- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi Darkwhitetime
-
Doğumun üçüncü günü müydü 1 hafta sonra mıydı neydiZaten zor bi hamilelik geciriyorum doğumda n sonra inşallah kendi çıkarabilick kadar iyi olurum. Öyle olursa ona birakmm zaten
Allahım istiyen herkese nasip etsin inşallahCanım anne babanın üzerinde bebeğin hakları var biliyorsundur. Bunlardan biri de isim. İsmi manalı olmak zorunda. Eğer manasız bir isimse bunu açık bir dille söyleyebilirsin hadisler var..
Yanlız ne senin nede onun çocuğu bu evlat ikinizin..
Ortak bir karara varın iki isim mantıklı mesela kırıcı olmayın
Biz hamile kalmaya çalışıyoruz aylardır olmuyor mesela.. Tek derdiniz bu olsun ❣❣❣
Şükretmeyi asla unutmayalım ve bizlere de nolur dua edin
Selamet ile
Bunu bilmiyordum teşekkür ederim o zamn zaten birakmm onaDoğumun üçüncü günü müydü 1 hafta sonra mıydı neydi
Kontrole gidiliyo
Doktor çıkışı kimliği hallet derim
Rica ederimBunu bilmiyordum teşekkür ederim o zamn zaten birakmm ona
Anladım tatlım ..Allahım istiyen herkese nasip etsin inşallahbende çok zor şekilde hamile kaldm hamileligm de zor geçiyor ama hep sukredip isteyen insanlar için dua ediyorum ama bu kadar zorluğun yanında bir de böyle davranilincs olmayan normalde hlgidiyo
Teşekkür ederim iyi gecrlerRica ederim
Şimdiden takma, bunlar aklında dursun oh de yat
Keyfine bak
Yavrunu kendini düşün
Hadi iyi geceler
Evet ali güzel isim ama ben kullanmak istemiyorumİyi yanından bakın, Ali çok güzel bir isim, Ali Mete, Ali Can gibi isimlerle çok güzel gider. Eşinizin tavrı çok yanlış tabii.
Merhaba uzun zamandır siteyi takipteyim ama yeni üye oldum yardımcı olursniz sevinirim.hamileligim zor geçiyor küçük bi operasyon geçirdim lavabo dışında ayağa kalkmak yasak psikolojim çok bozuk üstüne şimdi de eşimin bebegime babasini n ismini koymak istemesi moralimi daha çok bozdu.bende ona koyalım isterim ama iki isim olsun ben babanin adı ikinci isim olur diğerini kullanırız dedim o da sen ne eklersen ekle ben babamın adını kullanicm diyo biraz karışık oldu galiba ama sizce ben ne yapayım nasıl bu fikri degistireyim benm çocuğuma o işimi kullanmak istemiyorum.yorumlarınizi bekliyrm teşekkürler
Bu seferde diğer isim ne olursa olsun o babasının ismini kullanicakmisBencede en iyisi bu göbek adı babasının ismi olsun kocanızın ortada buluşun
Haklısınız tabiiEvet ali güzel isim ama ben kullanmak istemiyorum
Aynı şeyleri düşünüyorum yarinda bu şekilde konuşucam isin garibi normalde böyle değildir anlayışlıdır ama bu konuda sınır bozucu davraniyo"Benim rahatsızlığımdan ötürü bebeği bir şekilde 9 ay karnında sen taşımak zorunda kalsaydın. Hatta bir sebepten dolayı ben değil de sen karnını doyuracak günlerce hep uykusuz kalacak, hep en çok sen ilgilenecek olsaydın, ve tek isteğin bu bebeğin ismini koymak olsaydı, ama ben gelip, senin sağlığın da tehlikedeyken 'bebeğin ismi babamın ismi olacak, sen başka isim koysan bile ben o ismi kullanmayacağım' deseydim, ne hissederdin?" diyin.
Sonra da "ben sen böyle söyleyince bana değer vermediğini, benim isteklerimi veya mutluluğumu önemsemediğini hissediyorum" deyin.
Ben olsam karşı çıkmaya devam ederse "Bebeği karında taşıma, besleme, uyutma, uykusuz kalma, hemen her şeyi anne yaptığından, isim koyma da annenin hakkıdır" deyip kestirip atardım. Ama sizin ilişkiniz nasıl bilmediğim için böyle yapın diyemem. Çok kolay gelsin.
Aynı şeyleri düşünüyorum yarinda bu şekilde konuşucam isin garibi normalde böyle değildir anlayışlıdır ama bu konuda sınır bozucu davraniyo
Bilmiyorum ki kaç ay oldu ilk defa konuştuk isim konusu nu bu kadar net ve kısa oldu konuşma bende cvp vermedim bile sinirdenNormalde böyle değilse, ailesi öyle istiyor diye yapıyor da olabilir. Yine de günahını almayayım. Belki de öyle değildir.
Yanlış anlaşılmasın ali ismi kötü demiyorum zaten ikinci ismi olur diyorum ama cocuguma ali diye seslenmek istemiyorumCanm ali kotu bir isim degilki sen diger ismini soyle sonucta sen cocukla daha fazla vakit gecireceksin senin soyledigine alisir bence zamanlada esin inadindan vazgecer inada bindirmis esin biraz meseleyi
Eşinizle konuşun ikna etmeye çalışın, oğlumuz yaramazlık yaptığında, kızdığımızda sinirlendiğimizde Ali gel buraya sıpa, şimdi terliği yiyeceksin gibi sözler sarf edeceğiz, bu kızmalarımız bazen anne babanın yanında olacak, babanın yanında adını taşıyan çocuğumuza bağırdığımızda babana çok ayıp olacak.Öyle olunca hoş olmaz gibi geliyo insanların gözüne sokar gibi ben koydum o istemedi kullanmiyo der gibi.babası kırılan da istemiyorum ama elbet biri kirilicsk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?