Tüp Bebek Merkezleri doç.dr.göğşen önalan da tüp bebek tedavisi olanlar lütfen buraya fikirlerinize ihtiyacım var

inşallah canmmmm rabbim nasip eder meleğimi bu defa inşallah bunada göğşen bey vesile olur pazartesi arıcam bi randevu alcam. senin hamilelik nasıl gidiyor cinsiyeti belli oldumu rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bu duyguyu bizede tattırsın rabbim
Canım yuzde 90 kiz dedi dr. Benim nazli bebegim hep arakasini dondu :) pozisyondan kiz dedi ama bu persembe gogsen beye gidecegiz. O ne derse artık. Perşembe yine kanamam oldu. Sukur bebegime bir sey olmadı. Hastenede kaldım. Dualarınızı esirgemeyin benden. Benim de sizinle...

Canım yuzde 90 kiz dedi dr. Benim nazli bebegim hep arakasini dondu :) pozisyondan kiz dedi ama bu persembe gogsen beye gidecegiz. O ne derse artık. Perşembe yine kanamam oldu. Sukur bebegime bir sey olmadı. Hastenede kaldım. Dualarınızı esirgemeyin benden. Benim de sizinle...
ayyy ne güzel canımm benim hiç çocuğum yok ama ilk çocuğumun kız olmasını çok istiyorum rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ama ben kızcıyım ☺allahın izniyle sende bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah sende bebeğinde allaha emanet olun

inşallah canmmmm rabbim nasip eder meleğimi bu defa inşallah bunada göğşen bey vesile olur pazartesi arıcam bi randevu alcam. senin hamilelik nasıl gidiyor cinsiyeti belli oldumu rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bu duyguyu bizede tattırsın rabbim
Tebrik ederim canım.

ayyy ne güzel canımm benim hiç çocuğum yok ama ilk çocuğumun kız olmasını çok istiyorum rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ama ben kızcıyım ☺allahın izniyle sende bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah sende bebeğinde allaha emanet olun
Cinsiyet öģrendin mi güzel anne?

Merhaba!!!Herkese ,tüm Türkiye ye hatta TV ye falan çıkarak haykıracak kadar çok sevdiğim ve güvendiğim doktorumu insanlarla paylaşmak istedim:)) Ankara Başkent hastanesi Tüp bebek doç Dr Göğşen Ünalan..Abi,baba,psikolog,her şey...Hastane eski ve kalabalk bi hastane ama dr um muhteşemmm biri..Sırada çok insan olmasına rağmen ısrarla"bi sorun var mı,rahat otur,kafana ne takılıyosa sor"diyor.Ne desen dinliyo ve uzun uzun açıklıyo.Üstelik hastane prosedür olarak Ankara nın en uygun fiyatını veriyo daha çok hastaya ulaşmak için.Ben bi kere 3 saat beklemiştim,hemşire fark etti dr a demedim bile..Metro dan çıktım eve gdyrm baktım Dr Göğşen arıyo..şok oldum.dedi ki"Mervecik seni çok bekletmişiz özür dilerim bi dahakine ilk seni alcaz söz":)) ve sonraki gittiğimde beni kapıda gördü ve hatrladı hemen aldı sözüm vardı sana dedi (yüzlerce hastası olmasına rağmen) Herkese karşı böyle..Çok gözlemledim..Numarasnı veriyo,vatsaptan sürekli soru sorabiliyosnz.Üstelik ben çok dr lara gitmiştim,onların bilemediği biçok şeyi bildi..Histeroskopi de çok uzman..(kamerayla rahme girip bi şe varsa anında müdehale ediyo) üstelik fiyat yine çok uygun 350 tl (İstanbul da 1500-10 bin e bile çıkıyo) İstanbul dan bi arkadaşım ben çok övünce geldi sabah histereskopiye girdi,öğlen ist a geri döndü..3 yıldr çockları olmuyodu ve bahçeciden 1 olmsuz tüp bbek denemeleri var..Göğşen Bey dedi ki 2 ay normal deneyin hiç bi şe yapmayın dedi,kız O AY HAMİLE KALDI! ben henüz sonuç alamadım tüp bebeğe de başlayamadım bazı sorunlarımdan dolayı ama sonucum olmsz olsa bile dr uma güvenim sonsuz.Lütfen mutlaka ona gidin diye haykırmak istiyorum herkese.Hatta bu yazıyı da biçok forma kopyalıycam görürseniz şaşırmayın:)) Giderseniz selamımı söyleyin Mervecik derseniz tanır beni :) Tüm hastalarına ismiyle hitap ediyo ve hemen tanıyo koridorda bile görse...Ben o kadar çok gittim ve o kadar çok konuştuk ki "yarı dr olmuşsun sen"diye takılırdı hep bana:) aklınıza takılan bi şe olursa mail atabilirsiniz seve seve yardımcı olurum..birmerveyim@hotmail.com

Benim 3. Tupum tuttu gogsen hoca sayesinde.
Ben hocayida ekipinide cok sevdim inandim.
Allah herkesin gonlune gore versin.
Cok dogru bi karar verdim
2.tupum tutmadi yine g.hocayi tercih ettim yine ederdim

Benim 3. Tupum tuttu gogsen hoca sayesinde.
Ben hocayida ekipinide cok sevdim inandim.
Allah herkesin gonlune gore versin.
Cok dogru bi karar verdim
2.tupum tutmadi yine g.hocayi tercih ettim yine ederdim
Bir de burdan kutlayalım de mi :) Tez zamanda kalp atışını duymayı ve vaktinde kucağına almayı nasip etsin Allah canım.

