik hastanın konforu, iyileşme süreci ve risk açısından daha iyi bir teknikmiş. 26/06/2018 tarihinde kendisine laparoskopi tekniğiyle miyom ve polip ameliyatı olduğum. 2 hafta geçti. Iyileşme surecim cok hızlı oldu. Ağrım, sızım ve kanamam neredeyse olmadı. 3 adet kesi yeri (1-1.5 cm) var ve iz kalmayacak görünüyor.

Rahmimle ilgili başka bir tedaviye daha geçtik. 6 ay kadar daha sürecek . Bu süreci kendisi ile götüreceğiz. Ona çok güveniyorum. Iyi bir Cerrah kendisi. Bana konforlu bir ameliyat ve iyileşme süreci sağladı.

Ben ameliyatı gozumde cok buyuttugum için stresden ZONA olmustum :) Ama ameliyattan sonraki 2. gun ne agrım ne sızım vardı. Hatta agrı kesici içmesem bile olurdu. ilk 3 gun yine de aldım. Kanamam bile dogru duzgun olmadı
(2. gunden itibaren)

Arkadaslar ben arastırmam sonucu şu doktorların da iyi doktorlar oldugunu gordum. Onu da buraya yazayım. Ha derseniz ki neden bunlar degil Alparslan Bey, HAstane masrafları, sigorta ve hastahane seçimi nedenlerinden ötürü de Alparslan Bey'i seçtim. Ozel sigortam yoktu ve ve Jinemedin ssk ile anlasması vardı. O sebeple.

dr cihan unal (prof) kendisi duayen.
dr Sedat Varol (operator) açık ameliyatı tercih ettiği için kendisini tercih etmedim ama muayne ve taşhis açısından iyi.
dr Ahmet Cem iyi bozkurt (prof) laparoskopi de başarılı genç, iyi bir dr.

görüşmediğim ama iyi referans aldıklarım;

dr Kılıç Aydınlı (prof)
dr Banu Goker Ozdemir (operator)
dr Taner Usta (Doç)

Herkes sağlığına kavuşsun. Sevgiler.

Oncelikle bende kendisini bu site ve bi kac siteden daha arastirarak tercih etmistim. O yuzden kendi tecrubemi de aktarmak isterim.
İki gebelik kaybindan sonra sanki bir daha hic mutlu sona ulasamicakmisim gibi umutsuz ve mutsuzdum.. sorun hamile kalamamaktan ziyade hamileligi devam ettirememekti.. kendisiyle yaptigimiz ilk tanisma randevusunda karar verdim,yola Alparslan beyle devam edicektim.. sirf ilac yazdirmaya diye gittigimiz bi gun laf arasinda vucudumda olan degisimleri aktardigimda durumdan suphelenerek hemen muayene etmek istedi ve bi saat icinde acil ameliyata almasaydi,suan kucagim yine bos kalabilirdi... doktorunuza kendinizi cekinmeden anlatmaniz ve vajinal muayeneye gerek goruyorsa izin vermeniz bence cok onemli.
İkinci serklaj ameliyatimsa tamamen gevsek olan anatomik yapimdan sebeple onlem amacli bebegimi garantiye almak icindi.
İkinci ameliyatima girerken beni hazirlayanlar ilk kez bi ameliyata gulerek sifir stresle giren hamile anne goruyoruz dediler. Cunku bende Doktoruma guvenmenin ve bebegimin sagligini Onun bilgisine teslim etmenin verdigi huzur vardi. Belki bebegimin fazla ultrason resmi olmayabilir,cunku hep unuturdu :) ama olsun kucagimda cekildigimiz sayisiz resmimiz oldu! Onemli olan da bu. Ve soylemeden gecemicem,beni en cok etkileyen sey de. Normal dogum sonrasinda bebegim kucagimdayken hemsireler alalim artik demisti, Alparslan bey araya girip hayir biraz daha kalsin o bu ani cok uzun zamandir bekliyor dedi ve bebegimle o ilk anlarimin daha uzun surmesine vesile oldu. Beni anlamisti,yasadigim stresin hepsininin farkindaydi ve bu benim icin inanilmazdi. Ve yeri geldi muayeneye gittigimizde esimle aramin bozuk oldugunu anladiginda doktor bilgisini aktarirken bile baba sevkatiyle bize ogut verirdi. Sonuc olarak Biz bebegimizi kucagimiza aldik bundan daha onemli tavsiye olabilir mi bilmiyorum. Sayesinde anne oldum,babasiz buyuyen esimse; baba olup babalik duygusunu tatti. hayata bi iz birakabilme sansini bize verdi. Emeginize bilginize saglik Alparslan bey. Kizimizin adi bahar ve sayenizde gonlumde kucagimda yuvamda bahar havasi esiyor.

