Doç dr mehmet fatih karslı mfk sizce nasıl

Benimde amh 6.65 ve yumurtalarım çok ama küçükler. Pcos sayılırım o yüzden bunu önerdiler
Yumurtaların çok olması da gebelik ihtimallini düşürüyormuş. Bu kullandığımız takviye büyük ihtimalle yumurtayı hem geliştiririyor hem büyütüyor. Belki tutunmasını bile sağlıyor olabilir.

bende de benzer durum var da yeni pakete başlayacağım. tekrar neden paket kullanmadılar da tüp bebek denediler özel değilse

düzenli aralıklarla derken neyi kastediyorsunuz mesela

bende de benzer durum var da yeni pakete başlayacağım. tekrar neden paket kullanmadılar da tüp bebek denediler özel değilse
Arkadaşım hamile kalıyordu paket kullanınca ama sürekli düşük yapıyordu bebek büyüse bile, rahim kalınlaşmıyormuş meğer yeterince. Sonrasında tüp bebek yaptılar

düzenli aralıklarla derken neyi kastediyorsunuz mesela
Ben tüp bebek tedavisi görüyorum benim yolum uzun ve mesakatli biraz benim yumurta toplamalarım fazla oldu başlarda bos cıktıgı için sonradan dolu cıkmaya başladı o dönemlerde yani şöyle söyleyeyim regli oldugum gün başlıyorum kullanma takviyeleri yumurta takibi yapılıp toplanana kadar devam ediyorum kullanmaya. Bazı zamanlarda regliden önceki ay kullanmaya başlıyorum ama muhakkak 3 ay kullanım olursa daha iyi olur. Hangi takviye yi kullanırsanız kullanın 3 ay düzenli kullanımda fayda görülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…