Doğacak bebegimin ismi sorun oldu!!yardım luyfrn

Darkwhitetime

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
454
251
103
Merhaba uzun zamandır siteyi takipteyim ama yeni üye oldum yardımcı olursniz sevinirim.hamileligim zor geçiyor küçük bi operasyon geçirdim lavabo dışında ayağa kalkmak yasak psikolojim çok bozuk üstüne şimdi de eşimin bebegime babasini n ismini koymak istemesi moralimi daha çok bozdu.bende ona koyalım isterim ama iki isim olsun ben babanin adı ikinci isim olur diğerini kullanırız dedim o da sen ne eklersen ekle ben babamın adını kullanicm diyo biraz karışık oldu galiba ama sizce ben ne yapayım nasıl bu fikri degistireyim benm çocuğuma o işimi kullanmak istemiyorum.yorumlarınizi bekliyrm teşekkürler

Ön isim illa babasının adı olucakmis istemiyorum babasının adı ali tamam güzel isim ama daha modern bi isimle beraber konabilir ilerde çocuk istediğini kullandım özellikle sen ne ekle sende ben ali yi kullanicam demesi beni üzdü seni umursamiyorum olarak algiliyorum

O kafadakiler değişmiyor canım benim eski sevgilim de böyle demişti. Şok geçirmiştim görsen Avrupai bir tip bide soğudum ayrıldım

Benim de iki ismim var ikisinide sevmiyorum ama aile içinde ne kadar ilk ismimle hitap edilsede girdiğim okul is ortamlarinda hep ikinci ismimi kullaniyorum. Yani tercih bana kalıyor. Sizde o yüzden kafa takmayin bu kadar iki isim koyun çoğunuz kendi tercihini yapar ilerde.. Esinize de bu konuda çok üstüne gelmemesini söyleyin durumunuz çok riskli hiç korkmuyor mu sizi bu durumda üzmeye pes..

İyi yanından bakın, Ali çok güzel bir isim, Ali Mete, Ali Can gibi isimlerle çok güzel gider. Eşinizin tavrı çok yanlış tabii.

Evlenmeden çocuklara isim düşünme mevzusu ne kadar komik gelse de gerekliymiş bunu anladım yani.
Al işte sorun oluyor bu tip zihniyette düşününce.
Kendinizde bi isimde diretin sonra tamam bende vazgeçtim sende vazgeç başka bir isim koyalım deyin.
Veya 5 isim belirleyin kura çekin.
Şimdikilerde babanın istediği isim Abbas annenin istediği isim Rüzgar oluyor misal, Çocuğun adı Abbas Rüzgar gibi dramatik bir hal alıyor.
Olan çocuklara oluyor.

Canım anne babanın üzerinde bebeğin hakları var biliyorsundur. Bunlardan biri de isim. İsmi manalı olmak zorunda. Eğer manasız bir isimse bunu açık bir dille söyleyebilirsin hadisler var..
Yanlız ne senin nede onun çocuğu bu evlat ikinizin..
Ortak bir karara varın iki isim mantıklı mesela kırıcı olmayın
Biz hamile kalmaya çalışıyoruz aylardır olmuyor mesela.. Tek derdiniz bu olsun ❣❣❣
Şükretmeyi asla unutmayalım ve bizlere de nolur dua edin
Selamet ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…