- Konu Sahibi gokdenizsen
-
kız fatmanur ve hılal nerelerdesın sıze hıc denk gelemıyorum
fatmanurcum kız keseyı ve kalp atısını gordunuzmu ay sen benden 4 gun once sonucunu almıstın canım benımde olsa sımdı 2aylık olmusutu afffffffffffffffffff allahım nasıp degılmıs demekkı neyse senınde guzel haberlerını beklıyorum canım
evet umut tüp bebekte muayene parası 150tl.ama bir ayda brkez veriysun istersen on kez muayene ol ayda bir ödeme yapıyosun canım
sağol canım....iyi o zaman ayda 1 kez veriliyorsa...ben oraya devam etmeyi pek düşünmüyorum ama kalp atışlarını duyana kadar oraya gideriz heralde.....
evet hilal sana katlıyorum benim eşim orda takiplerimin yapılmasını istiyo ulun beye çok güveniyoruz gerekirse doğuma ulun beyi çağırırım diyo şimdilik bebek bizim için ön planda eşimin gözü bişey görmüyo ama bilmiyorum bende orda istiyorum durumlar ne gösterecek bakalm
kız ben pek bu topıge gırmıyorum cunku sız pek yoksunuz canım ben genelde demsıtımya tup bebekte kac kısıyız topıgındeım onlar la cok gurusuoruz canım ama burayada gırıp sızden haber alıyorum canım
fatmanurcum sana sormsumuydum haydarpasa numune ve marmara unıversıtesınden rapor alan bırılerı tanıyonmu kola alınıyorumu acaba oralarda yaaa
Fatmanurcum o hastane karsıdamı nasıl aldı kolay aldımı canım bakım ınternetten nasıl bır yermıs
kızlar ben de umutta tüp bebek yaptırmaya karar verdim ulun bey iyi mi gerçekten bizim ilk denememiz olacak inşallah güzel sonuçlar alırız hayırlısı Rabbimden :Saruboceq:
kızlar ben de umutta tüp bebek yaptırmaya karar verdim ulun bey iyi mi gerçekten bizim ilk denememiz olacak inşallah güzel sonuçlar alırız hayırlısı Rabbimden :Saruboceq:
yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BİR KEZ DAHA SİZLERİ YENİ TOPĞİMİZE GÖZ ATMAK VE DESTEK İÇİN ÇAĞIRIYORUM
ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPİĞİNDEN ARKADAŞLAR YENİ BİR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FİYATLARINDA İNDİRİM İSTİYORUZ DİYE BU TOPĞİE GELİP BİR ZİYARET EDERSENİZ ÇOK SEVİNECEĞİZ BİR LİSTE HAZIRLIYORUZ LİSTE YETERİ KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELİRLEDİĞİMİZ BİR GÜNDE SESİMİZİ DUYARACĞIMIZ YERLERE MAİL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FİYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKİ ZORLUKLARLA İLGİLİ HEPİNİZİ BEKLİYORUZ
Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz
TOPİĞİMİZİ BURASI
canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?