Benimle gülen,benimle üzülen ,desteğini hiç bırakmayan Canm doktorum ,hatta amcam,Abi'm,Göğşen hocam...7 aylık evliyken başladım bu formları okumaya,2-3 yıldır çocuğu olmayanları okuyup "nasıl dayanıyorlar bu acıya"derdim içimden...İlk tüp bebeği tutmayanları okuyup ağladım onlarla birlikte.Ben Naapardım,yaşayamazdım heralde dedim içimden.Sonuçta 5 yıllık evliliğime 3 aşılama 3 tüp bebek sığdırdık.Hem de ne çalkantılı ne zor bi 5 yıl...20 bin masraflı trafik kazalarımız,birden bire işsiz kalışlarımız ,ailelerimizin bozulan sağlık durumları..Hep dedim ki"bebeğim öyle bi zamanda gelecek ki'iyi ki şimdi gelmiş'diyeceğim "yılmadık ,eşimle kenetlendik birbirimize,ve her şeye rağmen bebeğimiz için mücadele ettik.En sonuncuda eşime dedim ki "tutmassa ne yapacağız?" paramız yok,borcumuz çok...Eşim dedi ki"yine deneriz,yine,yine..tutana kadar "...Veee sonunda 3. Denememiz Göğşen hocamın rahmime yuvarladığı embriyo ile bebeğim hayata tutundu !!! Hocam Sımsıkı sarıldı bana...bu iş bitti Merve dedi...Artık hamilesin ! Benle birlkte transfer olan 2 arkadaş da benle aynı gün keseyi gördüler.yine buradan tanıştığım bir arkadaş aynı günlerde aşılama yapmıştı ve o da bugün 2 kese gördü:) Hoplaya zıplaya çıktık hastaneden gözyaşlarıyla...Ve bebeğim öyle zor bi zamanda geldi ki...En büyük yaşama sebebim oldu.ve diyorum ki "iyi ki şimdi gelmiş" 5 yıldır hep buraya bu cümleyi yazmanın hasretini çektim :Evet...Hamileyim!!! Gebeyim! Güzel günlere,mutlu zamanlara,bebeğimin rızgıyla doğacağı nasipli günlere gebeyim!!!

Benimle gülen,benimle üzülen ,desteğini hiç bırakmayan Canm doktorum ,hatta amcam,Abi'm,Göğşen hocam...7 aylık evliyken başladım bu formları okumaya,2-3 yıldır çocuğu olmayanları okuyup "nasıl dayanıyorlar bu acıya"derdim içimden...İlk tüp bebeği tutmayanları okuyup ağladım onlarla birlikte.Ben Naapardım,yaşayamazdım heralde dedim içimden.Sonuçta 5 yıllık evliliğime 3 aşılama 3 tüp bebek sığdırdık.Hem de ne çalkantılı ne zor bi 5 yıl...20 bin masraflı trafik kazalarımız,birden bire işsiz kalışlarımız ,ailelerimizin bozulan sağlık durumları..Hep dedim ki"bebeğim öyle bi zamanda gelecek ki'iyi ki şimdi gelmiş'diyeceğim "yılmadık ,eşimle kenetlendik birbirimize,ve her şeye rağmen bebeğimiz için mücadele ettik.En sonuncuda eşime dedim ki "tutmassa ne yapacağız?" paramız yok,borcumuz çok...Eşim dedi ki"yine deneriz,yine,yine..tutana kadar "...Veee sonunda 3. Denememiz Göğşen hocamın rahmime yuvarladığı embriyo ile bebeğim hayata tutundu !!! Hocam Sımsıkı sarıldı bana...bu iş bitti Merve dedi...Artık hamilesin ! Benle birlkte transfer olan 2 arkadaş da benle aynı gün keseyi gördüler.yine buradan tanıştığım bir arkadaş aynı günlerde aşılama yapmıştı ve o da bugün 2 kese gördü:) Hoplaya zıplaya çıktık hastaneden gözyaşlarıyla...Ve bebeğim öyle zor bi zamanda geldi ki...En büyük yaşama sebebim oldu.ve diyorum ki "iyi ki şimdi gelmiş" 5 yıldır hep buraya bu cümleyi yazmanın hasretini çektim :Evet...Hamileyim!!! Gebeyim! Güzel günlere,mutlu zamanlara,bebeğimin rızgıyla doğacağı nasipli günlere gebeyim!!!
seni tanımıyorum ama o kadar cok sevindim ki senin adına:) rabbim saga salım kucagına almayı nasip etsin inşallah
ben bisey sormak istiyorum maddi olarak ne kadar tuttu acaba ben de yarın ilk muayene mi olacam da

seni tanımıyorum ama o kadar cok sevindim ki senin adına:) rabbim saga salım kucagına almayı nasip etsin inşallah
ben bisey sormak istiyorum maddi olarak ne kadar tuttu acaba ben de yarın ilk muayene mi olacam da
Çoook teşekkür ederim Rabbim sevinen sevinmeyen kıskanan özlenen herkese nasip etsin:)) ben raporlu yaptırdım 2 olumsuz aşılamaya kolaylıkla çıktı,3 bin tl...raporsuz 4 bin ...

