nilberam tebrikler canımopuyorumnanaktan çok sevindim senin adına yarışmaya katılan herkeze ayrıca teşekkürlera.s. çok hoş bir yarışmaydı,çok keyifliydi..
nilberam tebrikler canımopuyorumnanaktan çok sevindim senin adına yarışmaya katılan herkeze ayrıca teşekkürlera.s. çok hoş bir yarışmaydı,çok keyifliydi..
Ayyy oylar sonuçlanmış 3. olmuşum :hooray:çok mutlu bir haber bu bana oy veren tüm kk dostlarım çok minnettar oldum çok mutlu oldum 1. arkadaşım tebrik ediyorum seni.
ve 2. arkadaşım senide tebrik ediyorum güzel bi yarışma oldu uzmancım seni ayrıca tebrik ediyorum böyle güzel paylaşımlarda bulunduğun için. öpüyorum hepinizi.kaydirigubbakcemile5:sm_cool::dance:
Ayyy oylar sonuçlanmış 3. olmuşum çok mutlu bir haber bu bana oy veren tüm kk dostlarım çok minnettar oldum çok mutlu oldum 1. arkadaşım tebrik ediyorum seni.
ve 2. arkadaşım senide tebrik ediyorum güzel bi yarışma oldu uzmancım seni ayrıca tebrik ediyorum böyle güzel paylaşımlarda bulunduğun için. öpüyorum hepinizi.
NILBERA cim tebrik ederimalkisalkisalkis:hooray:
ayrica katilan bütün arkadaslarimi ktlarim güzel bir yarismaydialkisalkisalkis
hepinizin emeklerine saglikopuyorumnanaktana.s.
NILBERA cim tebrik ederimalkisalkisalkis:hooray:
ayrica katilan bütün arkadaslarimi ktlarim güzel bir yarismaydialkisalkisalkis
hepinizin emeklerine saglikopuyorumnanaktana.s.
Yarışmaya katılan ,dereceye giren arkadaşları,resimlerimizle boğuşan ve emek veren Uzmancığımı ve jüri üyelerini ve de birinci olan Nilberacığımı tebrik ediyorum..Elinize sağlık..:lepi:
Yarışmaya katılan ,dereceye giren arkadaşları,resimlerimizle boğuşan ve emek veren Uzmancığımı ve jüri üyelerini ve de birinci olan Nilberacığımı tebrik ediyorum..Elinize sağlık..:lepi:
arkadaslarr hepinize tek tek tesekkur ettim 2. oldum sayenizde bilgisayari yeni actimki tebrikler olmus tekrardan cok tesekkurlera.s.
3. arkadasimizida tebrik ettim:teytey:
bu arada yarismadayken kizin elinde ekmek var diye zannedenler oldu
kizin elinde dondurma vardi yiyodu marti biranda gelip dondurmayi kapti gitti akannehir