Erkek İnfertilitesi Doç.Dr Teoman Cem Kadıoğlu'nu Bilen Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zaten kadın doğum hakkında doktoro yapıyodum şimdide üroloji konusunda profesör oldum bir ameliyat nsıl yapılacak bilsem daha kimseye tenezzül etmicem .doktorlara yani.hadi bakalım acaba bizimkı benimi kandıyo haftaya belli olack ben tabiki onu boş koyurmayacağım.o nerde ben orda.Şenizben bu bebeği yedı senedir bekliyorum kısmet inşallah bu yaza rabbimin izniyle belkide bu wesileyle diğer bebeğimin acısı hafıfler .ey rabbim sen nelere kadirsin senın hazinende boldur herkese tattırdın bizede tattır kucaklarımız boş gönüllerimiz yaralı kalmasın allahım.AMİN.ÇALIŞMALARA:teytey::1hug: DEWAM
aynen canım eşim keşke tıp okusaydın bukadar emekle diploman olurdu diyor:roflol:doğru diyorsun ameliyatıda öğrendikmi el birliğiyle ameliyat ederiz kocişleri hayrına.ahh ahhh ben buzaman kadar nasıl yalnız gönderdim ne kafasızım kız belki bu adam beni ayakta uyutuyo haberim yok:hulya:

aynen canım eşim keşke tıp okusaydın bukadar emekle diploman olurdu diyor:roflol:doğru diyorsun ameliyatıda öğrendikmi el birliğiyle ameliyat ederiz kocişleri hayrına.ahh ahhh ben buzaman kadar nasıl yalnız gönderdim ne kafasızım kız belki bu adam beni ayakta uyutuyo haberim yok:hulya:

kım bilir .ama genede bu kadar kuşkucu olmayalım ama ipleride bırakmayalım erkekler bunu bıraz gurur meselesiyapıyo biz kadınlar herkesle dertleşiyoruz ama onlar kımseye anlatmıyo.yapıları böyle kolat değil tabiki en kıymetlı yerlerini kestirıyorlar :sinifsinif::sinifsinif:ama ne bıleyımhepsibeişimiz için şafak sayıyorum ama bu 550 gün bi turlu bıtmedikaydirigubbakcemile3

kım bilir .ama genede bu kadar kuşkucu olmayalım ama ipleride bırakmayalım erkekler bunu bıraz gurur meselesiyapıyo biz kadınlar herkesle dertleşiyoruz ama onlar kımseye anlatmıyo.yapıları böyle kolat değil tabiki en kıymetlı yerlerini kestirıyorlar :sinifsinif::sinifsinif:ama ne bıleyımhepsibeişimiz için şafak sayıyorum ama bu 550 gün bi turlu bıtmedikaydirigubbakcemile3
ben zaten işi sadece ona bırakmıyorum netten dr lara mail olarak atıyorum sonuçlarıkaydirigubbakcemile3allahtan onlarda aynı şeyi söylüyorda yırtıyo kocam yoksa:oklava:ay tabi ya ne güzel olurdu herkezin saydığı bir gün olsaydıda burada dertleşip o günü bekleseydik.ay senin ne güzel az kalmış daha benim çok var falan gibi:roflol:şafak doğangüneş olanlar için kutlama falan yapardık ahh keşkem keşkem canım yaaa.bekle beklede nereye kadar dimi kafamçokkarıştı

ben zaten işi sadece ona bırakmıyorum netten dr lara mail olarak atıyorum sonuçlarıkaydirigubbakcemile3allahtan onlarda aynı şeyi söylüyorda yırtıyo kocam yoksa:oklava:ay tabi ya ne güzel olurdu herkezin saydığı bir gün olsaydıda burada dertleşip o günü bekleseydik.ay senin ne güzel az kalmış daha benim çok var falan gibi:roflol:şafak doğangüneş olanlar için kutlama falan yapardık ahh keşkem keşkem canım yaaa.bekle beklede nereye kadar dimi kafamçokkarıştı
bekleyen derwiş muradına ermişşşş yada muradına eremeden nalları diklemiş galiba benim sonumda nalları diklemek bu yolda .31 yaşındayım kilom 54 boyum 162 beni gören yaşıma hayatta inanmaz ama gel görkü içim zift bağladı kendimi 50 yaşında hissediorum .bebeğimden sonra çok çöktüm yürüyen ceset gibiyim .gözlerimin altı çökmüş mos mor kansızlıktan bembeyaz bır surat.o yawru farkında değil ama pek çok şey götürdü benden.çok özluyorum kıpırtılarını .kısacık ömründe benim en kıymetlı hazınemdi,onu weren rabbim insallah bana gene anneliği tattırır byrdaki herkese .

