- Konu Sahibi Darkwhitetime
-
Ön isim illa babasının adı olucakmis istemiyorum babasının adı ali tamam güzel isim ama daha modern bi isimle beraber konabilir ilerde çocuk istediğini kullandım özellikle sen ne ekle sende ben ali yi kullanicam demesi beni üzdü seni umursamiyorum olarak algiliyorum
Merhaba uzun zamandır siteyi takipteyim ama yeni üye oldum yardımcı olursniz sevinirim.hamileligim zor geçiyor küçük bi operasyon geçirdim lavabo dışında ayağa kalkmak yasak psikolojim çok bozuk üstüne şimdi de eşimin bebegime babasini n ismini koymak istemesi moralimi daha çok bozdu.bende ona koyalım isterim ama iki isim olsun ben babanin adı ikinci isim olur diğerini kullanırız dedim o da sen ne eklersen ekle ben babamın adını kullanicm diyo biraz karışık oldu galiba ama sizce ben ne yapayım nasıl bu fikri degistireyim benm çocuğuma o işimi kullanmak istemiyorum.yorumlarınizi bekliyrm teşekkürler
Harika anlatmissin yalnız.Kocan klasik dar kafali turk erkegi, kizina anasinin ogluna babasinin ismini koyup, bakin ben anama babama vefa borcumu oduyorum, bakin ben erkek gibi erkegim karimi karistirmiyorum bakin evde benim sozum geciyor demeye calisiyor. Etrafina esina dostune bunlarin benzeri geri kafalilik dolu mesajlar vermeye calisarak icindeki gariban ezik surekli erkekligini ispatlama geregi duyan zavalliyi gosteriyor.
Icler acisi yurdum erkegin, daha 5 yasinda tum akrabalar ve es dostun icinde buyuk eziyetlerle pipisi kesildiginde o korkudan aglarken oglum aglama erkek adamsin sen denilerek daha bit kadarken bu dusunceyi baskiyi beynine yukleyen hastalikli , kendisine ataerkil diye seslenen geri kafali toplumun eseridir.
Simdi ogluna babasinin adini verir one onu yazdirir sende birsey koyarsin, sen ve senin ailen senin koydugunu kocan ve kocanin ailesi ise kp in ismini kullanacaklardir senin inadina kucucuk cocuga dedesinin adiyla seslenip minciklayacaklar.
Sonra kizin olacak onada anasinin adini koyacak senin ayran gonulluk kus beyinli kocan sonra yine ayni terane..
Bizde bu kafalar oldukca daha cok cocugun psikolijisini bozariz biz bu bagnaz dusuncelerle.
Allah kolaylik versin bu kocayla size
Bebekten önce bir gün çocuğumuz olursa adını ne koyalım muhabbeti yapar dururduk.Merhaba uzun zamandır siteyi takipteyim ama yeni üye oldum yardımcı olursniz sevinirim.hamileligim zor geçiyor küçük bi operasyon geçirdim lavabo dışında ayağa kalkmak yasak psikolojim çok bozuk üstüne şimdi de eşimin bebegime babasini n ismini koymak istemesi moralimi daha çok bozdu.bende ona koyalım isterim ama iki isim olsun ben babanin adı ikinci isim olur diğerini kullanırız dedim o da sen ne eklersen ekle ben babamın adını kullanicm diyo biraz karışık oldu galiba ama sizce ben ne yapayım nasıl bu fikri degistireyim benm çocuğuma o işimi kullanmak istemiyorum.yorumlarınizi bekliyrm teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?