Anket Doğa üstü güçleriniz olsa hangisini tercih ederdiniz ?

doğa üstü yetekleriniz olsa hangisini tercih ederdiniz?

• Ankete Katılan
    181
İnsanların düşüncelerini öğrenmek isterdim...
Birde...
Birde görünmez olmak,eminim çok işime yarardısengözlerimebaksanab

insanların düşüncelerini bilmek bana pek bi fayda sağlamazdı. ama görünmez olmak ya da zamanı durdurmak müthiş olurdu..

İnsanların düşüncelerini okuyabilmeyi isterdim ama sanırım fayadadan çok zarar veririrdi.

Görünmez olup ışınlanabilmek. Bazı şeyleri değiştirebilmek mesela yemek yoksa hemen yemek hazırlamak üzerimdeki kıyafeti tek bir parmak şıklatması ile değiştirmek.

Aslında çok şey istiyorum ama ı ıhh hiç birisi olacak gibi değil. Kendimde o gücü göremiyorum :roflol:

görünmez olmak,istediğinin yanına git sen onları gör,birde muziplik yap onlara
düşündükce gülüyorum .nasıl olduğunu bilmediklerini,şaşırmak eğlenceli gibi tabii kötü olmıcak yaptığın

kesinlikle uçmak isterdim...görmek istediğim ülkelere giderdim..özlediğim insanların yanına giderdim..uçmak evet evet uçmakkkk isterdim...:teytey::dance:

zamanı durdurmak ısterdım sevdıgım anları durdururdum
gorunmez olmak ısterdım ınsanların hatta belırlı kısılerın ben yokken ne yaptıklarını merak ederdım onları ızlerdım
burnumu oynatmak ısterdım herseyı ıstedıgım gıbı olması ıcın
ama baskalarının dusuncelerını okumak ıstemezdım cunku hayat cekılmez bı hal alırdı hatta boyle bı fılm vardı adam ınsanların dusuncelerını okuyo ve bın pısman oluyo cunku duymamak ıstedıgı seylerı soyluyorlar

ben insanların düşüncesini okuyabilmeyi hiç istemezdim.
çünkü an geliyor çok sinirliyken herkesin aklından çok kötü şeyle geçiyor; onları bilmek istemezdim şahsen.

kesinlikle zamanı durdurabilmek isterdim. ya da geri sarabilmeyi...

zamanı durdurmak isterdim....
nişanlımın yanında uzun uzun kalabilmek içinn,
gideceğim bir yere yetişcek misin korkusu olmadan gitmek için,
sevdiğim insanların yanından ayrılmamak için..
hep genç kalmak için...

zamanı durdurmak isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…