Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

canım çok üzüldüm ne yapacaksın bundan sonra

canım çok üzüldüm ama bırakma kendini bende 6 ay önce yaşadım bunu ağlaya ağlaya bir hal oldum ama geri gelmedi gidenler daha da hırsla sarıldım yılmadım yeniden denedik cumartesi test yaptıracağım eşimde bende her iki sonucada kendimizi hazırladık hayırlısı allahtan
belki seni teselli etmez ama bu dünyada olmazsa ahirette cennet çocukları doğuracağız istediğimiz an istediğimiz kadar ben bununla avunuyorum ve dua ediyorum bir gün olacak sende yılma bırakma kendini

bende ulun beyin hastasıyımmm.....cuma yada c.tesii yumurtalarım toplanıcakk inşşş.....ve bendee sizler gibii ulun beyden çook memnunum.....
benim raporum varrr testlerimi çapada yaptırdımm ve bende polikistik over varmışş bana bu sölenmedii...1 de tüp denemem varr ordanda bişey sölenmedii...ulun beyyy hormon testimi görür görmez sende bişey var dedii ve muayene edincedee polikistikoverin var dedi..bunun içinde şeker ilacı verdii....
ve birde ilk denememdee kist oluştuu bendeee belkidee bu ilacıı kullanmış olsaydımm böle bişey olmıyacaktıı...neyse bu geride kaldıı sadecee ulun beyiinn çook iyi dr.olduğunu düşündüğüm için yazıyorum bunlarııı.....
verdammm inşşş c.tesii pozitiff sonuç alırsınn....

gullucan gecmis olsun canim simdi sana ne desek bos
demek hayirlisi buymus vakti ve zamani geldimi yuce Allahim bizleride evlat sahibi yapacaktir

canım çok üzüldüm ne yapacaksın bundan sonra

ahh ben ne kadar uzuldum tecrubelı olan sen cok ıyı anlarsın benı.dun ulun beyle gorudtum kromozom testı vercez haftaya.para bırıktırıp tekrar denıcem ulun beyden memnunum onda denemeyı dusunuyorum.sence.

gullucan gecmis olsun canim simdi sana ne desek bos
demek hayirlisi buymus vakti ve zamani geldimi yuce Allahim bizleride evlat sahibi yapacaktir

sagol canım sızler kıdemlısınız bızden cok ıyı anlarsınız nasıl oldugumuzu.bugun bıraz daha ıyım ara vermeden devam etmeye calıscam.yoksa sogukluk gırer ınsanın ıcıne

canım cok sagol belkıde ılk denememızde olmıcakmıs bılemıyorum artık.benım doktorum ulun bey.senın kacıncı denemn ve kımde yaptırdın tupu.ınsaalh mevlam senın bu denemende yuzune guler.

canım cok sagol belkıde ılk denememızde olmıcakmıs bılemıyorum artık.benım doktorum ulun bey.senın kacıncı denemn ve kımde yaptırdın tupu.ınsaalh mevlam senın bu denemende yuzune guler.

canım bu 2.mikro denemem birincisini çapada yaptırdım valla çekecek çilem varmış diyorum maddi imkansızlık işte devletten yararlanalım dedik 2.sini umutta denedik oda raporlu oldu ama memnun kaldım doktorum ulun bey transferimide o yaptı yaşım küçük diye 2 tane transfer edelim dedi ben 3 istedim masaya yattım daha pazarlıktaydık 2 mi 3 mü 3 olsun şansım çok olsun dedim sen bilirsin ya üçüde tutarsa yaşında küçük napcaksın dedi imdaaat diye sizi çağırırım dedim böyle esprilerle geçti hemşirede çok süper bi tarnsfer gerçekleştirdik dedi ama bilmiyorum ben daha 6. günde umutsuzluğa kapıldım olmadı bana öyle geliyo.neyse 2 tane blastosist dondurulmuş var hemen tekrar denicez.
sende üzülme psikoloji çok önemli.hem benim 1.ile 2. arasında kendiliğinden olmuş ve düşmüş haberim bile olmadı seninde öyle olur belki verecek olan allah..

ahh ben ne kadar uzuldum tecrubelı olan sen cok ıyı anlarsın benı.dun ulun beyle gorudtum kromozom testı vercez haftaya.para bırıktırıp tekrar denıcem ulun beyden memnunum onda denemeyı dusunuyorum.sence.

