- 4 Haziran 2016
- 454
- 251
- 103
- Konu Sahibi Darkwhitetime
-
Amin allah razı olsunRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .
Kimliği senin çıkartman lazım benceSizce ne yapmam lazim
Öyle olunca hoş olmaz gibi geliyo insanların gözüne sokar gibi ben koydum o istemedi kullanmiyo der gibi.babası kırılan da istemiyorum ama elbet biri kirilicskO babasininkinin der. Sen de kendi istedigini dersin. Zaten buyuyunce coxukta alisir.
Ben zaten kendi babamın ismini koymak istemiyorum modern güzel bir isim olsn istiyorumHangi devirde kaldık ya ikisininde ismi olmasın başka isim koyun -.-
Canım anne babanın üzerinde bebeğin hakları var biliyorsundur. Bunlardan biri de isim. İsmi manalı olmak zorunda. Eğer manasız bir isimse bunu açık bir dille söyleyebilirsin hadisler var..Merhaba uzun zamandır siteyi takipteyim ama yeni üye oldum yardımcı olursniz sevinirim.hamileligim zor geçiyor küçük bi operasyon geçirdim lavabo dışında ayağa kalkmak yasak psikolojim çok bozuk üstüne şimdi de eşimin bebegime babasini n ismini koymak istemesi moralimi daha çok bozdu.bende ona koyalım isterim ama iki isim olsun ben babanin adı ikinci isim olur diğerini kullanırız dedim o da sen ne eklersen ekle ben babamın adını kullanicm diyo biraz karışık oldu galiba ama sizce ben ne yapayım nasıl bu fikri degistireyim benm çocuğuma o işimi kullanmak istemiyorum.yorumlarınizi bekliyrm teşekkürler
Bencede en iyisi bu göbek adı babasının ismi olsun kocanızın ortada buluşunBen zaten kendi babamın ismini koymak istemiyorum modern güzel bir isim olsn istiyorum
Zaten zor bi hamilelik geciriyorum doğumda n sonra inşallah kendi çıkarabilick kadar iyi olurum. Öyle olursa ona birakmm zatenKimliği senin çıkartman lazım bence
Ali'yi de ne ön ad ne son ad yap
Tek isim koy istediğini
Aaa kısmet, sen ikinci olursa koyarsın babası de geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?