- 12 Mayıs 2016
- 348
- 149
- 33
- 29
- Konu Sahibi Darkwhitetime
-
Ben ali ismi ni koymaya lim demiyorum iki isimli olsun ama ben ali yi kullanmak istemiyorum ikinci ismi ali olur diğerini kullanırız diyorum kabul etmiyoBenim oğlumun ismi de esimin rahmetli babasının ismi. Benim abimde kendi oğluna babamın ismini verdi. Genelde erkekler manevi acidan çok mutlu oluyorlar baba ismi ogullarinda devam edince. Bilmem bunun için esinizi uzmeye değer mi.
Hani isim çok kotu olur anlarimda. Bazi seyler erkekler için çok önemlidir. Baba ismi de bunlardan biri. o ismi koymayacak olsaniz bile Burdan gaza gelip esinizle aranizi bozmaya degmez..
sonucta onunda evladı olacak nasilki saygı bekliyorsunuz saygı duyup orta yolu bulmaniz gerekir. Ben ali ismini koymak istemiyorum demenizle onun illa ali olacak demesi arasında fark yok. İkinizi de isteği olmalı.
Bence ali öyle zor bi isimde değil eşinin tavrı çok yanlış ama iki isim bi arada kullanabilirsin benim eşim yusuf istedi babasının adı değildi ama bende kerem dedim yusuf kerem koyduk ikisi bi arada söylüyoruz başta zorlandık ama şimdi alıştıkZaten zor bi hamilelik geciriyorum doğumda n sonra inşallah kendi çıkarabilick kadar iyi olurum. Öyle olursa ona birakmm zaten
ali ismi cok guzel ama esinizin soyleyis tarzi yanlis bence haklisiniz ama sakince konusun hem iki isimde soylenebilir ben oglum olursa mustafa koyucam esimin iki dedesininde adi ve peygamberimizimde adi agir olmasin diyede yanina daaha modern bi isim ekliycez iki ismide soylenebilir sekilde yapicaz iki isim konsa dahil ikisi de soylenebilir bence ..ikra nur gibi .berk can gibi.. nil su.. mustafa bugra .omer asaf .. omer yuşa gibi.. siz caninizi sıkmayin. yiğit ali. de olabilir mesala onune guzel bi isim bulup esinize bole soleriz olmazmi diye teklif edinBen ali ismi ni koymaya lim demiyorum iki isimli olsun ama ben ali yi kullanmak istemiyorum ikinci ismi ali olur diğerini kullanırız diyorum kabul etmiyo
Ön isim illa babasının adı olucakmis istemiyorum babasının adı ali tamam güzel isim ama daha modern bi isimle beraber konabilir ilerde çocuk istediğini kullandım özellikle sen ne ekle sende ben ali yi kullanicam demesi beni üzdü seni umursamiyorum olarak algiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?