Teoman hoca 2. derece dedi, varikoselin dercesi ile kişiye etkisi arasında her zaman ilişki olmuyor ama bazı kişiler varikoselden daha çok etkilenebiliyor dedi. Bizim sonuçlar Tümlabda 9 milyon ve %18 hareketliydi hatırladığım kadarı ile yani o tahlilde yazan normal değerlerin yarısı.risalebal esının kacıncı derece varıkoselmıs.bırde degerlerını yazarmısın
Sedas ın eşi Teoman hocaya ameliyattan sonra hamile kaldı diye biliyorum. Bence boşuna endişe ediyorsun. Sayı düşük olup da varikosel de olmasa dahamı iyi yani, Şimdi hiç olmazsa durumun sebebi belli, tedavisi de var, en iyi ellerde yaptırıp kurtulacağız işte. Biraz rahat ol bence.sedas9 dıye bır arkadas vardı ya onunda esının degerleri 2. derece varıkosel 8 mılyon morfolojı % 1 miş.yanı sonucun aynı olması kafamı karstrdı ve ozeldekı degerlerle ucurumun olması.
Hazel bizim dfi 12 çıktı, Teoman hoca bu testin normali %15 altında ama Türkiye normali üzerine çalışma yapıyoruz, Türkiyede normal değer daha aşağılarda dedi, ırk yapısına göre de değişiyormuş. Ama sizinki yüksek epey sanırım, bu da varikoselden etkilendiğiniz anlamına geliyorsa ameliyat size kesin fayda edecek demektir bence. Ben her konuşulanı teyp gibi kafama kaydetmişim valla, Teoman bey sorunuz varsa mail atın kendi hastalarımı hemen cevaplıyorum dedi ama verdiği yazıyı açıp okudum soracak birşey de bulamadım maille.kesınlıkle adam paraya doymus kı artık.para ıcın olsa atlardı hemen.zaten dıyor kendısıde.bana amelıyat ıcın gelenlerde varıkosel yoksa gnderıyorum.
bu arada bızım DFI 42.4 cıkmıs.sızın?eyvahedigeldismile
Hazel bizim dfi 12 çıktı, Teoman hoca bu testin normali %15 altında ama Türkiye normali üzerine çalışma yapıyoruz, Türkiyede normal değer daha aşağılarda dedi, ırk yapısına göre de değişiyormuş. Ama sizinki yüksek epey sanırım, bu da varikoselden etkilendiğiniz anlamına geliyorsa ameliyat size kesin fayda edecek demektir bence. Ben her konuşulanı teyp gibi kafama kaydetmişim valla, Teoman bey sorunuz varsa mail atın kendi hastalarımı hemen cevaplıyorum dedi ama verdiği yazıyı açıp okudum soracak birşey de bulamadım maille.
Belki de bu yüksek değer sizin ameliyattan çok fayda göreceğiniz anlamına geliyordur diye düşünüyorum. Yakında ameliyat olacaksınız anlaşılan. Lütfen her adımı paylaş burada. Aynı yolun yolcusuyuz.teoman beye maıl attım dfı nın yukselme nedenı sonucları nelerdr dedım.varıkoselle alakası varmı.amelıyattan sonra duzelırmı dedım.cvp yazmı ne kadar cabuk:
Varikoselden etkilenenlerde yukseliyor. Zaten bu neden ile varikoseli olanlarin tup
bebege yonlendirilmemesi gerektigini soyluyoruz. Ameliyattan sonra bu degerin
dusmesi beklenir.
bu sekılde cvp vermıs.ınsallah duzelır
Sevgili Hazel82,evet canım allahın ıznıyle bu cuma gunu -4 gun sonra amelıyat var.anlatırım sana.rabbım yardımcımız olsun.ınsallah fayda goruruz.ınsallah bebıslerımızı de saglıkla kucagımıza aldıgımız gunlerıde yazarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?