Eki Görüntüle 443190
Açık tonlarda siyah renk arayışındaydım bunu buldum ve çok beğendim.koyu küllü kumral galiba ama yine de riske atmayacagım kuaföre gidip yaptıracagım
günydın,
bu hepimizin sorunu aslında.bir renk görünce acaba bunu mu yapsam demek. :)
bu arada ben simsiyah saçlarımı 4 şişe %9luk peroksit ve yarım paket karbonatla açtım ve çikolata kahveye boymıstım.
bu malzamalri karıştırıp saça sürüyoruz ama saçı paket yapıyoruz alüminyum folyo ile.15-20 dk sonra yıkıyoruz ısıltılı tatlı bir siyah oluyor.
cnm ama sanada tıpkı bende oldugu gibi sarı yakışıyor belli yüzünü kamufle etmişsin ama bariz sarı yakışmış boya siyahıda hoş durmamış madem kendi saçına döncen tavsiyem açık kırık siyah denemen çok dogal durcaktır bir önceki mesajımda numara verdim o tona bi bak istersenson 3 yılki saç renklerlim;
Eki Görüntüle 442727 platin sarısı
Eki Görüntüle 442749 dibi çıkmış platin sarısı
dip yaparken sarı kısımlar yandı koptu kestirdim ve
Eki Görüntüle 442751 oryalsiz platin sarısı
Eki Görüntüle 442752 tarcın bakır
Eki Görüntüle 442753 tütün sarısı
Eki Görüntüle 442754 siyah
Eki Görüntüle 442755 çikolata kahve
Eki Görüntüle 442756 küllü kumral
Eki Görüntüle 442758 açık karamel
sanmayın ki renk değişimi bu kadar bunlar sadece 3 yıl içindeki ulaşabildiğim fotograflar.artık gerçekten bıktım
hayırlı olsun tatlım.ben de rengi koyulaştırıp kestire kestire kendi rengime dönecegim.kullandığın boyayı söylediğin için çok eşekkür ederim. 6.1 numaralı boyadan istediğim verimi alamazsam bende denerim çünkü benim doğal saç rengim de seninkine yakın.
cnm ama sanada tıpkı bende oldugu gibi sarı yakışıyor belli yüzünü kamufle etmişsin ama bariz sarı yakışmış boya siyahıda hoş durmamış madem kendi saçına döncen tavsiyem açık kırık siyah denemen çok dogal durcaktır bir önceki mesajımda numara verdim o tona bi bak istersen
Kaç defa kendi rengime dönmeye çalıştım da her defasında başka bir renk aklımı çeldi
O kadar güzel ki doğal saç rengim (küllü kumral) bir yandan dönmek için can atıyorum
Bir yandan da dönene kadar iki renk saçla dolaşmayı istemiyorum
Çünkü ne kadar koyu renge bile boyasan aylar sonra o renkte illa ki akıyor
Ama hazır yeniden koyu renge heves etmişken
ve zaten kendi rengime dönmeyi istiyorken
Bu sefer hırs yapacağım ve başaracağım
Ama belki son defa kahve tonuna boyar sonra da bırakırım kendi haline .
Şu anda çok fazzla altın yansımalarım var çünkü .
Yağ bakımlarıma da başladım bir an önce uzatmak istiyorum saçlarımı .
Bu topiği de açman iyi oldu canım burada kendimizi motive edelim ve boyalardan uzak tutalım birbirimizi :))
Ben de 3 yıldır boyuyorum saçlarımı. Sarı dışında her rengi denedim. Şimdi amacım tamamen doğal rengime kavuşup sarıyı saçlarımda görmek.
Ama direk boyamayacağım. Doğal saç rengim sarı yansımalı kumral. Yazın baya açılır açık kumral uçlara doğru sarı olur. İyice uzadığında papatya, ıhamur gibi doğal yöntemlerle açıp, açık sarı krepe balyaj yaptıracağım. Bu resimdeki gibi istiyorum;
Şu an baya geldi dipler. Saçlarımı toplayınca boyalı kısımlar gözükmüyor. Yanık zaten o kısımlar, rengi de berbat bakır yansımalı bir kumral, hava da sıcak olduğu için hep topluyorum. Sürekli uçlarından alarak boyalı kısımlardan kurtulmaya çalışıyorum.
Sürekli boyadığım ve yaktığım için yıllardır belime gelmedi saçlar. Boyadan tamamen kurtulup belime kadar uzatmak istiyorum.
Bu arada doğal siyah isteyenler olmuş. Saçları simsiyah dediğimiz insanların saçları aslında 3 numara koyu kahvedir, bunu göz önünde bulundurarak boyayın saçlarınızı. Boyayacağınız renk 3 numaradan açık olsun, 4, 5 gibi. Yansımalı renkleri kullanmayın, 5.0 gibi yansımasız renkleri tercih edin. Eğer saçlarınızda kızıl/turuncu yansıma varsa 5.1 gibi küllü renkleri de tercih edebilirsiniz. Oksidanı %6lık kullanın.
tatlımmm küllü kumral doğal saç için neler verirdim bir bilsen, aşığım ben renge
ama boyayla olmuyor 2 günde akıp gidiyor, ben de artık uğraşamıyorum
kesinlikle hepimiz destek olalım birbirimize bu şekilde yeneriz bu saç boyası takıntımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?