- 15 Eylül 2014
- 1.390
- 1.509
- 158
- 38
- Konu Sahibi turkuaz_pembe
-
Canım yuzde 90 kiz dedi dr. Benim nazli bebegim hep arakasini dondu :) pozisyondan kiz dedi ama bu persembe gogsen beye gidecegiz. O ne derse artık. Perşembe yine kanamam oldu. Sukur bebegime bir sey olmadı. Hastenede kaldım. Dualarınızı esirgemeyin benden. Benim de sizinle...inşallah canmmmm rabbim nasip eder meleğimi bu defa inşallah bunada göğşen bey vesile olur pazartesi arıcam bi randevu alcam. senin hamilelik nasıl gidiyor cinsiyeti belli oldumu rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bu duyguyu bizede tattırsın rabbim
ayyy ne güzel canımm benim hiç çocuğum yok ama ilk çocuğumun kız olmasını çok istiyorum rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ama ben kızcıyım ☺allahın izniyle sende bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah sende bebeğinde allaha emanet olunCanım yuzde 90 kiz dedi dr. Benim nazli bebegim hep arakasini dondu :) pozisyondan kiz dedi ama bu persembe gogsen beye gidecegiz. O ne derse artık. Perşembe yine kanamam oldu. Sukur bebegime bir sey olmadı. Hastenede kaldım. Dualarınızı esirgemeyin benden. Benim de sizinle...
Tebrik ederim canım.inşallah canmmmm rabbim nasip eder meleğimi bu defa inşallah bunada göğşen bey vesile olur pazartesi arıcam bi randevu alcam. senin hamilelik nasıl gidiyor cinsiyeti belli oldumu rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bu duyguyu bizede tattırsın rabbim
Cinsiyet öģrendin mi güzel anne?ayyy ne güzel canımm benim hiç çocuğum yok ama ilk çocuğumun kız olmasını çok istiyorum rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ama ben kızcıyım ☺allahın izniyle sende bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah sende bebeğinde allaha emanet olun
Bir de burdan kutlayalım de mi :) Tez zamanda kalp atışını duymayı ve vaktinde kucağına almayı nasip etsin Allah canım.Benim 3. Tupum tuttu gogsen hoca sayesinde.
Ben hocayida ekipinide cok sevdim inandim.
Allah herkesin gonlune gore versin.
Cok dogru bi karar verdim
2.tupum tutmadi yine g.hocayi tercih ettim yine ederdim
seni tanımıyorum ama o kadar cok sevindim ki senin adına:) rabbim saga salım kucagına almayı nasip etsin inşallahBenimle gülen,benimle üzülen ,desteğini hiç bırakmayan Canm doktorum ,hatta amcam,Abi'm,Göğşen hocam...7 aylık evliyken başladım bu formları okumaya,2-3 yıldır çocuğu olmayanları okuyup "nasıl dayanıyorlar bu acıya"derdim içimden...İlk tüp bebeği tutmayanları okuyup ağladım onlarla birlikte.Ben Naapardım,yaşayamazdım heralde dedim içimden.Sonuçta 5 yıllık evliliğime 3 aşılama 3 tüp bebek sığdırdık.Hem de ne çalkantılı ne zor bi 5 yıl...20 bin masraflı trafik kazalarımız,birden bire işsiz kalışlarımız ,ailelerimizin bozulan sağlık durumları..Hep dedim ki"bebeğim öyle bi zamanda gelecek ki'iyi ki şimdi gelmiş'diyeceğim "yılmadık ,eşimle kenetlendik birbirimize,ve her şeye rağmen bebeğimiz için mücadele ettik.En sonuncuda eşime dedim ki "tutmassa ne yapacağız?" paramız yok,borcumuz çok...Eşim dedi ki"yine deneriz,yine,yine..tutana kadar "...Veee sonunda 3. Denememiz Göğşen hocamın rahmime yuvarladığı embriyo ile bebeğim hayata tutundu !!! Hocam Sımsıkı sarıldı bana...bu iş bitti Merve dedi...Artık hamilesin ! Benle birlkte transfer olan 2 arkadaş da benle aynı gün keseyi gördüler.yine buradan tanıştığım bir arkadaş aynı günlerde aşılama yapmıştı ve o da bugün 2 kese gördü:) Hoplaya zıplaya çıktık hastaneden gözyaşlarıyla...Ve bebeğim öyle zor bi zamanda geldi ki...En büyük yaşama sebebim oldu.ve diyorum ki "iyi ki şimdi gelmiş" 5 yıldır hep buraya bu cümleyi yazmanın hasretini çektim :Evet...Hamileyim!!! Gebeyim! Güzel günlere,mutlu zamanlara,bebeğimin rızgıyla doğacağı nasipli günlere gebeyim!!!