Çoook teşekkür ederim Rabbim sevinen sevinmeyen kıskanan özlenen herkese nasip etsin:)) ben raporlu yaptırdım 2 olumsuz aşılamaya kolaylıkla çıktı,3 bin tl...raporsuz 4 bin ...
cokkkkkk teşekkür ederim benimde 2 olumsuz aşılama oldu maalasef:( nasip şimdiyedir belkide.. rabbim gönlüne göre versin herkesin..

ayy canım yazdklarını okudum daaa,,,
nasıl heveslendrdin beni
maşallah sana
ben ankaraya çooook uzağım ocak ayının ilk haftası oraya geleceğim ama tam orta dönemi adetimin ,
adanadaki dr randevumu iptal mi etsem acaba??? tek direkt göğşen beye mi gelsem ama adet dönemimin ortasına denk geliyor
iki hafta sonra tekrar gel diyecek bana...

pitipity pitipity ameliyat falan orda mı yapıyor göğşen hoca acaba?
Her şeyi aynı merkezde yapıyor şu an biraz eski bi bina ama kısa zaman sonra yeni ve tam teşekküllü bir hastaneye geçecekler...zaten ank a gideceksen bi git görüş bence..tüm sonuçlarını ve rahim filmin al git.bi tavsiyede bulunur .gerek görürse hemen o gün histeroskopi de yapabilir çok uygun orada 350 tl...muhakkak bi faydası ılur.randevuya gerek yok biraz beklersin o kadar;) salı ve ctesi günleri öğlene kadar orada,pazar tatil diğer günler 6 ya kadar gidebilirsin .sabah 7.30 da gidersen çok beklemezsin..Benden sana tiyolar şekerim ;) Ben ist-ank çok Dr biliyorum ve inan bana her yönden Göğşen bey nambır vannnnn:))))

Her şeyi aynı merkezde yapıyor şu an biraz eski bi bina ama kısa zaman sonra yeni ve tam teşekküllü bir hastaneye geçecekler...zaten ank a gideceksen bi git görüş bence..tüm sonuçlarını ve rahim filmin al git.bi tavsiyede bulunur .gerek görürse hemen o gün histeroskopi de yapabilir çok uygun orada 350 tl...muhakkak bi faydası ılur.randevuya gerek yok biraz beklersin o kadar:KK66: salı ve ctesi günleri öğlene kadar orada,pazar tatil diğer günler 6 ya kadar gidebilirsin .sabah 7.30 da gidersen çok beklemezsin..Benden sana tiyolar şekerim :KK66: Ben ist-ank çok Dr biliyorum ve inan bana her yönden Göğşen bey nambır vannnnn:))))
ayy canım ne güzel açıklamışsın,
randevu almadan mı gideyim ki.....
akşam üstü biraz daha sakin olur mu acaba,
bu hafta tam adet bitimi adana başkentte ki doçente gitme fikrim hala devam ediyor orası sanıırm yeni teçhizatla açılmış yeni binasında
sen ankarada mı yaşıyorsun canım

ayy canım ne güzel açıklamışsın,
randevu almadan mı gideyim ki.....
akşam üstü biraz daha sakin olur mu acaba,
bu hafta tam adet bitimi adana başkentte ki doçente gitme fikrim hala devam ediyor orası sanıırm yeni teçhizatla açılmış yeni binasında
sen ankarada mı yaşıyorsun canım
Yav bacım karıştırma doçent falan...direk Göğşen h ya git,hem o Prof ...bak Bayburt-Antalya-Bartın-İstanvul dan o kadar çok kişi ile görüşüp yönlendirdim ki ve ben de Göğşen h da o kadar çok dua aldım ki ...gerçekten o bambaşka bi insan..daha bugün Antalya ya daki arkadaş gözyaşlarıyla yazdı,döllenme olmamış ama eşi demiş ki asla Göğşen h yı bırakmayalım o çok farklı biri...5.denemeSi ama bu hoca bambaşka diyor..başkent in tek merkezi var o da Maltepe deki henüz yeni yere geçmediler.normalde tüp bebek hastalarına öğlene kadar bakıyor,kan testi vs varsa sabahtan git,öğleden sonra gebelere bakıyor.bak beni dinleeeeeeeeeee göğlen hoca dan şaşmaaaaaaaa farkı fark eeeeeeeettt:)

Back
X