Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

hilalcim ikili test 12. haftada oluyo bildiğim kadarıyla zaten ulun beyde 12. haftada çağırdı bizi cinselliğin bebeğe zarar vermeyeceğini söylüyo doktorlar bebeğin kalp atımlarını duyduktan sonra her hangi sancı kanama olmadığı sürece olabiliyomuş ama ulun bey banada bişey demedi rahim ağzında bir tıkaycı varmış zaten hamilelik boyunca bebeği koruyomuş dış etkilerden ....bana yemem gerekenler hakkında bişey demedi zaten benim migrenim var çoğu şey atak gelmesini tetikliyo kahve kola gibi kafeinli şeyler b.peynir gibi mayalı şeyler hatta yumurta bile.. işte böyle devam ediyorum ben buna rağmen ama allah şükür bebek gayet iyi
ben yarın yaptıracağım testleri bide crinone ve clexsane yazdırcam eczaneden borç almıştım rapor çıkarılıyomuş bunlara bedava alıyomuşun inş. halledebilirsem bakıcaz artık

hamilelik sonrası verilen iğne kan sulandırıcı bebeği daha iyi beslemek için veriliyomuş.bizim 6. haftada kalbini tam olarak göremedik doktor o zaman vermişti 7.haftada hem gördük hem duyduk.biz sadece bizim bu sorunumuza göre verdi sanıyoduk ama tüp bebek gebeliklerinin hemen hemen hepsine veriliyomuş...

biz dr.a yazdırıyoruz jelle clexaneyi ama dr.a yazdırmak içinde 12 lira para veriyoruzz..ama en azından 150 vermekten kurtuluyoruzz..

hilal doktor derken ulun beye mi yazdırıyosunuz eğer öyleyse bize hiç bişey denmedi üstelik ssk raporlu tedavi gördüğümüzü biliyolar üzülürüm yaniii

hilal doktor derken ulun beye mi yazdırıyosunuz eğer öyleyse bize hiç bişey denmedi üstelik ssk raporlu tedavi gördüğümüzü biliyolar üzülürüm yaniii

canım bana verilen ilaçları ssk dan alamıyorum bildiğim kadarıyla umut tüp bebeğin sadece tüp bebek olarak anlaşmaları var

merheba bu gün güç bela ulun beyin istediği tahlilleri yaptırdım ilaçlarımıda yazdırdım göztepe ssk da ikili test için randevu verdiler bakalım cuma günü sonuçları alıcam

hadi hayırlısı verdamcım....
bizim özel klinik var orda uzamn dr.a yazdırıyoruzz ulun beyle alakası yok canım....sadece tüp bebekde geçiyor ssk..bende raporlu yapmıştım fakat ilaçlara cepten çok para gitti transferden sonraki ilaçlara yani...bizimde gittiğimiz eczane yazılmaz dedi bize ilk önce eczaneyi değiştirdik ve o eczacı gidin yazdırın dedi o sayede yazdırmaya başladık.

kızlar ulun bey bu gun catlama ığnemı verdı ve bırde hap yazdı bundan haberınız varmı melox dıye bır hap sadece ıkı gun alıcam bundan. catlamayı onleyıcı dedı hemsıreler . anlamadım ilacın içinde başka yazıyor ama hem çatlama iğnesı hemde çatlamayı onleyıcı hap . daha oncekı tedavımde enver bey vermemıstı bu haptan.

canım her doktorun tedavi protokolu farklı ben ulun beyin diğer yazılarınıda takip ediyorum ona sorulan bi soruya cevap olarak ben her hastama tek tip tedavi uygulamam hastanın yaşına sağlık durumuna ve piskolojisine göre tedavi protokolu seçerim diyor
mesela bana orgalutran menepur vermişti sebebini bilmiyorum ama orgalutran bildiğim kadarıyla erken çatlamayı önlüyomuş transferden sonra decopeptly diye bir iğne verdi opudan sonra o gün yaptım kalan küçük foliküller varsa erisin başarı şansımız yüksek olsun diye verilmiş.hıı ayrıca tedaviye başladığımzda femera diye bi hap verdi 5 günlük herkese aynı şeyi yazmıyolar yanii

ulun bey verdiyse muhakak bir sebebi vardır

ulun bey verdiyse muhakak bir sebebi vardır

tabıkı vardır bır sebebı canım doktor yanı sonucta. ama bendekı meraktandı nedir ne işe yarar kullanann varmıdır falan dıye. bizimkisi gün geçirmek işte . boyle seylerı konusup bu krıtık zamanları hoş gecirmeye calısıyoruz muhabbetle.

