Nerede bu kozmetikçi.
Pardon doğal kozmetikçi.
Öyle birşey olsaydı, bende tüyden başka birşey olmazdısusam yağı tüylendirmez mi yha?
ben öyle duymuştum:44:
Kozmetik Markaları başlığı altında bir topik açmıştım. Burada arkadaşlarla paylaşımda bulunmuştum ama burada da yazayım:bu sitede karakafesotu özlü cilt kremi var ama ben karakafesotunun ciltle ilgili ne gibi bir etkisi var acaba?biraz araştırdım da karakafesotu yaralara iyi geliyomuş,bu nedenle mi cilt bakımı için bu bitki özü kullanılmış acaba anlamadım
Kozmetik Markaları başlığı altında bir topik açmıştım. Burada arkadaşlarla paylaşımda bulunmuştum ama burada da yazayım:
Karakafesotu, diğer adıyla allantion, hücre yenileyici ve güçlü bir anti aging'tir. Etkili kremlerin içinde mutlaka bu bitkiden bulunur. Daha detaylı bilgi almak ve kullanan arkadaşların yorumlarını okumak isterseniz, diğer açtığım topiğe de bakabilirsiniz
ismini görür görmez daldım konuya boreas. (ya artık samimi olduk sayılır, siz demeyi kestim bu yüzden)
siteyi biliyorum zaten ama kitabı merak ettim ben. yazarın ve kitabının adını yazsan keşke. zaten kitap kurduyum, bir de bilgi dolu bir kitap, ıh-ıh-ıh yeme de yanında yat misali
Merhaba canım. Tabiki size bize gerek yok:) kitabın yazarı sitenin sahibi Nazım Tanrıkulu. Sana bir de Seda Sakacı'nın ismini verebilirim. İkisi de güzel kitaplardır. Kitapyurdu ve D&R' da bulabilirsinismini görür görmez daldım konuya boreas. (ya artık samimi olduk sayılır, siz demeyi kestim bu yüzden)
siteyi biliyorum zaten ama kitabı merak ettim ben. yazarın ve kitabının adını yazsan keşke. zaten kitap kurduyum, bir de bilgi dolu bir kitap, ıh-ıh-ıh yeme de yanında yat misali
Kitap konusunda aynı düşünceleri paylaşıyoruz:) ben o kadar hayal kırıklığına uğradım ki, okuduğum bir kitap film yapıldığı zaman kesinlikle izlemiyorum ve evet cehalet gerçekten de bazen mutluluk çünkü çok araştırdıkta insanın kafası daha çok karışıyor ve uygulamaya kalkarsak da kesinlikle şehri terketmemiz gerekiyor çünkü ilk başta soluduğumuz hava kirli zateno kadar severim ki kitapları, bir kitabın filmleştirilmesine çok sinir olurum. konu sapmasın, fazla yorum yazmayayım bu konudamuhakkak edinicem ve baş ucu kitaplarımdan yapıcam.
bir yandan da cehalet mutluluktur düşüncesinden kurtulamıyorum, öğrendikçe mutsuz oluyor insan, neler yemek/içmek, kullanmak zorunda kalıyoruz, nelere maruz bırakılıyoruz diye.
Nerede bu kozmetikçi.
Pardon doğal kozmetikçi.
susam yağı tüylendirmez mi yha?
ben öyle duymuştum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?