Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal Saç Rengine Dönüş

Açık tonlarda siyah renk arayışındaydım bunu buldum ve çok beğendim.koyu küllü kumral galiba ama yine de riske atmayacagım kuaföre gidip yaptıracagım

Eki Görüntüle 443190

Açık tonlarda siyah renk arayışındaydım bunu buldum ve çok beğendim.koyu küllü kumral galiba ama yine de riske atmayacagım kuaföre gidip yaptıracagım

evet renk güzel duruyor bende deneyebilirim fakat saçımı boyayalı 1 hafta oldu o yüzden birkaç hafta sonrasını beklicem :) şimdiki saçımda bakırlık olduğundan inşallah kötü sonuçlarla karşılaşmam

kesinlikle sana katılıyorum canım.benim boya geçmişim fazla yok aslında.toka tutmayacak kadar kalın saçlarımı röfle yaptırdım yandı.onu kapatayım derken başka renk boya.olmadı aktı yine boya.sıkılıp kendi rengimi yapacam deyip boyadım simsiyah kömür rengi.ben çok beyaz hiç yakışmadı.bu sefeğr oryalle aç.karamel yaptır.açılmış saçta boya akıyor sürekli boyat.bu sefer her kuaför başka bir ton karamel yapar.derken 3 yıl geçti.bu süre zarfında bir de ne göreyim saçımda bir sürü beyaz.artık boyamak isteniyorum ama beyazlar var bu seferde.

Benim diplerden 15 cm kadar kendim saçım ,geri kalanını yani uçlarını sıvıyla açmıştım hani şu saç boylarının içinde satılan oksidanlardan yani .

Şimdilerde o açılan yerleri pek beğenmiyorum tek renk olması için uçlarını boymam lazım :44: ama hangi boya ile boyamam gerektiğine karar vermedim

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım .Mutlaka deneyeceğim..

ben önce bi karamelide denicem malum içimde kalmasın sonra kendi saçıma döncem inşallah..kızlar böle simsiyah degilde dogal siyah boyasız saç gibi olan açık siyahı boyayla elde edebilen varmı benim saçım şuan sarı böle hiç boyanmamış gibi siyah istiyorum kapkara saçları begenmiyorum çünkü.loreal ana renklerde 6.0 dedigim gibi sanki bu tonu deneyen varsa foto yükleyebilirmi

cnm ama sanada tıpkı bende oldugu gibi sarı yakışıyor belli yüzünü kamufle etmişsin ama bariz sarı yakışmış boya siyahıda hoş durmamış madem kendi saçına döncen tavsiyem açık kırık siyah denemen çok dogal durcaktır bir önceki mesajımda numara verdim o tona bi bak istersen

selam ark.larr ben de sonunda kendi saç rengmde karar kılanlardanım =) ve döndüm de sayılır,neredeyse 1 sene olacak boyamıyorum dipten kendi rengm geldkçe çk mutlu oluyorum beyazım bile yok ne güzel geliyor doğal rengimm ne de güzelmiş diyorum bnmde nerdeyse denemedğm renk kalmadı.. sarı,karamel,kumral,çikolata,balköpüğü,kızıl... ama sonuç: gene kendi saçım ama gerçekten niyetlenirseniz 8-9 ayı boyamadan geçirmenz gerekiyo ben bunu başarabilenlerden oldm valla bn de hayret ediyorum bazen kendime yanlız arada bir açılan uçlarıma,(çünkü uçlarda boyalar kaldı hala biraz) kuaförde cila yaptırıyorum o zman güzel idare ediyo 2 -3 ay rahat kullanıyorum zaten böyle böyle döndüm kendi rengime.

canım bu boyayı ilk yaptığımda siyah gibi duruyo ve zamanla rengi daha açılıyo ve akıyo saçtan kendi saçın çıkıyo ortaya. uzama sırasındaki dip ve uçlardaki farkı kapatmak için harika bir boya, birde diğer boyalar gibi saça zarar vermiyo çok parlak ve yumuşacık oluyor saçlar... başka bi konudasaçlarım boyarken hem yavaş uzuyordu hemde çok yıpranıyordu kırılıyodu. şimdi saçlarım daha hızlı uzamaya başladı ve sağlıklı...
halen daha bazen kumral tonu yapsam mı ? diyorum ama boyalardan kurtulmaya çalışmak baya bi zaman aldığı içinde direk vazgeçiyorum.... :)

Kaç defa kendi rengime dönmeye çalıştım da her defasında başka bir renk aklımı çeldi
O kadar güzel ki doğal saç rengim (küllü kumral) bir yandan dönmek için can atıyorum
Bir yandan da dönene kadar iki renk saçla dolaşmayı istemiyorum
Çünkü ne kadar koyu renge bile boyasan aylar sonra o renkte illa ki akıyor
Ama hazır yeniden koyu renge heves etmişken
ve zaten kendi rengime dönmeyi istiyorken
Bu sefer hırs yapacağım ve başaracağım
Ama belki son defa kahve tonuna boyar sonra da bırakırım kendi haline .
Şu anda çok fazzla altın yansımalarım var çünkü .
Yağ bakımlarıma da başladım bir an önce uzatmak istiyorum saçlarımı .
Bu topiği de açman iyi oldu canım burada kendimizi motive edelim ve boyalardan uzak tutalım birbirimizi :))

