- Konu Sahibi gokdenizsen
-
- #1.101
amin canım inşallah... herşey çok normal gidiyodu ama dün belime şiddetli ağrı girdi ve çok kanamam oldu çok moralım bozuldu anlatamam hemen ulun beyi aradım oda bana acilen emdol adında bi fitil kullanmamı istedi bu sabah kesildi ama yinede kahverengi lekelenmem oluyo ara ara normal olduğunu söyledi doktorum inan tuvalete gitmeye korkuyorum rabbim meleğimi bana bağışlasın ne diyeyim elim kolum bağlı 23 ocakta kalp atışlarını duymaya gidicez inşallah onuda duyarız
akupunktur uygulatmadım canım
benim de 1.tüp bebek denememdi ulun beyde.bugün sonucum negatif.test zamanı gelmeden adet oldum.gerçekten çok zormuş.insan başlarken tedaviye tutmayada bilir diye düşünüyor ama gerçekten tutmayınca yıkılıyor.
arkadaşlar merhaba
bende 2 ay önce ulun beyle görüştüm,bu günlerde tedavim başlayacak...bana yardımcı olur musunuz?benimde 2. denemem olacak,öyle korkuyorum ki...yine olumsuz olacak diye...neler yapmalıyım?ne önerirsiniz?
arkadaşlar merhaba. benim eşimd varikosel ameliyatı oldu 5 ay kadar önce. altı ayın dolmasını bekliyoruz. bizdeki sorun biraz hareket azlığı ve morfolojinin %3 olması. değerlerde artış oldu mu bunu bir au sonra göreceğiz inşallah. ben de rahim filmi çektireceğim, bu anlamda ben de sorum var mı yok mu diye. beklemek gerçekten sabır işi. beklerken hem maddi hem manevi zorluklar yaşıyoruz hepimiz. benim sormak istediğim umut tüp bebek merkezinde tüp bebek fiyatları aşağı yukarı ne kadar mal oluyor? bir de aşılama da yapıyorlar değil mi? cevaplar için çok teşşkkürler. dilerim herkes bir an önce bebeğine kavuşur.
neldelin çok teşekkürler verdiğin bilgi için.
neldelin çok teşekkürler verdiğin bilgi için.
benim tedavim bugün başladı, ulun bey rahatsızmış,süleyman bey ilgilendi,süreci başlattı,inşallah güzel bir şekilde biter..femara adlı ilacı verdi,iğnelerin yanında...sana da femara yazıldı mı?incir kürünü falan uyguladın mı?nelere dikkat ediyorsun? bana da fikir verirsen sevinirim...bu arada benim 2. denemem,ilkinde 4-5 tane yumurta oluştu,en büyük korkum bu...senin kaç yumurta oluşmuş?inşallah fazladır...
benimde ilk başlangıç süleyman beyle oldu,ulun bey olsa femera yazar mıydı yazmaz mıydı diye düşünüyorum,çünkü bu ilaç aslında kanser ilacıymışperşembe günü 2. Kontrolüm...5 gün ara fazla değil mi?ben de incir yiyorum ama günde 2-3 tane,çok dikkat etmiyorum açıkçası...8 yumurta çok iyi bence,inşallah kalitelidirler canım,allahım yüzümüze baksın inşallah hepimiz bu tedavi sonucunda bebeklerimizle kavuşuruz hayırlısıyla ve sağlıkla tabii...
Rica ederim
Fiyatları öğrendin mi?
canım haber geldi 6 tanesi dölenmişkontrole gittiğinde ulun bey ile görüşürsün en azından femeranın bu tedaviye etkisini öğrenirsin ama canını sıkma büyük ihtimal destekliyici bir ilaç olarak verilmiştir.
henüz öğrenmedim canım. cumartesi günü rahim filmini çektirip ona göre kararımızı verecektik. ama istanbuldaki elektrik kesintisinden dolayı işlem yapılamadıbende ki şanssızlık her yerde çıkıyor galiba karşıma bugün izin alıp akşam çektiricem inşallah. fiyatları da öğrenince buraya mutlaka yazarım.
merhabalar neldelin
bence 6 tane de güzel,hatta süper..onlar inşallah güzel güzel bölünüp çoğalırlar..zaten 1 ya da 2 tane transfer yapacak,en azından her ihtimale (inşallah gerek kalmaz tabii)karşı dondurulur..[/QUOTE
:18:Canım dün akşam beni aradılar ve transfer işlemimi perşembe günü yapacaklarını söylediler embriiyorum dayabilecekler mi düşünmekten kafayı yiyeceğim
ne yaptın canım çektirdin rahim filimin
merhabalar neldelin
bence 6 tane de güzel,hatta süper..onlar inşallah güzel güzel bölünüp çoğalırlar..zaten 1 ya da 2 tane transfer yapacak,en azından her ihtimale (inşallah gerek kalmaz tabii)karşı dondurulur..[/QUOTE
:18:Canım dün akşam beni aradılar ve transfer işlemimi perşembe günü yapacaklarını söylediler embriiyorum dayabilecekler mi düşünmekten kafayı yiyeceğim
merhaba canım. çektirdim filmimi. çok şükür bir şey çıkmadı, her şey temiz. ve hiç bir şey hissetmedim çektirirken. ne acı ne yanma ne de başka bir şey. ama korkmadım değil yani. şimdi eşimin altı aylık test sonuçlarını bekliycez. inşallah herşey yolunda gider. beklemek kolay değil. senin için de yarın herşey yolunda gider inşallah ve bebeğin seninle olur. şimdiden kolaylıklar dilerim canım.
merak etme canım hepsi dayanıcak Allahın izniyle... benimde bi haftadan bu yana ara ara kanamalarım oluyo en son 15 ocak akşamı felaket kanamam oldu ertesi gün soluğumu ulun beyin yanında aldım valla bebek düştü heralde dedim ulun bey bana bebeğin canlanmış hatta kalbi atmaya başlamış dedi sevinçten hüngür hüngür ağladım 23 ünde tekrar kontrolüm var bu heyecanlar yiyip bitiriyo kanamam halen devam ediyor sabah akşam iğne vuruluyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun seninde güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.....
ne yaptın canım çektirdin rahim filimin
merhaba canım. çektirdim filmimi. çok şükür bir şey çıkmadı, her şey temiz. ve hiç bir şey hissetmedim çektirirken. ne acı ne yanma ne de başka bir şey. ama korkmadım değil yani. şimdi eşimin altı aylık test sonuçlarını bekliycez. inşallah herşey yolunda gider. beklemek kolay değil. senin için de yarın herşey yolunda gider inşallah ve bebeğin seninle olur. şimdiden kolaylıklar dilerim canım.
İNŞALLAH CANIM ÇOK TEŞEKÜRLERRRRR
canım inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur dikkat et kendine heyecanla beklıyorum sonucunu benimde pazartesi günü randevum var
canım transferim yapıldı şimdi bekleme süreci çok zor geciyorrrr
Canım ayrıca hiç dondurulacak embriyom kalmadı
Son şansımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?