hasretlık o kdar kötükü çok sewdiğin canım gibi sewdiğin ,yüzünü görmeden bi canlıya bağlanmak.bi sabah dktara cinsiyetını öğrencem diye gidip hiç kimseyi sallamadan yollarda hıçkıra hıçkıra ağlayarak ewe karnında ölü iki bebekle dönmek.rabbim ne zordu.çıldıracağım aklımı atlatacağım sandım.ölü yawrunla geçırdiğim son gecem.ölü bile olsa onun wrlığı bıle güzeldi.ama artık bomboşum.ninni söyleyip ağlayıp duruyorum.hasretlik kahrolası hasretlik çabuk bit.RABBıM benden iki yaru aldın senden gelene razıyım ama yalwarırım bana bı tane olsada kucağıma almaya kokusunu duymayı gül yüzünden öpmeyi nasip et.herkese nasipet cümlemize sğlıklı sıhatlı bı hamilelık we hayırlı bı ewlwt nasip etsenağlama

bekleyen derwiş muradına ermişşşş yada muradına eremeden nalları diklemiş galiba benim sonumda nalları diklemek bu yolda .31 yaşındayım kilom 54 boyum 162 beni gören yaşıma hayatta inanmaz ama gel görkü içim zift bağladı kendimi 50 yaşında hissediorum .bebeğimden sonra çok çöktüm yürüyen ceset gibiyim .gözlerimin altı çökmüş mos mor kansızlıktan bembeyaz bır surat.o yawru farkında değil ama pek çok şey götürdü benden.çok özluyorum kıpırtılarını .kısacık ömründe benim en kıymetlı hazınemdi,onu weren rabbim insallah bana gene anneliği tattırır byrdaki herkese .
olurmu öle şey kız hepimiz muradımıza ericez tabiki bebişim:lepi:hayatım aynı yaştayız seninle bende 31 yaşındayım geçmi kalıyoruz paniği oluyor o yüzden bazeneyvahedigeldismileinşallah hayatım ben gerçekten çok inanıyorum buna hepimiz anne olacağız sen tekrar hissedeceksin o kıpırtıları sağlıkla kucağına alacaksın yavrunu bak gör:emir_bebek:herşey geride kalacak gün gelecek bu yazıları tekrar okuyacağız çok güleceğiz halimize amma kafayı yemişiz diyeceğiz ve en güzelide bu olacak:teytey:

hasretlık o kdar kötükü çok sewdiğin canım gibi sewdiğin ,yüzünü görmeden bi canlıya bağlanmak.bi sabah dktara cinsiyetını öğrencem diye gidip hiç kimseyi sallamadan yollarda hıçkıra hıçkıra ağlayarak ewe karnında ölü iki bebekle dönmek.rabbim ne zordu.çıldıracağım aklımı atlatacağım sandım.ölü yawrunla geçırdiğim son gecem.ölü bile olsa onun wrlığı bıle güzeldi.ama artık bomboşum.ninni söyleyip ağlayıp duruyorum.hasretlik kahrolası hasretlik çabuk bit.RABBİM benden iki yaru aldın senden gelene razıyım ama yalwarırım bana bı tane olsada kucağıma almaya kokusunu duymayı gül yüzünden öpmeyi nasip et.herkese nasipet cümlemize sğlıklı sıhatlı bı hamilelık we hayırlı bı ewlwt nasip etsenağlama
bak modun düşmeye başladı bozuşuruz haa:olmaz:yok artık kafaya takıp halimizi düşünüp kendimize acımak.biz mutluda olsak mutsuzda olsak gün yaşanıyo ve bitiyo işte,neler yaşanması gerekiyosa yaşanıyo hayat kendi akışında gidiyo.stres yok moral bozmak ÇALIŞMALARA DEVAAAMMkaydirigubbakcemilebayanssulusmile

bak modun düşmeye başladı bozuşuruz haa:olmaz:yok artık kafaya takıp halimizi düşünüp kendimize acımak.biz mutluda olsak mutsuzda olsak gün yaşanıyo ve bitiyo işte,neler yaşanması gerekiyosa yaşanıyo hayat kendi akışında gidiyo.stres yok moral bozmak ÇALIŞMALARA DEVAAAMMkaydirigubbakcemilebayanssulusmile

kız yirmi gün oldu hala kırmızılıyım lohusalıkbıtmedi çalışmada yk yanı ne yapıyım boş boş beklıyom öylr:hulya::hulya:

Haftasonu hafif bir kanamam oldu, bugün hemen doktora koştuk, ultrasonda bebişimin iyi olduğunu gördüm, rahatladım. Ne zor işmiş bu, hamile kalana dek neler çektik şimdi de doğurana kadar heyecan sürecek galiba. Bu arada eşim tekrar spermiyogram yaptırıp Teoman hoca ya gösterdi, sayıları da hareketi de daha da fazla artmış. Biz sadece mikrocerrahi varikosel ameliyatı olduk Teoman Kadıoğlu hocaya. Başka hiç bir ilaç veya keçiboynuzu kürü falan kullanmadık, gerçekten ameliyatlık olanlara iyi bir elde ameliyat yarıyor besbelli, bence varikoseli olanlar bu ilaçlar ile zaman kaybetmesin.