Ben de 3 yıldır boyuyorum saçlarımı. Sarı dışında her rengi denedim. Şimdi amacım tamamen doğal rengime kavuşup sarıyı saçlarımda görmek.
Ama direk boyamayacağım. Doğal saç rengim sarı yansımalı kumral. Yazın baya açılır açık kumral uçlara doğru sarı olur. İyice uzadığında papatya, ıhamur gibi doğal yöntemlerle açıp, açık sarı krepe balyaj yaptıracağım. Bu resimdeki gibi istiyorum;

Şu an baya geldi dipler. Saçlarımı toplayınca boyalı kısımlar gözükmüyor. Yanık zaten o kısımlar, rengi de berbat bakır yansımalı bir kumral, hava da sıcak olduğu için hep topluyorum. Sürekli uçlarından alarak boyalı kısımlardan kurtulmaya çalışıyorum.
Sürekli boyadığım ve yaktığım için yıllardır belime gelmedi saçlar. Boyadan tamamen kurtulup belime kadar uzatmak istiyorum.

Bu arada doğal siyah isteyenler olmuş. Saçları simsiyah dediğimiz insanların saçları aslında 3 numara koyu kahvedir, bunu göz önünde bulundurarak boyayın saçlarınızı. Boyayacağınız renk 3 numaradan açık olsun, 4, 5 gibi. Yansımalı renkleri kullanmayın, 5.0 gibi yansımasız renkleri tercih edin. Eğer saçlarınızda kızıl/turuncu yansıma varsa 5.1 gibi küllü renkleri de tercih edebilirsiniz. Oksidanı %6lık kullanın.

canım yaa inanki çevremdeki herkes seninle aynı fikirde. yüzümü görmeden durumu doğru tahmin etmişsin helal olsun
herkes sarı saçımı çok beğenirdi, sarı saçtan nefret eden babam bile. ve saçımı siyaha boyadığımda kimseye söylemedim sürpriz olsun diye herkes peruk sandı iğrenç dedi

tatlımmm küllü kumral doğal saç için neler verirdim bir bilsen, aşığım ben renge
ama boyayla olmuyor 2 günde akıp gidiyor, ben de artık uğraşamıyorum
kesinlikle hepimiz destek olalım birbirimize bu şekilde yeneriz bu saç boyası takıntımızı

renk önerin için çok teşekkürler canım, cıktık bir yola basaracagız inanıyorum.

Bu arada ben bugün kuaföre gitmeyi planlıyordum ama yetişemedim. Birkaç gün içinde mutlaka gidip rrengi paylaşacagım.
Boyatan arkadaşlar da fotograf koyabilirlerse çok seviniriz

Ah ah böyle şeyleri duyunca da içleniyorum
Millet küllü kumral için yanıp tutuşurken benim kendi doğal saç rengim olarak
Ondan bu kadar uzak kalmam çok üzücü
Boyadan da nefret ediyorum çünkü saçlarımı çok yıprattı o kadar fazla
boya yapmadım ama bir kere bile yapsam yıpranıyor hemen
Artık saç boyasımıymış neymiş yok öyle bir şey zarar o zarar
En güzeli doğal saç rengi yummmuşacıkkk , passparlaakkk

Benimde belime gelmek üzere olan saçlarım vardı ama koyu kakaoya boyadım salak gibi. simsiyah oldu açmaya calışırken kumraldı oydu buydu derken kestirdim.pişman olacagınız renklere boyamayın derim

of arkadaşlar bu doğal saç rengine dönüş yolculuğunda bende yanınızdayım
Şu köpük boyalara aldandım boyadım güzelim saçlarımı böyle bir garip geliyo dokununca falan sanki böyle saçım plastikleşti gibi.
Şimdiki aklım olsa boyamam diyorum ama heves işte.
Saçımda şu an 8.0 var kendi rengim 7.0 yani tam olarak dip boya gelsin artık napayım öyle dolaşırım :18: biraz sonra da uzar kestiririm :44: boyadan tamamen kurtulurum

Köpük boyalar çok mu kötü yahu kullananların bazısı hiç memnun değil bazısı ise çok memnun ?
Benim saç uçlarım oyuncak bebek saçı gibi duruyor ama dokununca aslaa öyle değil
Saç uçlarımda altın yansımalarım daha fazla olduğu için yani sırf altın yansıması var diye öyle duruyor
Son bir defa koyu kahveye boyama isteği var içimde ama
En nihayetinde yıpranacak saçım
Sırf boya yapıyorum diye düzleştirici kullanmıyorum 1 yıldır
Boya-düzleştirici bu saçlar plastiğinde plastiği olurdu
Ama artık hem kendi rengime dönmeyi hem de düzleştirmeyi istiyorum
Sanırım 2 yıl sonra tamamen kendi saç rengime kavuşmuş olacağım ..

ben röfle yaptırdım yakısmadı klasık koyu kahve siyah gibi bişi yaptım aktı her halukarda altından sarılar çıkıyor 3 yıl sabrettim saçlarım belimde ve hala 2 parmakcık sarı kaldı ama onlardas guzel duruyor ondan kestirmıyorum.Insana en cok yakısan kendı rengi kası gozu valla ya kızlar tam destek verıorum azcık dısınızı sıkın zaten bir 6 ay gecınce iiyice cıkmıs oluo

nasıl kurtuldun dersenız uzundu saclarım 3 ayda bir 4 parmak kestirdim aynı hesaba gelıodu orta boy oluodu 3 ay sonra tam uzun kıvama gelıodu yine kestiriodum birden kısa kestirirsem depresyona girerdim:) simdi kuaforun yanından bile gecmıorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…