Anket Doğa üstü güçleriniz olsa hangisini tercih ederdiniz ?

doğa üstü yetekleriniz olsa hangisini tercih ederdiniz?

• Ankete Katılan
    181
tabiki düşünceleri okuyup iyi kötü niyetlileri bulmak isterdim...fesatça davranan öyle çok ki...

ne gülen yüzler var arkası tam bir şeytan..

bence en guzelı baskalarının dusuncelerını okuyabılmek.kotu dusunenlerı anında anlar ve onlardan uzak durursun.yada ıntıkam alırsın

ben kesinlikle geçmişe gidebilmeyi isterdim... hatalarımı düzeltir, kötü sonuçlar doğuracak olaylardan anında uzaklaşırdım, belki hayatımın seyrini değiştirebilirdim...

Insanlarin aklindan geceni okuyabilmek. Karsima, benim hakkimda ne dusundugunu pat diye soyleyen biri cikmadigi surece bunu yapmak istiyorum.
2. olarak, gorunmez olmak iyi olurdu.

Görünmez olmak :)) Eğlenceli olurdu girip çıkmadığım ev kalmazdı yanmıştınız o zaman

Telekinezi isterdim.. Sinir oldugum insanlari elimi kolumu kullanmadan, beyin gucumle doverdim

Görünmez olmak ve istediği anda istediği yere ışınlanabilmek isterdim.
Aslında insanların düşüncelerini okuyabilmekte iyi olurdu ama görünmez olma özelliği sayesinde istediğim kişinin yanında görünmez olup zaten onların ne konuştuğunu duyardım

Son düzenleme:
görünmez olmak ve insanların düşüncelerini okuyabimek

Sadece düşünceleri okumak istiyorum . Çok eğlenceli olur zaten insanların en özeli düşüncelerdir :)

ayhh hepsini alsam olmazmı. ama tek birini seçmem gerekirse zamanı durdurmak , ve geriye akıtabilmek derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…