- 13 Ekim 2016
- 13
- 4
- 1
- Konu Sahibi M3RV3_CUBUK_AKKAS
-
Merhaba arkadaşlarlar geçtiğimiz senelerde eren taştana ameliyat oldum memnuniyetsizliğimi dile getirmek ve kişileri bilinçlendirmek amacı ile bu yazıyı yazıyorum. Açmış olduğum konu hakaret içerikli olmadığından ifade ve düşünce özgürlüğüm kisitlanamayacağından dolayı kimsenin dava hakkı bulunamaz belirtmek isterim.
Doç.dr.eren tastana olduğum ameliyat sonrası valv yetersizliği kanatlarda çökmeden dolayı ciddi nefes problemi yaşamakla beraber burun sırtımda komplikasyonlar meydana gelmiştir. Ve her hastasinda aynı sorunlar yaşanmaktadır Ameliyattan sonraki ödemler sizi yanıltmasın ödemler geçince burun iskeletinin çok zayif olduğunu bariz görebiliyorsunuz. Bulmuş olduğu teknik iyi olabilir fakat başlı başına yeterli değildir. Nefes problemimi ve burnumdaki sorunları kendisine söylediğimde ne yazık ki hatalarını kabullenmiyor ve ısrarla sorun olmadığını dile getiriyor. Oysa başka doktorlarla görüşmelerimde gayet açık bir şekilde valv yetmezliği kanatlarda çökme sırtta komplikasyon olduğunu ve bunların ciddi nefes problemi yaratacağını söylüyorlar. Her hastasinda aynı tekniği kullandığı için profilden bakacak olursanız herkeste aynı burun yapısı göreceksiniz her yüze
aynı burun olmaz kendisi estetik yönünden de yetersiz kalmaktadır.
Umarım yazdıklarımı dikkate alırsınız ve doktor seçiminizi titizlikle yaparsanız. Sonuç olarak seçmiş olduğunuz ve karar verdiğiniz şeylerin bedelini siz ödersiniz size garanti verenler değil.
Ozelden cep telefonunuzu yazarsanız gonderirim yeni oluşturdugum bir konu olduğundan mesaj sayısının bir olması gayet tabiiÇok şaşırdım bunu okuduğuma. Mesaj sayısınız da 1. Kafamda soru işaretleri oluşmadı değil. Fotoğraf koyar mısınız peki? Ya da özelden de atabilirsiniz.
Hala iletişime gecmemeniz benimde aklımda soru işaretleri oluşturmadi değil konunun gerçekliğine inanmayan kişiler bana özelden yazabilirler.
Hala iletişime gecmemeniz benimde aklımda soru işaretleri oluşturmadi değil konunun gerçekliğine inanmayan kişiler bana özelden yazabilirler.
Surekli online değilim tabiki e-posta ile bildirim geliyor anlik görebiliyorum kendimce soru işaretleri oluşturacak çok fazla şey var herkes bir şeylere şüphe ile bakiyor çünkü bilgiler yalan olabiliyor burda kendimi ifşa etmememin tek sebebi sosyal medya hesaplarimdan yazanlar oluyor ve bana gına geliyor bu yüzden fake hesaptan bilgilendirmek daha mantikli geldi.Benim üyelik yılım da mesaj sayım da ortada. Aklınızda soru işareti oluşturacak ne var? Bazen buraya haftalarca girmediğim bile oluyor. Siz sürekli online mısınız cidden?
Haklasın arkadaşım. Derdimiz ortak zaten :) Ben de aynı şeyden şikayetçi oldum aslında.Surekli online değilim tabiki e-posta ile bildirim geliyor anlik görebiliyorum kendimce soru işaretleri oluşturacak çok fazla şey var herkes bir şeylere şüphe ile bakiyor çünkü bilgiler yalan olabiliyor burda kendimi ifşa etmememin tek sebebi sosyal medya hesaplarimdan yazanlar oluyor ve bana gına geliyor bu yüzden fake hesaptan bilgilendirmek daha mantikli geldi.
Teşekkürederim arkadaşım bana hak verdiğin için seni bilgilendirmemis olsam belki pişman olacaktın ben az bile yazdım konu içeriğine ozelden fazlasını sana aktardim insanları paralarıyla rezil etmeye lüzum yok herkes neyin ne olduğunu bilsin.Haklasın arkadaşım. Derdimiz ortak zaten :) Ben de aynı şeyden şikayetçi oldum aslında.
maalesef kendi paramızla rezillik çekiyoruz :/Iste avaz avaz bagirilan reklami yapilan burun estetigi Allah kahretsin ki hala bu sektorun mahdurlari kendisini ifade bile edemiyor cunku nden bazilari cikiyor sizi sagliginizdan edip ustune birde sizi poskolojik deli ilan ediyor siz hakkinizi savundugunuzda piyasada belkide bu hatayi duzeltecek doktor bile bulamiyorsunuz ...sagliginizin karsiligini binlerce liraya bicip sonucu derinize ve kikirdaklariniza mal ediyorlar ama bunu ongeremiyorlar...
merhabalar öncelikle eren tastan bile diye bi kavram olamaz çünkü kendisinden iyi doktorlar var bence . Şu saatten sonra kimseye 5. ameliyatımı olmaya niyetim yok son durumum hala kötü nefesim , kanatlarım çok kötü sırtım hala şiş
İlk ameliyatımı aralık 2014 de oldum ikinciyi gene eren beye 10. ayda 29 ekim 2015 de oldum ve tekrar başarısız oldu. Ben hiç doktor önermiyorum hiçbirisine güvenmiyorum zaten benim doktorlarla bir olup eren beyi lekeleme oyunları içinde oluğum iddia ediliyormuş ayrıca komisyon istediğim gibi bi ton gereksiz iftiralar bilmem bilir misiniz buna psikolojide yansıtma denir yani kendini başkalarında görmeGecmis olsun, ameliyatiniz ne zamandi bu arada? Cokme ne zaman olustu?
Piyasadaki cogu doktorla iletisimim oldu.
Bu iyi isimleri paylasirsaniz cok sevinirim, zira bende revizyon doktoru ariyorum.
Canım 1 hafta belki kalkmada falan sıkıntı çekiyorsun hatta ilk 5 gün diyelim on-15 gün sonra ben metroya falan binmiştim çok sıkıntı olmuyor biraz abartıyorlar benceKaburgadan burun ameliyatı olacağım ben de.
Doktorum ameliyattan sonra burundan çok kaburga alınan yerin ağrıyacağını söyledi ama ne kadarlık bir ağrı, ne kadar kısıtlayıcı, yataktan kalkacak kadar mı?
Geçirmek için neler yaptınız? Bu konularda yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?