bende 1 hafta önce saçlarımı siyaha boyadım..ve doğala dönme sürecine başladım :)
benimle aynı durumda olanlar varmış demekki .bende tıpkı senin gibi senelerdir boyuyorum saçımı şuan sarı ama normalde saçım siyah ama gel görki bana siyah yakışmıyor diye yıllardır yok dip boya, yok kaş boya saçlarım yandı yıprandı uzamıyor üstelik dipler çıktıgındada 15 tel falan beyaz gördümki bu beni dahada çok üzdü kendi saçıma dönmeye karar verdim ama ee şimdi beyazladı yine mi boyamak zorunda kalcam diye çok üzülüyorum.benimde düşüncem hiç bakır karamel yapmadım kısmetse önce öle bir renk boyayıp 1ay deneyip sonra hemen dogal saçma dönmek uzatmak. ama benim kendi saçımda simsiyah degil böle kırık bir siyah boyanın verdigi simsiyah görüntüyü istemiyorum kapkara oluyor kırık böle açık siyah hangi boyada var bilen varsa süper olur.senide takip etcem foto falan eklersin umarım dogal saçımıza dönebilirz:)))
bende 2 sene önce saç boyamaktan bıkmış ve kendi rengime dönmeye karar vermiştim. saçlarım o zaman karamelimsi kahve bi renkti.kendi saçlarım koyu bi kahve siyah gibi. lorealin casting serisinden koyu kahveye boyadım . o boya 2-3 ay gibi bi sürede saçımdan aktığında hem nekadar uzadığını görüyodum hemde kendi saç rengime dönme kararımın ne kadar doğru olduğunu gördüm. 2 kere bu boyayla boyadım ve uçlardanda kestirerek kendi rengime döndüm :) şuan çok rahatım hem saçlarım yıpranmıyo hemde dip boya derdi yok , boya solması derdi yok... inş. sizde bu dönüşümü başarırsınız......
Merhaba..bende saçımı 3 ay önce siyaha boyadım fakat kapkara kömür gibi oldu kendi doğal rengimle hiçmi hiç alakası yokacaba nasıl eski görünümünü elde edebilirim?Birde boyadan sonra aşırı derecede döküldüğünü fark ettim,çok üzülüyorum yaa umarım başarabiliriz boyamadan sağlıklı saçlar uzatırız kızlar
Ayy canım tarif verirsen çok sevinirmtatlım ben 1 ay önce peroksit ve karbonat karışımıyla siyah saçımı açtım.ölçüyü hatırlamıyorum.ajandamda var eve gidince yazarım istersen.saçı güzel açıyor tatlı bir siyah yapıyor
1 sene 7 gündür hiç boyamadım saçlarımı
işte en son düğünümde boyadım şimdi ise saçlarım resmen parlıyor ve canlı canlı duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?