Çoook teşekkür ederim Rabbim sevinen sevinmeyen kıskanan özlenen herkese nasip etsin:)) ben raporlu yaptırdım 2 olumsuz aşılamaya kolaylıkla çıktı,3 bin tl...raporsuz 4 bin ...seni tanımıyorum ama o kadar cok sevindim ki senin adına:) rabbim saga salım kucagına almayı nasip etsin inşallah
ben bisey sormak istiyorum maddi olarak ne kadar tuttu acaba ben de yarın ilk muayene mi olacam da
cokkkkkk teşekkür ederim benimde 2 olumsuz aşılama oldu maalasefÇoook teşekkür ederim Rabbim sevinen sevinmeyen kıskanan özlenen herkese nasip etsin:)) ben raporlu yaptırdım 2 olumsuz aşılamaya kolaylıkla çıktı,3 bin tl...raporsuz 4 bin ...
ofis histereskopiyi nasıl yaptı canım uyutarak mı?2 tane 5. Gün embriyosu olduğu halde olmadı. Nedenini de belirleyemedik. Ofis histereskopi yapıldı ama temiz cıktı rahim de. Bakalım bu kez ne olacak. Insallah olur da daha fazla yorulmayız.
ayy canım yazdklarını okudum daaa,,,Çoook teşekkür ederim Rabbim sevinen sevinmeyen kıskanan özlenen herkese nasip etsin:)) ben raporlu yaptırdım 2 olumsuz aşılamaya kolaylıkla çıktı,3 bin tl...raporsuz 4 bin ...
Her şeyi aynı merkezde yapıyor şu an biraz eski bi bina ama kısa zaman sonra yeni ve tam teşekküllü bir hastaneye geçecekler...zaten ank a gideceksen bi git görüş bence..tüm sonuçlarını ve rahim filmin al git.bi tavsiyede bulunur .gerek görürse hemen o gün histeroskopi de yapabilir çok uygun orada 350 tl...muhakkak bi faydası ılur.randevuya gerek yok biraz beklersin o kadarpitipity ameliyat falan orda mı yapıyor göğşen hoca acaba?
ayy canım ne güzel açıklamışsın,Her şeyi aynı merkezde yapıyor şu an biraz eski bi bina ama kısa zaman sonra yeni ve tam teşekküllü bir hastaneye geçecekler...zaten ank a gideceksen bi git görüş bence..tüm sonuçlarını ve rahim filmin al git.bi tavsiyede bulunur .gerek görürse hemen o gün histeroskopi de yapabilir çok uygun orada 350 tl...muhakkak bi faydası ılur.randevuya gerek yok biraz beklersin o kadarsalı ve ctesi günleri öğlene kadar orada,pazar tatil diğer günler 6 ya kadar gidebilirsin .sabah 7.30 da gidersen çok beklemezsin..Benden sana tiyolar şekerim Ben ist-ank çok Dr biliyorum ve inan bana her yönden Göğşen bey nambır vannnnn:))))
Yav bacım karıştırma doçent falan...direk Göğşen h ya git,hem o Prof ...bak Bayburt-Antalya-Bartın-İstanvul dan o kadar çok kişi ile görüşüp yönlendirdim ki ve ben de Göğşen h da o kadar çok dua aldım ki ...gerçekten o bambaşka bi insan..daha bugün Antalya ya daki arkadaş gözyaşlarıyla yazdı,döllenme olmamış ama eşi demiş ki asla Göğşen h yı bırakmayalım o çok farklı biri...5.denemeSi ama bu hoca bambaşka diyor..başkent in tek merkezi var o da Maltepe deki henüz yeni yere geçmediler.normalde tüp bebek hastalarına öğlene kadar bakıyor,kan testi vs varsa sabahtan git,öğleden sonra gebelere bakıyor.bak beni dinleeeeeeeeeee göğlen hoca dan şaşmaaaaaaaa farkı fark eeeeeeeettt:)ayy canım ne güzel açıklamışsın,
randevu almadan mı gideyim ki.....
akşam üstü biraz daha sakin olur mu acaba,
bu hafta tam adet bitimi adana başkentte ki doçente gitme fikrim hala devam ediyor orası sanıırm yeni teçhizatla açılmış yeni binasında
sen ankarada mı yaşıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?