DOC.DR.EREN TAŞTAN MEMNUNİYETSİZLİK!

Merve hanim merhaba
Yazdiklarinizi yeni gordum.Ben de revizyon olmak istiyorum eren beye.Ancak yazdiklarinizi gordum.Randrvu almistim haftaya ona.Suan ki durumunuz nedir.Acaba Bana bilgi verebilirmisiniz.Sizinle ayni zorluklari yasiyorum burnumu mahvettiler..Rica ediyorum

Çok şaşırdım bunu okuduğuma. Mesaj sayısınız da 1. Kafamda soru işaretleri oluşmadı değil. Fotoğraf koyar mısınız peki? Ya da özelden de atabilirsiniz.
niye sasiriyorsun anlamadim . sunu bilmelisin ki basarisiz sonucu olmayan hic bir doktor yok dunyada ( ortalama yuzde 10-20 problem cikiyor ilk baslarda 3-6 ay icinde belli olmasa bile 3-4 yil sonra cikabiliyor.
Turkiyede demiyorum Dunyada her doktorun ( ama yuzde yuz hepsinin ) komplikasyonlu bi dolu hastasi var bundan dolayi ameliyat oncesi tum doktorlar ameliyat sonrasi basina gelebilecek komplikasyonlari anlatan onam formunu imzalatiyor.
Sasirman gereken bi sey varsa o da su kisidir . benim tum hastalarim memnum hic kotu sonucum yok diyen doktor yada bu yorumu doktor adina yapan sekreterleridir. cunku boyle bisey yok

Eren hoca revizyonda inanılmaz fahiş fiyatlar istiyor. Emin misiniz?

eren taştana gidecektim vazgeçtim
tam birine karar veriyorum bu tür yorumları mağduriyetleri okuyunca vazgeçiyorum
bu gidişle karar veremeyeceğim
Berrak hanım merhaba, yorumunuz oldukça eski; fakat Dr seçimi yapabildiniz mi? Kime karar verdiniz? Lütfen yardımcı olur musunuz? Ben de olucam ama çok korkuyorum

revizyon için gittiğim doktor bana bu işin ustası diye eren taştanı önermişti. demek ki bir şey bildiği yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…