Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

Merhaba arkadaslar. Benim yasim 31 yeni evliyim . Korunmayi henuz biraktik ve kontrol amacli testler yaptik. iyikide yapmisiz cunki esimin spermlerinde sorun var ileri hizli yuzde 3 ve morfolojisi 0 . Normal yolla hamileligin zaman alacagini soylediler ve tup bebek onerdiler. Bugun arastirmaya basladim ve bu siteyi kesfettim . Hemen umut tup bebek merkezinide aradim fiyat 5000 tl imis. Sizlerden de memnun oldugunuzu ogrendim. Bana ne onerirsiniz? Bahceci klinigini oneriyorlar ama onlari aradim direk yarin gelin tedaviye baslayin dediler bu beni cok rahatsiz etti, Embriyolog un doktor kadar onemli oldugunu ogrendim peki umut taki embriyolog kim taniyormusunuz ve memnunmusunuz?

canım allah senınde yardımcın olsun.bende ılk denememı umutta yaptrıdım cok memnunnum ama sonuucmu negatıftı.ama ben yınede memnunum ılgılılıer,bılgılılıer doktorlar olsun emrologlar herkes ıyı dıyor.buarada bahcecıde,umutta aynı kısının yanı ekıp aynı.sen bahcecıde tedavı gorsende yumurta toplama ve transfer ıslemın umutta olabılır genelde oyle duyuyoruz cunku canım.umutta raporlulara ımkanda var ama bahcecıde yok yanı orası daha uygun ama ekıp aynı.benım doktorum ulun beydı cok memnunum ınsaalh parayı ayarlayıp bahara 2,denemı ulun beyde denıcem.ıstersen gıt bırde yuzyuzuze gorus canım daha ıyı olur senın ıcın.

merhaba arkadaşlar benimde doktorum ulun bey'di.ben ilk tüp bebek denemesinde hemde dondurulmuş emriyo ile hamile kaldım...şu anda 2 yaşında bir kızım var.ulun bey mükemmel bir doktor çok pozitif güler yüzlü her sorulana sabırla cevap veriyor...ben alman hastanesindeyken gitmiştim...ulun beyle ilgili hiç tereddütünüz olmasın bence..umarım yeni yılda hepiniz güzel yavrularınıza kavuşursunuz...dualarım sizinle arkadaşlar...

bende kesinlikle umut tüp bebek ve ulun bey derim

arkadaşlar merhaba... umutta tedavi görmeyi düşünüyorum da belki bilginiz vardır.. umutun anlaşmalı olduğu üni hastanesi var mı? yani rapor çıkarırken yardımcı oluyorlar mı? yoksa raporu kendimiz mi çıkarıp gidiyoruz?
hepinize hayırlı tedaviler
sevgiler

bildiğim kadarıyla yok bizde raporla tedavi gördük çapa tp faktlsinde çkarttrdk ve öyle tedaviye başladık benim için rapor zor olmadı ilk denememi çapada yapmıştık tüm tahlillerim hazırdı 15 günde aldım raporu

Ya okadar ii şeyler düşünüyosuunuzkı doktor hakkında bende oraya gıtmak istıyorum ama bakalım maddı açıdanda bana uygun olacakmı hayırlısı olur inşallah daha henuz raporum çıkmadı ama rabbım tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin herkese ve sabır versın beklerken inşallah çok zor

ulun beyde tedavi gören arkadaşlar bilirler nasıl bir doktor olduğunu bilmeyenlerde emin olsun hiç tereddütsüz kendilerini teslim edebilecekleri bir doktor hastasının hali ile halleniyor empati kuruyo mesafeli ama sıcak sevecen bir kişi daha dün görüştük herzamanki tatlı dil güleryüz bebeğimize kavuşmamıza vesile olduğu için allah ondan razı olsun

sgk raporu olunca gayet uyguna geliyo bizde raporlu tedavi gördük 804tl ödedik ilaçları kendimiz aldık. iyi bir ekip güvenebilirsiniz yani inş. en kısa zamanda bebeklerinizi kucağınıza alırsınız

Ksinlikle memnun kalacağına eminim dr kime gideceksin

verdam aynı anda yazdık galiba nasılsın nasıl gidiyor

verdam ve fatmanurcum hıc sızınle denk gelemıyoruz artık yaa
nasıl gıdıyor hamılelıgınız ahh kızlar asagı yukarı hep beraberdık trassferlerde ama bıze bukez nasıp degılmıs demekkı.
ulun by hakkında hakkaten yazdıkarnız dogru canlarım benım resmı ama bır okadarda sevecen doktorumuz bakalım bende rapor cıkarmayı dusunuyorum ama calısıyorum acaba uzun surermu bu ıslemler.
bırde ulun bey uzun protokol dedı bunun ılacı raporlulara kaca maal oluyor acaba
bana bılgı verrmsınız

canım iyi gidiyo bebeğimizde iyi salı günü ulun beyle randevumuz vardı bir tane kese gördü bebek gayet iyi yerde dedi bu salı tekrar gidecez kalbini duymak için daha minik olduğu için duyamadı eşimle konuşuyolar babası daha portakal çekirdeği kadar ancak diyo ayy bir tuhaf olduk gerçekten bi mucize
sende üzülme inanıyorumki seninde olacak bu sefer
biz ulun beyle 3 ay önce uzun protokolle başladık yaşım küçük ve herhangi bir sorunumuz olmadı için daha şanslı olacağımı söyledi ama adet öncesi kullandığım ilaç kist yaptı şansımı riske etmemek için sevgili doktorum tedavimi iptal etti bende ona güvendiğim için bişey demedim
bizim uzun protokol tedavimiz raporla devletin bana hak tanıdığı bütün ilaçları doktorum yazmıştı toplam 1300tl tuttu ama herkesin ilacı aynı değil benim progon300 ve 2 ilaç daha adı aklımda değil ama 4kutu progonum duruyo
rapor için gerekli evrakların tahlillerin tamamsa yaklaşık 1 ayda çıkıyo benim öyle oldu ama seçtiğin hastanenin işleyişine göre değişir ben çapada çıkarttım

Son düzenleme:

evet artık karşılaşamıyoruz hamilelik şuan çok güzel gidiyor inşallah canım ikinci denemende olumu cevaplar alırsın ulun bey mükembel bir dr. ayrıca umut tüp bbek merkezide evim gibi oldu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…