Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

Canım kendine dikkat et ve bol bol dinlen

Canım çok geçmiş olsun başlangıçta kendimizi iyi yada kötüye hazırlıyoruz ama sonuçta bir umutla gidiyorsun ve istende istemesende hep olumlu taraffı düşünüyoruz olmayıncada çok üzülüyoruz

Dondurulmuş embriyon var mı?

Hayırlı olsun bende ulun beyin hastasıyım cumartesi günü yumurtalarım toplanacak Ben tedavi süresince en çok beslenmeme dikkat etmeye çalıştım

Canım ben raporlu olarak tedavi görüyorum ama kliniği arayarak neslihan hanımdan fiyatları öğrenebilirsin

benim tedavim bugün başladı, ulun bey rahatsızmış,süleyman bey ilgilendi,süreci başlattı,inşallah güzel bir şekilde biter..femara adlı ilacı verdi,iğnelerin yanında...sana da femara yazıldı mı?incir kürünü falan uyguladın mı?nelere dikkat ediyorsun? bana da fikir verirsen sevinirim...bu arada benim 2. denemem,ilkinde 4-5 tane yumurta oluştu,en büyük korkum bu...senin kaç yumurta oluşmuş?inşallah fazladır...

fiyat konusunu sordunuz mu?bana en son 5850 oldu dediler,ben rapor çıkardım,en son 2000 tl idi,fiyat değişmedi denmişti ama bugün sormadım,aşılamada mutlaka yapılıyordur ama bana tüp bebek yapılacağı için onu hiç sormadım,fiyatları sorarsan bize de bildirir misin?

Canım evet ulun bey rahatsızlanmış benimde işlemimi süleyman bey yaptı bu iş biraz canımı sıktı ama ne yapalım hayırlısı bakalım 8 tane yumurta geldi

Bana femera yazmadılar

Evet canım bende uyguladım ayrıca bol bol sebze ve meyve tükettim tabi ceviz badem fındık unutmamak gerekiyor

İNCİR KÜRÜ

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

benimde ilk başlangıç süleyman beyle oldu,ulun bey olsa femera yazar mıydı yazmaz mıydı diye düşünüyorum,çünkü bu ilaç aslında kanser ilacıymış perşembe günü 2. kontrolüm...5 gün ara fazla değil mi?ben de incir yiyorum ama günde 2-3 tane,çok dikkat etmiyorum açıkçası...8 yumurta çok iyi bence,inşallah kalitelidirler canım,allahım yüzümüze baksın inşallah hepimiz bu tedavi sonucunda bebeklerimizle kavuşuruz hayırlısıyla ve sağlıkla tabii...

canım haber geldi 6 tanesi dölenmiş kontrole gittiğinde ulun bey ile görüşürsün en azından femeranın bu tedaviye etkisini öğrenirsin ama canını sıkma büyük ihtimal destekliyici bir ilaç olarak verilmiştir.

Rica ederim

Fiyatları öğrendin mi?

henüz öğrenmedim canım. cumartesi günü rahim filmini çektirip ona göre kararımızı verecektik. ama istanbuldaki elektrik kesintisinden dolayı işlem yapılamadı bende ki şanssızlık her yerde çıkıyor galiba karşıma bugün izin alıp akşam çektiricem inşallah. fiyatları da öğrenince buraya mutlaka yazarım.

merhabalar neldelin
bence 6 tane de güzel,hatta süper..onlar inşallah güzel güzel bölünüp çoğalırlar..zaten 1 ya da 2 tane transfer yapacak,en azından her ihtimale (inşallah gerek kalmaz tabii)karşı dondurulur..

ne yaptın canım çektirdin rahim filimin

merak etme canım hepsi dayanıcak Allahın izniyle... benimde bi haftadan bu yana ara ara kanamalarım oluyo en son 15 ocak akşamı felaket kanamam oldu ertesi gün soluğumu ulun beyin yanında aldım valla bebek düştü heralde dedim ulun bey bana bebeğin canlanmış hatta kalbi atmaya başlamış dedi sevinçten hüngür hüngür ağladım 23 ünde tekrar kontrolüm var bu heyecanlar yiyip bitiriyo kanamam halen devam ediyor sabah akşam iğne vuruluyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun seninde güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.....

CANIM ÇOK GÜZEL HABERLER KALP ATIŞINI DUYMAK MUHTEŞEM BİRŞEYDİR HERHALDE İNŞALLAH BENDE O GÜNLERİ GÖREBİLİRMMM

YARIN TRANSFERİM YAPILACAK DUALARINI BENDEN EKSİK ETME CANIM

Son düzenleme:
canım inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur dikkat et kendine heyecanla beklıyorum sonucunu benimde pazartesi günü randevum var

merhabalar neldelin
nasılsın?transfer sonrası beklemedesin sanırım,günlerin nasıl geçiyor? benim yarın yumurta toplama işlemim var,sabah 11 de..inşallah güzel geçer,kaliteli yumurtalar oluşmuştur...transferini kaçıncı gün yaptılar canım?3. gün mü 5. gün mü?
inşallah hep beraber güzel haberler alırız...görüşmek dileğiyle

23 ocakta kontrolumüz vardı çok şükür bebeğim büyümüş 11.7mm olmuş tam 8+0 günlük ama mide bulantılarım başladı bu birazcık kötü geçiyor olsun bunlarıda atlatırız neler atlattık
herşey yolunda çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…