Merhaba,
Çocuk düşünmeye başladığımda ilk gittiğim doktordu Alparslan Baksu. Kendisi yaptığı kontrol sonrasında benim asla çocuğum olamayacağını, rahim yapısından dolayı hamile kalsam bile düşük yapacağımı, anne olabilmek için tek şansımın taşıyıcı anne olduğunu söyledi. O anki şokumu ve hayal kırıklığımı anlatamam. Günlerce ağladım. Kötü günler geçirdim. Sonra başka birçok doktora ve merkeze danıştım. Kime gittiysem Alparslan Baksu'nun tam aksine yorum yaptılar. Ve böylece kendimi toparlayıp tüp bebek sürecine girdim. Nihayetinde çocuğumu sağlıkla kucağıma aldım. Şu an 2 yaşında. Alparslan Baksu'nun söylediği gibi düşük yapmadım, taşıyıcı annesiz !! zamanında doğum yaptım. Ben çevremdekilere kesinlikle Alparslan Beyi önermiyorum.

Rahim yapınız nasıl ben yarım rahimliyim serklaj icin arastryordum bu doktoru sizinde böyle bir skntiniz mi war acaba eğer öyleyse hiç gtmiyim ona dyorum

Ben yaşadıklarımı paylaştım. Hani size gidin ya da gitmeyin diyemem ama ben çevremdekilere kendisini kesinlikle önermiyorum.

Rahim yapınız nasıl ben yarım rahimliyim serklaj icin arastryordum bu doktoru sizinde böyle bir skntiniz mi war acaba eğer öyleyse hiç gtmiyim ona dyorum
Rahim yapım, tek rahim yani unicornuate uterus. Benim ilk teşhisimi o koydu ama bana davranışı, bir kadının en hassas duygusu olan anneliği senin çocuğun olamaz, tek şansın taşıyıcı anne diyerek, hiç bir şekilde başka bir tedavi yöntemine yönlendirmeden başından atan, dünyayı başıma yıkan bir kişi. Ben yaşadıklarımı paylaştım. Hani size gidin ya da gitmeyin diyemem ama ben çevremdekilere kendisini kesinlikle önermiyorum.

Banada telefonda konuştuk 30 haftayı görmek amacımız dedi bende yarım rahimim walla doktorlarda çok garip bi oyle bi boyleler,eli ve doktorluğu nasıl acaba bilginiz varmı davranışı önemli degl suan benim icin serklaj yapilcak bana nasıldir siz hamilemisiniz şuan doğum oldu mu serklaj yaptrdzn Mi istanbuldaysaniz doktorunuz kim bana yardim edermsnz doktor aryrm guwenemyrm kim nasıldır bilmyrm

Birde bikac ünlü doktoru arastrdim arda lembet gibi Okdar pahalılar ki gücüm yetmiyor onlarada

Ben serkilaj yaptırmadım. Doğum yaptım şu an 2 yaşında. Doktorum Acıbadem Altunizade Hastanesinden Tayfun Bağış.

Ayyy darısı başıma insallah rahim agzi kisalmaniz veya yatak istirahati ne önerdiler size acaba kaç haftalık doğdu bebeginiz
Umarım. size önereceğim şey asla pes etmeyin, gücünüz yettiğince devam edin. Ben 38,5 Haftada doğum yaptım. Hiç yatma ya da dinlenme vermedi. Ama sürekli doktor takibindeydim. Doktorum bana normal zamanda doğum yapabileceğimi söyledi. Ama ikinci çocuğu düşünüyorsam sezeryanı önerdi çünkü tek rahim olduğu için rahim normal doğumda zedelenmesin diye.

Ben şuan yatyorum sürekli çok hareket etnyrm ew içinde hareketler ws agir is ws yapmyrm progestan fitil kullanyrm birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…