- Konu Sahibi gokdenizsen
-
evet canım düşük riskim varmış bende sürekli olarak yatıyorum sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor
bol bol yat dinlen o zaman canım...doğumdan sonra yatmayı unutursun artık..
ben iyiyim allaha şükür sıcaklarla boğuşuyorum..ellerim ve ayaklarım hep ateş gibi..buna pek alışkın değilim genelde hep üşürdüm de:))))
hala ulun beye mi gidiyorsun???kanaman felan oldumu??yoksa bebeğin aşağıdamı??çok soru sordum galibaa:))
kendine çok iyi bakkkk....
benim doktorumda ulun bey ve ben kendisinden çok memnun kaldımarkadaşlar bende ağustosta başlıyorum ulun beyde tedaviye
eşime ve bana vitaminler verdi
sizde kullanmışmıydınız?
bide eşim mikro tese olacak emre bey yapacak benimle aynı durumda olan varmı?
arkadaşlar bende ağustosta başlıyorum ulun beyde tedaviye
eşime ve bana vitaminler verdi
sizde kullanmışmıydınız?
bide eşim mikro tese olacak emre bey yapacak benimle aynı durumda olan varmı?
canım evet hala ulun beye gidiyorum galiba doğumuda ulun bey ile yapacağım kanama değil ama bebek çok aşağıda o yüzden hep yatıyorum sen nerde kiminle dğum yapacaksın
kanama olmaması iyi heralde..çünkü bebeği aşağıda olanların kanaması oluyor genelde burda duyduğum kadarıyla...zaten az kaldı 2 ay daha yatarsın artık...
ben çapa özele gidiyorum doğumuda orda yapıcaz inşş....ulun beyde doğum yapman ne güzel..tüp yaptığın dr.dada doğum yapıcaksın..ağrın felan varmı canım???
bu sıralarda internete giriyorsunn bir ara hepten bırakmıştın bizi:))
canım evet hala ulun beye gidiyorum galiba doğumuda ulun bey ile yapacağım kanama değil ama bebek çok aşağıda o yüzden hep yatıyorum sen nerde kiminle dğum yapacaksın
fatmanur gecmıs olsun allah bebgını korusun ınsallah ben randevu aldım sonunda cok heyecanlıyım sımdı salı gunu gıdıcem bana dua edın neolur ne soyleyecegını cok merak edıyorum esımın tahlılı kotuydu bakalım bunda nasıl cıkıcak cok streslıyım suan randevu almak bıle urkuttu benı neyapıcagımı bılmıyorum dualarınızı eksık etmeyın neolur umarım bende ulun beyden memenun kalırım
çok sağol canımhılalcım fatmacım
ayy canım yaaa sakın kalkma yat canım
6,denemede kavustun mınıgıne
ayyyyyy bende senle bır aynı zmanda yapmıstım ama benım ılk denemde olmadı
sımdı yıne basladım canım tekrar
bugun 9,gunum uzun protokoldeyım
ınsalah bukez bızımde olucak
ınanıyorum ben yıne ulun beye gıdıyorum
ona guvenıyorum
ınsalalh bukez rabbım bızede gulecek
verdam gırmıyor artık
onuda sıkı takıp ederdım onceden sonradan bır donem gırmedım
dua edın ne olur bızede
hılalcım aman bır sorun olmasın canım
bıze tek embrıyo transfer edıcekler ama yınede okadar cok uzulmuyorum
rabbım verdıkten sonra verır dımı
canlarım ben buradayım kimsecikler yazmadı bi süre ondan bende giremedim bir haftadırda bebek için hazırlık yapıyoruz az zamanımız kaldı malum odasını ayarla boya temizlik felan derken vakit bulamadım bide yorgunluktan ayakta çok kalmaktan elim ayağım şişti çok feciii zaten kalsiyum eksikliği çıktı ellerim uyuşuk zor durumdayım yanii
sizin bebekler nasıl sizler nasılsınız hazırlıklar nasıl gidiyoo
tedavi sürecindeki arkadaşlar hepinize rabbim gönlünüzden geceni versin en kısa zamanda sizide güldürsün bebeğimin her hareket etmesinde ona her bişey almamda aklımdasınız dua ediyorum sizlere göz yaşlarıyla canı gönülden istiyorum en kısa zamanda gülmenizi...
canım eşinin testi nasıl çıktııı???
evet sonunda ulun beye gıttık bızde cok memenun kaldık emre beyde esımı muayne ettı sonuc sperm testı ılkıne gore cok dusuk cıktı varıkosel varmıs 3.dereceden hemen amelıyat oldu 15gun oluyor esım amelıyat olalı onun dısında bır sorun yokmus cok sukur sımdı emre bey bekleyelım dogal yoldan olma ıhtımalı yuksek dedı rabbım dert verdı dermanınıda hemen verdı sıkıntı verdı hemen ferahlıgınıda verdı cok sukur ama umut tup bebek merkezı super bıyermıs ulun beyde emre beyde cok ıyıler gıtmek ısteyen tereddutte kalmasın bıde herkese tavsıyem aktarlardan sorununuz nedır bılmeden ılac kullanmayın arkadaslar bız 700mılyon masraf ettık sonuc varıkoselmıs neyerse yesın zaten yaramıyormus suan yemesı gereken seylerı yedı ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?