H
hayal10
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gokdenizsen
-
:lepi:ARKADAŞLAR BEN HAMİLEYİM KESİNLİKLE UMUT TÜP BEBEK MERKEZİİİİİİİİİ:lepi:
2 yumurta toplandı 2 taneside dölendi ve transfer edildi şuan beklemedeyim sonucum ne olacak gerci benim pek ümidim yok ama
2 yumurta toplandı 2 taneside dölendi ve transfer edildi şuan beklemedeyim sonucum ne olacak gerci benim pek ümidim yok ama
arkadaslar bu gün randevüm vardıya gittim ve geldim bebeğim büyümüş kalbini gördüm kıpır kıpır hareket ediyodu veee sesinide duyduk kalbinin çok sağlam ve sağlıklı atıyodu o an dünyalar bizim oldu ağlamaya başladım ulun bey hadi bakalm hayırlı olsun rahatladınmı şimdi dedi gerçekten sanki kalbimde bir yük vardıda o kalktı hafifledim dr. 15 gün sonraya randevü verdi bilmem dayanabilirmisin ama 15 gün sonra göreceğim sen ne dersin dedi nasl uygun görürseniz dedim bebeğimize kavuşmamıza vesile olduğu için allah ondan razı olsun rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyen özlem çeken kullarınada merhamet etsin
arkadaslar bu gün randevüm vardıya gittim ve geldim bebeğim büyümüş kalbini gördüm kıpır kıpır hareket ediyodu veee sesinide duyduk kalbinin çok sağlam ve sağlıklı atıyodu o an dünyalar bizim oldu ağlamaya başladım ulun bey hadi bakalm hayırlı olsun rahatladınmı şimdi dedi gerçekten sanki kalbimde bir yük vardıda o kalktı hafifledim dr. 15 gün sonraya randevü verdi bilmem dayanabilirmisin ama 15 gün sonra göreceğim sen ne dersin dedi nasl uygun görürseniz dedim bebeğimize kavuşmamıza vesile olduğu için allah ondan razı olsun rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyen özlem çeken kullarınada merhamet etsin
hilalcim çok teşekkürler sende endişelenme bişey olmıcak çokça dua et bu haftayı zor geçirmiştim hep acabalarla yatıp kalktım ama bebeğim kendini gösterdi bize tabii rabbimin inayetiyle sende göreceksin emin ol
onunla konuş biz hep bebeğimizle konuştuk halada konuşuyoruz onunda çok faydası varmış o seni duyuyo hissediyo unutma hadi iyi haberlerle gel inş.
Verdamcın gozun aydın canım yaa cok ıyı canım portakal cekırdegın buyumus hee ayy canım benım ınsaalh 9 ay sonra kucagına alırsın canım benım
bende bugun ulun beyle telde konusutm cok skur genlerımızde bır porblem yok esımde bende ulun bey 2 adetten sonra goruselım dedı bakalım bır para ısını halledıp donerız ınsaalh 2,de bızde yavrularımıza kavusuruz canım bızede dua edın
kız fatmanur ve hılal nerelerdesın sıze hıc denk gelemıyorum
fatmanurcum kız keseyı ve kalp atısını gordunuzmu ay sen benden 4 gun once sonucunu almıstın canım benımde olsa sımdı 2aylık olmusutu afffffffffffffffffff allahım nasıp degılmıs demekkı neyse senınde guzel haberlerını beklıyorum canım
gullucan tedavin olumlu sonuçlanırsa keseyi görmek için çağırıyoya o zaman alıyo 150tl cider üyesiysen umut cider üyesi onlara üyeliğini bildir indirim yapıyolar duyduğum kadarıyla
demek devlet yine azizliğini gösterdi anlamıyorum ya 3 çocuk diye basbağır ediyolar ilaçlar ateş pahası devlet hastanesinden iş çıkmıyor özeller servet istiyo bu çocuk nasıl olsun insanların aldığı üç kuruşa tamah eden bir devletimiz ve yasalarımız var ne yapalım ama allah kimsenin hakkını kimsede komaz
biz nasipliymişiz demekki 804tl ile sıyrıldık ona üzülme bazı ilaçlarda indirim yapılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?