Haftasonu hafif bir kanamam oldu, bugün hemen doktora koştuk, ultrasonda bebişimin iyi olduğunu gördüm, rahatladım. Ne zor işmiş bu, hamile kalana dek neler çektik şimdi de doğurana kadar heyecan sürecek galiba. Bu arada eşim tekrar spermiyogram yaptırıp Teoman hoca ya gösterdi, sayıları da hareketi de daha da fazla artmış. Biz sadece mikrocerrahi varikosel ameliyatı olduk Teoman Kadıoğlu hocaya. Başka hiç bir ilaç veya keçiboynuzu kürü falan kullanmadık, gerçekten ameliyatlık olanlara iyi bir elde ameliyat yarıyor besbelli, bence varikoseli olanlar bu ilaçlar ile zaman kaybetmesin.

canım inşallh sende bebeğinde ıyı olur ne kadarlık oldu bebişin rabbim sanaa acısını göstermesin,muradın gözünde kalmasın by allaha emenet ol.

arkadaşlar ben kadınlar klubune yeni üye oldum.benim sorunumda eşim azosperm hastası7 senelik evliyiz 2 sene önce medical park hastanesinde mikro tese yapıldı ama sonuç olumsuz.gerçi eşime hiçbir ön tedevi tahlil yapılmadan aldılar ameliyata şimdi tekrar deniycez ama çok ii biyere gitmek istiyoruz ne olur yardımcı olun

arkadaşlar ben kadınlar klubune yeni üye oldum.benim sorunumda eşim azosperm hastası7 senelik evliyiz 2 sene önce medical park hastanesinde mikro tese yapıldı ama sonuç olumsuz.gerçi eşime hiçbir ön tedevi tahlil yapılmadan aldılar ameliyata şimdi tekrar deniycez ama çok ii biyere gitmek istiyoruz ne olur yardımcı olun
canım çok geçmiş olsun.malesef mikro tese hakkında hiçbir bilgim yok ama azosperm için bir topik olması lazım oradaki arkadaşlardan yardım alabilirsin.onlar daha iyi bilgi verir sana hayatıma.s.

merhaba ben bir başlık çacamda nasıl açacam bilmiyorum ankaradayım tüp bebek merkezleri hakkında bilgi almak istiyorumda
hayatım konuları açmadan önce konu başlıklarının olduğu sayfada üstte hemen başlıkların yazılı olduğu yerde yeni konu diye biryer var oradan açabilirsina.s.

Geçenlerdeki sorunlu günlerden sonra bu gün tekrar kontrolüm vardı, her şey yolunda şimdilik. Sanırım kocasında varikosel olanlar forumun bu kısmına giriyor, ben de tekrar edeyim, benim eşim Teoman hoca ya mikrocerrahi ameliyat oldu Eylül sonunda, hem sayıları normale çıktı hem de ben hamileyim. Yani varikoseli olanlar ilaç, kür, tüp bebek filan bunalmadan önce kocalarını ameliyata ikna etmeye baksınlar. Ama bu konuyu da çok iyi araştırın dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın. Mesela google da varikosel ile ilgili epey bilgi var, iyice araştırın derim. Umutsuz olmayalım, sonuna kadar umudumuzu koruyalım arkadaşlar. Hepinize selamlar.

Varikosel ameliyatından 6 ay sonra spermiyogramımızda %1 olan Kruger %4 e çıktı. Sadece sayı ve hareket değil bu morfolojinin de düzeldiğni görmüş olduk, morfoloji sorunu olan arkadaşlarla paylaşayım dedim.

Varikosel ameliyatından 6 ay sonra spermiyogramımızda %1 olan Kruger %4 e çıktı. Sadece sayı ve hareket değil bu morfolojinin de düzeldiğni görmüş olduk, morfoloji sorunu olan arkadaşlarla paylaşayım dedim.

Tebrik ederim Allahım bebeğinizi size bağışlasın, onu korusun İnşallah. Çok sevindim hamile kalmanıza, ameliyat öncesi ve sonra sperm sayı ve hareketliliği bilgilerinizi de bizlerle paylaşırsanız sevinirim.

Sağolun boncukboncuk ve diğer tebrik eden arkadaşlar, darısı hepinizin başına. Ameliyat öncesi 8 milyon/cc, hareket de %10 kadardı Tümlab da yapılan tahlile göre. Kruger de %1 di. En son sayı 24milyona çıktı, hareket %24, Kruger %4 gene Tümlab da. Ama bu en sonuncusu, yılbaşında ben hamileliğimi farkettiğimde bunlar biraz daha aşağıdaydı. Yaz sonu bir sperm tahlili daha istedi Teoman hoca ama şart da değil dedi.

tümlab ,teoman hocanın kendi laboraturaı bıldiğim kadarıyla..hastalarını da kendı işyerine yönlendiriyo ve ameliyatlarındanda dunyanın parasını istiyo...asla ınandırıcı bulmuyorum...aklınız varsa tahlıllerınızi bari başka biryerde yaptırın ...bakalım sonuc değişmiş mi gerçekten...

bızde gıtmeyı dusunuyoduk esımın sayısı 1 mılyon altında yorumları okuyunca kafam karıstı acıkcası:(ayrıca varıkosel olsa bıle bu kadar etkılemezmıs sperm sayısını burda bır formda öle okudum uereme bozuklugu olan kısılerde bu kadar dusuk cıkarmıs
:((((((

Back
X