hihoyyytYok o yüzden demedim bunları düşünerek strese girme diye neyse tedavin nasıl
gidiyor hangi aşamadasın

a.s.

kızlar bu gun yumurtalarım toplandı. yaaa ama ben sınır oldum yaaaa tedavımı ulun bey devam ettırırken nıye yumurtalarımı esra hnm dıye bırır topladı. tepkimi gösterdim ama pek iplemediler gibi. ama dedim transferde kesınlıkle ulun beyı ıstıyorum dıye. cunku transferde dr embrıyoyu koyus tarzı bıle cok cok onemlıymıs. tanımadığım ınsanlara emanet etmek ıstemıyorum. hımm bu arada kızlar 8 yumurta toplandı 5 tanesı olgun cıktı ama kactanesı döllenecek o yarın bellı olur dedıler. ay ne streslı zaman bunlar:) ınsallah 5ıde dollenır. ilk tedavımde sadece bır embrıyom vardı.

patricia dert etme bunu..çünkü ulun bey benim de ne yumurta toplamama girebildi ne de transferime..ama tüm organizasyonu o yaptı !yetmezmi??:)) 4.dememdi ama kendisinde ilk ve şimdi 5 ay 1 haftalık ikiz gebeyim..DARISI BAŞINA ALLAH YARDIMCIN OLSUN

patricia doktorun kim olursa olsun opuya girmiyor bende ulun beyin hastasıyım ama opuyu bir bayan yaptı adını bile bilmiyorum inanki :) ama e.t.ye ulun bey girdi sorunsuz espirili bi transfer yaşadık
sen bunları takıntı haline getirme yoksa 12 gün daha nasıl sabredeceksin yok o yok bu kafanda kurup durarasın
diyelim ulun bey girmedi e.t.ye sakın stres yapma trasfer esnasındaki ruh hali ve fiziksel durum tutunma şansını çok etkiliyomuş unutma başkasıda girse sen hz.allaha tamamen teslim ol kendini kasma olabildiğin kadar gevşek tut kaslarını özellikle karın kaslarnı ben transferden önce başarı şansını etkileyen durumlar konulu bi yazı okudum orda yazyodu bunlar doktor yazısı yanii
bide ulun bey zaten pek girmiyomuş transfere benim tedavi sırasında öyle demişlerdi çalışanlar nasibimiz varmış ulun bey gerçekleştirdi veee 10+3haftalık bebeğim
inş.seninde gönlüne göre olur hayırlısıyla bebeğine kavuşursun

ne bıleyım bırıncı tedavımde enver bey her işlemimi kendisi gerceklestırdı. bende bır yazı okumustum transfer etme tarzı cok onemlıymış. ama hakkımızda hayırlısı olsun:)) kızlar cok sevındım hamış olmanıza. bende ınsallah bu denememden alacağım sonucla haykırıcam burda hamıleyım dıye:))))))))

patricia benimde yumutrtalarımı esra hanım topladı transferimide burçak hanım yapmıştı bunu dert etme onlarda işinin ehli dr.lardır sonucunda bahçeci kliniğinde dr.lar dimi???belki uluın bey girmiyor ama emin ol herşeyle ilgileniyordurr..bana mesela embrologlar 2 tane embryo koyucaklarmış ve ulun bey 3 tane koyun şansa bırakmıyalım demiş ve ben tek bebeğime hamileyim canım...hakkında hayırlısı olsunn burda herkes pozitif sonuç alıyor genelde sende bizlerden birisi olursun inşş...

verdam bende olgalutran kullandım ve umutda genelde herkes olgalutran kullanıyorr yani ben kimle konuşsam olgalutran kulllanıyordu genelde...ama transferden sonraki diğer ilacını bana vermedi patricianın o ilacınıda kullanmadım...

kızlar ulun beyin istediği tahlilleri yaptırdım sonuçları aldm bazılarını tabii
ths değerim 4.72 çıktı hipotroidi teşhisi koydular endokrinolojiye göründüm yaa canım sıkılıyoo bu durum bebeğin fiziksel ve zeka gelişiminide etkiliyomuş ilaç tedavisi verdi doktor bende ulun beye sormak istedim muayenedeymiş telefon bekliyorum
acaba geçmi kaldım bebeğin troid bezleride bana bağlı bana dua edin ve sizlerde mutlaka yaptırın ulun beyin istediği tahlillerde yoktu bu göztepedeli doktor istedi iyiki istemiş
yaa geceleri uyuyamıyordum sıkıntı geliyodu demek bundanmış zaten gebelik hormonuyla orantılı yükselirmiş bu hormon aman dikkatli olun bana dualarınızda benide unutmayın sağ salim bebeğimi kucağıma alıyım bi sorun çıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…