selam arkadaslar,
17 yasımdan(27 yasındayım) beri saçlarımı boyuyorum.yapmadığım renk kalmadı.Bazen güzel oldu bazen başörtüyle solugu kuaförde alacak kadar kötü oldu.
ama sonuç?
saçımı hiç istediğim kadar uzatamadım hep yıprandı,kırıldı.
Röfle yaptırdım saçım yandı, düz boyattım aynı renkler hiç tutmadı.diip boyalarım çıktı rezil gibi gezdim.ama artık dur demeye karar verdim.saçım şu anda karamel.kendi saçım koyu kumral.yani galiba öyleydi,en son 10 yıl önce gördüm kendi saçlarımı.boyalı ısımları küllü koyu kumrala boyatıp bundan sonra kendi saçımı uzatacagım taa belime kadar...benimle aynı fikirde olan insanlarla beraber bu süreci paylaşalım istiyorum.
bence de en güzeli doğal ...heledeDoğal saçtan daha güzel bir şey düşünemiyorum. Kişiye en çok giden renk kendi doğal rengi oluyor. Yıkayıp çıkmak dışında hiçbir dert olmuyor. Dipler geldi, renk soldu, renk aktı gibi... Ya da o kuaförlerle muhatap olma, renk tutturamama gibi. Herkes kullanabildiği kadar kendi doğal saçını kullanmalı. Ne kadar sürer bu doğal saça dönüş? Uzama hızına bağlı olarak değişir sanırım da, deneyimleri olanlar paylaşabilir mi? Bana 1.5-2 sene sürer gibi geldi, orta-kısa bir küt saçla bile... Ayda 1.5 cm uzar diyorlar saç için. Hiç uzamayan saçlar ise en az 1 cm uzarmış ayda. Oldukça uzun saçlarımız olabildiğine göre ben ayda 1.5 cm olduğunu varsayıyorum bu uzama hızının... Bence de boyaya bir daha bulaşılmamalı. Döngüyü her seferinde sıfırlıyor çünkü.
benim kendi doğal saçlarımda açık kestaneydi . Hatta aynı 600 numara loreal köpük boya çok açık doğal kestane idi . Şuan 8.1 küllü koyu sarı diplerden kendi saçım 5-6 cm kadar çıktı ama boyatmadım abes de durmuyo boyatmak da istemiyorum kendi saçıma geri dönmek istiyorum . O loreal in köpük boyasını alayım dedim herkes çok koyu çıkıyor en açığı bile koyu kahve oluyor demiş o yüzden kafam karıştı
köpük alma normal boya al..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?