Doğacak bebegimin ismi sorun oldu!!yardım luyfrn

Benim eşim de istemediğim bir ismi koyma peşindeydi ama iki dudak büktüm tatlılaştırdım cilve falan vazgeçti dudak bükünce eşim ne dersem yapar sende eşinin sana karşı bir zaafını biliyorsan onu dene derim

Eskiden olsa sert cikardim ben de belki ama erkek kardesimin vefatindan sonra baska dusunur oldum. Evli degilim ama olurda ilerde evlenir bir erkek cocuk sahibi olursam ismi kardesimin ismi olacak. Dunyada en cok istedigim seylerden biri bu. Esim olacak kisi umarim anlayisli olur ama oglum olursa 2 ismi olsa da ben kardesimin ismiyle hitap edecegim. Tabi esinizin babasi yasiyormus, benim dururumdan farkli ama konusup orta yolu bulursunuz inşallah.

Can ismi konulunca modern mi olunuyomus? Ali ismi gayet guzel bi isim bana gore. Kucuk gormeni anlayamadim. Modernlik diye bi yol tutturmus herkes, modernlik degil ozentilik resmen. Ha ben olsam bende istemem kayinbabamin bana yaptigi haksizliklardan dolayi o baska seni o konuda anliyorum

Iste boyle aylarca kipirdamadan yatiyorsun her gun agliyorsun psikolojin bozuluyor ama bebeginin ismini koyma hakkina sahip bile olamiyorsun malesef

Erkekler ilk erkek çocukta özeniyolar genelde.Ali nin yanına bir isim belirleyin kimlikte ali kalsın.bizim de öyle hasan dede adı biz kendi belirlediğimiz ismi kullanıyoruz oglumda.

Eşine stres yaptrmaması gerektiğini riskli bi hamilelik geçirdiği ısrarla hatırlatsan gözüne soksan mı ya bu ne

Hiç bi huyu benzemese bile tırnağı benzer derler çok karşıyım Aile büyüklerinin isminin kıyulmasına.
İlla koyacak babasının adını sende güzel bi isim bul çocuğun kendi rızasıyla onu kullansın

Doğuma kadar ailesiyle müthiş ilişkimiz vardı o kafayla falan isim koysaydim yanlışlıkla yanmistim. .Zira doğum la bersber ben hariç herkes lohusa depresyonuna girdi aylarca cikamadilar bende kavga ettim maalesef. .Şuan nefret ettiğim kişilerden birinin ismiyle hitap etmek zorunda kalacaktim belkide sevmiyorum aile isimlerinden on ad bile olsa. .kullanılmayacak isim neden konulsun ki. .tavır mi yapiyorsun kusuyormusun ne edersen et istediğin ismi koy eşinden başka alternatif isim iste

Eşinizin anlayışlı olması lazım aksi taktirde yapacak bir şeyiniz yok boşanacak mısınız bundan sebep?

İyi tarafından bakın ki Ali çok güzel bir isim :)

Bu kadar takma. Eşinin üslubu çirkin. Sana keşke güzelce söyleseydi. İki
İsim koyun herkes istediğini desin. Çocuk zaten büyüyünce ne isterse onu kullanacak.

neden birinizden biri kırılacakki o istediğini koysun sizde istediğiniz bir ismi koyun sonuçta oda babası sende annesisin ikinizinde koymaya hakkı var ali nin yanına sizde istediğiniz bir ismi koyun kim hangisini kullanıyorsa kullansın

Bosver sen istedigin ismi koy ve oyle hitap et
Zaten cocuk size gore sekillenmiyor sevdigi ismi kullaniyor
Kardesimin iki ismi var biz dede ismini kullaniyoruz aile icinde ama okul cevresinde 2. ismiyle biliniyo onu kullaniyo kendi tercihi
Birde soylemeden gecemicem bi arkadasin ismi ali deniz(2 isimli)di surekli oyle hitap ederlerdi bunu begeniyorum ben

Ben ali ismi ni koymaya lim demiyorum iki isimli olsun ama ben ali yi kullanmak istemiyorum ikinci ismi ali olur diğerini kullanırız diyorum kabul etmiyo

Zaten zor bi hamilelik geciriyorum doğumda n sonra inşallah kendi çıkarabilick kadar iyi olurum. Öyle olursa ona birakmm zaten
Bence ali öyle zor bi isimde değil eşinin tavrı çok yanlış ama iki isim bi arada kullanabilirsin benim eşim yusuf istedi babasının adı değildi ama bende kerem dedim yusuf kerem koyduk ikisi bi arada söylüyoruz başta zorlandık ama şimdi alıştık

Ne senin baban ne onun baba ismi olsun.
Isim yoklugu çıkmadı ya.
Gobek ismi olarak sesleniversinler ama nufusa onlardan ayri isim secin derim.
Sert olun.

Ben ali ismi ni koymaya lim demiyorum iki isimli olsun ama ben ali yi kullanmak istemiyorum ikinci ismi ali olur diğerini kullanırız diyorum kabul etmiyo
ali ismi cok guzel ama esinizin soyleyis tarzi yanlis bence haklisiniz ama sakince konusun hem iki isimde soylenebilir ben oglum olursa mustafa koyucam esimin iki dedesininde adi ve peygamberimizimde adi agir olmasin diyede yanina daaha modern bi isim ekliycez iki ismide soylenebilir sekilde yapicaz iki isim konsa dahil ikisi de soylenebilir bence ..ikra nur gibi .berk can gibi.. nil su.. mustafa bugra .omer asaf .. omer yuşa gibi.. siz caninizi sıkmayin. yiğit ali. de olabilir mesala onune guzel bi isim bulup esinize bole soleriz olmazmi diye teklif edin

Bende ogluma tek isim ist3dm ama esimin dedesi vefat edincr annesi ve kardesleri tarafindan emrivaki yapildi fikrim bile alinmadan eşimi kirmamak icn tmm dedm ama hala tartisirz isim konusunu ilk adini kullaniyorzz diğer isminylr daha hic hitap edilmedi edilsinde istemiyorum bosuna koyduk

Benim 2. İsmim babaannemin adi ve resmi kurumlar disinda asla kullanmadim.. Ogluma da esim babasinin ismini koyacakti.. Neymis babasinin tek oglu diye bunun koymasi gerekiyormus. Ailesi bu konuda baski yapti.. Ama boşanirim gene de koydurmam dedim.. 9 ay ben tasidim isim hakki bana ait dedim . hee illa da koymak istiyorsunuz cocugun adina bi hesap açarsiniz dedesi adina her ay 500 tl yatirirsiniz dedim tabi islerine gelmedi.. Benim istedigim isim kondu

Bence sen bunlara takılma. Sen bebeğini kucağına almaya bak. Duygusal sıkıntıların yüzünden bence normalde alinmayacagin uzulmeyecegin bir lafa belki çok kiriliyorsun. Eşinin babası hayatta mi? Yaşamıyorsa küçükken falan ölmüş ise bence onay ver. Sen kendi seçtiğin adı kullan tabii ki. Yaşıyorsa olayı buyutebilirsin bence. Çok saçma bir istek o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…