Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

ay canım senınde basından kotu seyler gecmıs.aslında ıdrara bastırırken hep catlıcak gıbı oluyon ama ne yapcan acı derken doktor ılk vajına yolunu acarken baya bır acı oluyor ama sonra hafıflıyor ne bıleyım acaba transferde anestezımı yaptırsak acaba ya.

anestezi ile yapmıyolar 2,denememde ben hiç su içmedim doğal sıkışıklıkla transfere girdim ulun beyede dedim güzel görünüyo idrarın yeterli dedi ve allah razı olsun ben speklum çok canımı yakıyo dedim itina ile yerleştirdi ve hiç duymadım bile hemde hiç transfer kataterinide hissetmedim benim transferim çok rahat geçti 2 dk. sürdü sürmedi işte ulun bey mükemmel bi doktor anlayışlı sevecen transferden sonra masadan kalkmadan başıma geldi beni rahatlacak şeyler söyledi herşey iyi olacak felan dedi hemşireside öyle odaya çıkınca neslihan hanımda geldi
bu arada ben akapuntur aldım transferden önce ve sonra 2 seans.

ulun beye zaten bu konuda laf denmez banada ıyı davrandı tabıkı can ahh bıraz acıyor.okadarada can dayanmalı.tabıkı senın ılk denemen cok kotuymus.hızmet ve ılgı onunde kımse bır sey dıyemez ınsaalh senınkı barı pozıtıf cıkar.ben akapunkur almadım ne gıbı faydası oluyor canım.

transferden önce 25 dk. vücudun bazı noktaları iğne ile uyarılyor o şekilde gözlerim kapalı yattım rahatlatıyor sakinliyosun ben zaten heyecanlı değildimde işte şansnı arttırıyo diye yaptırdm odaya gelince tekrar farklı yerlere iğne takıyo yine 25 dk. gözün kapalı yatıyosun faydası oluyo tabi ruhen pozitif oluyosun ben hala daha relaxım valla hiç bir duygu düşünce yok bu konuda öyleki sonuç ne olursa olsun etkilenmicekmişim gibi geliyo biz eşimle olumsuza göre ayarladık kendimizi planımızı yaptk tekrar deneme hususunda

kızlar bu gün sonucumu aldım rabbim bize merhamet etti bebeğimin nefesi içime düştü....
artk canımı canımda taşıcam
rabbim kimseyi darda bırakmasın herkese merhamet etsin

gözün aydın hamişsin...akapunkturu nası yaptırdın seni istedin yoksa onlarmı yaptırdı cvp yazarmısın..

gözün aydın hamişsin...akapunkturu nası yaptırdın seni istedin yoksa onlarmı yaptırdı cvp yazarmısın..

teşekkür ederim allahm sizlerede nasip etsin en kısa zamanda
akapuntur hakkında çok öncesinden bilgim vardı alman hst.de de umuttüp bebektede broşurlerini görmüştüm ve okumuştum opudan çıkınca odada bir bayan vard onada sodumfaydası var dedi yaptr dedim dedi sonra akapultur dr emel hanımla görüştüm o gün aklıma takılanlar sordum ve yaptıralım dedim

orda soruyolar embryoların durumu hakkında bilgi vermek için arıyolarya bana trasfere çağrmak için aradıklarında teklif ettiler yapalımmı diye bende kabul ettim zorunlu değil onlar sadece istermisin diye soruyo

ama baya faydası var saf gibi girdim çıktım trasfere ne bir ağrı ne bir heyecan endişe gayet rahat mutlu huzurluydum

verdamm ilk önceliklee tebrik ederimm rabbim tamamına erdirsin.....benimde dün umutda yumurtalarım toplandııı bugünn telefonla görüştük akapuntur yapalımmı diyee bizde düşünelim dedikk....sen tavsiye ediyorsun yanii akapunuturuuu...ben kararsızım yaptırsammı yaptırmasammı diyeee....bu benim 2.denememmm şuanda rahatımm fakat ilkindee transferden sonra çok sitres yaşadımm..bundada yaşarımm heraldee....akapuntur yaptırsam şimdi rahatmı olucammm...