bizde 1. olumsuz denememiz sonunda alman hastanesine gitmiştik orda doktor halit bey istemişti bir dizi tahlil eşimdende bendende .
bizde kromozom analizi yaptırmıştık ayrıca ben clomedia trokhomatis ve rahimin gebelik tutma kabiliyetini gösteren test ve lenfosit testlerini yaptırdım birde tekrardan rahim filmi çektirdim bütün testlerimiz temiz çıktı 2.ye öyle başladık
endişelenme bunlar genelde isteniyor

canım bu bayagı malıyetlıdır.allah senınde yuzune gulsun benımde doktourm ulun beydı.nasıp ıyı ellerde yaptrıdıgımı usunuyorum ama nasıpte var ısın ıcınde.ıyı haberlerını beklıyom canım

inş. iyi haberler vermek isterim tabii ama pekte umudum yok 10 gün oldu bende tık yok sadece göğüslerim büyüdü bazende adet ağrısı gibi ağrım var
gullucan canım maliyetli oldu tabi ama rahim filmi ve kromozom analizini özelde yaptırdım doktorum yönlendirdi bir istek kağıdı yazdı kaşeledi gittiğim yerlerde indirim yaptılar diğerlerini hastahane hastahane gezdim sskdan yararlandım
herkese çokça dua ediyorum senin içinde herşey çok iyi olacak merak etme

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum bende ulun beyin takip yaptığı gebesiyim ulun gercekten çok iyi bir doktor ama bundan daha önemliside bence umut tüp bebek tüp bebek konusunda gercekten çok iyi elerinden gelenleri yapıyorlar ben denememi enver bey ile yapmıştım ama takip esnasında ulun beyede denk gelmiştim enver bey ordan ayrılmasına rağmen ekibi bırakmadım çünkü bu ekibe çok güveniyorum orası sanki benim ailem gibi oldu sözün kısası bence umut tüp bebek merkezine güvenin benim gibi sonunda sizde bebişlerinize kavuşacaksınız.Allah yardımcısınız olsun

verdamcım oyle umutsuzluga kapılma.bende oyleydım arasıra kasıklarımda adet sancısı gıbı oluyorduu sımdıde oyle ben hala adet olmadım bılmıorum nıye boyle.hep olumsuz sonuclananların adet yada lekelenmelerı olmus ben de transferden sonra beklerkende hıc bır lekelenme olmadı.senın ılk dnemende nasıldı negatıf sonuc aldıktan sonra hemen adet oldunmu.bana da bılgı verırmısn.ulun beyde bır kac gun ıcınde olursun demıstı.bakalım beklıyorum bende.olmazsam yıne tast yaptırmyı dusunuyorum.umıtsızlık ıcınde umıt arıyorum vay benım hallerıme.banada dua et canım.senınde ıyı haberlerını beklıyoruz.

canımya ınsaalah bızde umutta hamıleyım dıyenlerden oluruz.benım doktorumda ulun bey ılk dnemem olmadı ama bende memnunum hastaneden ve doktorumdan.allah bebısını hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın.bızede mevalm bundan sonrakı dnememızde ınsaalah son olurda bebeklewrımızı kucaklarımıza alırız.amiiiiiiiiiin

canım kullandığın pregesteron iğne ve bant adetini geciktiriyo benimde lekelenmem olmadı

benim ilk denememde 15 gün yattım fena gazım oldu dönemiyodum o derece düşün bağarsak tembelliği oldu lekelenme olmadı tam test günü geldi yarın hastaneye gitcem duş alıyım dedim bonyoda birden kanama başladı acile gittim usg ve bhcg yapıldı sonuç 0.00 çıktı yani hiç tutunmamışlar normal günümden 5 gün önce adet gördüm ama bütün hatayı yapan dr.yüklüyorum çünkü transfer esnasında aşırı idrar ve acıdan tansiyonum düştü bayıldım istifra felan ama doktor hanm hala işlem yapmaktaydı kendime gelmemi beklemedi ve 22 yumurtam toplandı 3 taneyi 4 hücreli olarak yerleştirdiler gerisi çöp hiçmi iyisi yoktu.neyse çapada yaptılardı ve onlara hakkım helal değildir..

bence ulun beyden ve umut tüp bebek merkezinden sakın vazgecme ben okadar çok yıprandım ki bu yolda anlatamam umut tüp bebek merekezinin ekibi kadar ilgili bir ekip görmedim neslihan hn inan beni kaç kere aradı anlatamam ve yine nezaman dr arasam doktorum bana dönüş yaptı bunlar çok önemli ben inanıyorum ki doktorun senin için elinden geleni yapmıştır bence onun tavsiylerine göre hareket et derim

evet o konuda bende memnunum canım tabıkı sen cok tecrubelsın benım ılk defa bır tup bebek merkezıne gıdısım ve ılk denememdı.dedıgın gıbı herzman donus yapıdı ve ılgılenıldı cok sukur bır ınsaalah 2,denemede bebeklerımı bende kucagıma alırım canım.senın nasıl gıdıyor gebelıgın degerlerın kaca katlandı ama bıze hıcbılgı vermıyon.ıyı haberlerını beklıyoruz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…