- Konu Sahibi gokdenizsen
-
kızlar hepiniz ulun beyin hastalarımısınız ulun beyi tavsiye edermisiniz ona gidiimmi
kızlarrr bana yardımcı olurmusunuz ben yeni negatif sonuc aldım iki basarısız mikroenjeksiyon tedavim var umut tıp merkezi nasıl bir yer hijyen hemsire konusunda ve en önemlisi hangi doktora gitmeliyim ne olur yardım edin su an burayı düsünmeye karar verdim galiba ama cok korkuyorum 2 basarısız denemem var enver kurt ve ulun beyden cok bahsediyorlar hangisi ne gitmeliyim sizce simdiden herkese cok tesekkür ediyorum allahım gönlünüze göre versin
saolun kızlar ya umuduma umut oluyorsunuz beni sizden baska kim anlıyabilirki ins kendimi toparladıktan sonra görüsme ye gidecem allahın izniyle bu sefer yüzüm güler inssss allahım hepinizin gönlündekini versin ins
kızlar nerelerdesiniz yine kimsecikler yok burda
bu sayfaya yazan arkadaşların çoğu ulun beyin hastası ve ben kesinlikle ulun beyi tavsiye ederim benim hiç şansım yok iken ulun bey ve umut tüp bebek merkezi sayesinde şuan hamileyim
verdam cnım bende aynılarını kullanıyorum ve banada gına geldi inankii...hele şu göbekten iğne ve jelide hiç sevmedim fitil daha iyiydi..jelden sonra 1 saat ayakta kalmak zor oluyor benim için başım dönüyor...neyse herşey hayırlı sağlıklı sıhhatli bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almak içinn...
idrar ve kan testi istendi sizden dimii bendende bu gittiğimde istedi fakat dr.a gitmye yakın yapıcam beni 1 ay sonra çağırdıı ulun beyy...bu arada takipleriii bizde orda yaptırmaya karar verdikk daha doğrusu bahçeciye gidiyoruz yakın olduğu için perşembeleri ulun bey orda oluyormuşş bu çok iyi olduu......fakat testleri orda yaptırmıycazz çok pahalıı....bu kadar herşeyine katlandık riske atmak olmazz....
Herkese selam:=) Bende bugun ikinci tüp icin ikinci defa Umut ta Ulun bey le tedaviye başaldım kızlar :=)Cok heycanlıyım .Haydı hayırlısı
hilal canım benide 2 şubatta gitmiştim 23 şubatta çağırdı kan idrar testi istedi evet ama burda yaptırman şart değil dedi ben göztepe ssk da yaptırcam salı günü bizde oraya devam ediyoruz bizim ikili test zamanı yaklaştı göztepe sskda da dosyam olsun orda yaptırırız dedik
o göbekten olan iğne çok morartıyo ya seninde öyle oluyomu
bide bişey sorcam size ulun bey cinsellik hakkında bişey dedimi sakıncalı yada değil diye ben sormaya çok utanıyorum
canım ya ben senn hamile olduğunu okumuştum yanlişmi okumuşum inşaallah doğru okumuşumdur hamileykende devammı edio iğneler bebişe zarrar vemiomu göbekten oluyorum demişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?