kızlar bu gün sonucumu aldım rabbim bize merhamet etti bebeğimin nefesi içime düştü....
artk canımı canımda taşıcam
rabbim kimseyi darda bırakmasın herkese merhamet etsin

hayırlı olsun çok sevindim senin adına inşallah diğer tedavi gören arkadaşlarımızda olumlu sonuçlar alır hadi bundan sonra gebeliğimizi anlatırız artık

teşekkür ederim canım allah sizede nasip eder inş.
benimde 2.denemem ben bu tedavi süresince rahattım başından beri gerilme çok fazla herşey olucağına varıyo keramet akapunturda değil senin beyninde bitiyo
ama akapuntur konusunda bende kararsızdım yaptırdık rahattım yani huzurluydum yaptır yani ama işte herkezde aynı etki olmayabilir öncelikle sen rahat ol

hayırlı olsun çok sevindim senin adına inşallah diğer tedavi gören arkadaşlarımızda olumlu sonuçlar alır hadi bundan sonra gebeliğimizi anlatırız artık

teşekkürler tatlım bizim macera başladı bu gün hafif lekelenme gibi bişi oldu ulun beyi aradık endişelenme dedi iğneye devam dedi pazts tahlili tekrarlarız dedi dayanamadık acile gittik allaha şükür değerim artşta şimdide kesildi o leke ayy ne zormuş endişelendik yani tam bulmuşken allah korusun
sende oldumu böyle bişey

ayy canıııım cok sevındım yaaaa.boyle haberler duymak benı dahada heveslendırıyor ve umıtlendırıyor.ay canım ya hadı gozun aydın allah tamamına saglıklı sıhhatlı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın.canımcın sen ılk denemenıde ulun beydemı yaptın.bende cuma umutaydım bugun kromozom testı yaptırcaz.ulun bey bıraz dınlenın va tabıkı bızım para bırıktırene kadarda bıraz gecer ve 2,denememı ulun beyde yapcam ben onlardan memnunum ya cunku ellerınden gelenı yaptılar ne yapalım nasıp degılmıs.ulun beyle sakalastık ıkıncıde ıkız ıstıyorum dedı ıkız tamam dedı sana ıkıncıde ıkız yaparız.bu bıle benı sevındırıyor kızlar.allah hepımıze hayırlısıyla nasıp etsın.canım senın tekrar kutluyorum.

hılalcım hadı gecmıs olsun.kac yumurta toplandı.dollenenler bellı oldumu.nezman transferın.allah senın ve hepımzıın yardımcısı olsun.sen ılk denemenden sonra ne kadar ara verdın.ınsaalh bukez hayırlısyla sana sımsıkı yavruların tutunur.

sevincimize ortak olan arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum tedavi ve bekleme aşamasında olan anne adayları rabbim sizlerede tattırsın inş.en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin

ben ilk denememi çapada yaptım kötü bi deneyimdi sonra halit beyle tanıştık sonra ulun beye yönlendirildik ama iyiki ulun beyi allah karşımıza çkarttı rabbim bazı şeylerin olması için vesileler yaratıyor doktorunuz kim olursa olsun güvenin tamamen ona teslim olun o sizin için en iyisini yapacaktır.ve inanın... rabbim bizden esirgeyecek değil .annelik duygusu allahın kullarına olan merhametinin sadece bir zerresi emin olun sizlerede o merhamet erişecek

bizim ulun beye güvenimiz sonsuz daha geçen gün akşam aradık hiç sıkılmadan yardımcı oldu bize yardım etmek istediğini gerçekten hissettiriyo taa başından beri ondan allah razı olsun ne kadar teşekkür etsek az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…