Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal Saç Rengine Dönüş

Kızlar

İki kere açıldı saçlarım. Belime geliyordu, yandı omuzlarıma kadar kestirdim. Sublimme mousse un 30 unu boyadım saf kahve bir koyu oldu ki sormayın ya

Yeşil sabunla da renk akıtılabiliyormuş deneyeceğim, mousse un 50 saf kestaneye boyucam bu sefer köpüklerde renk 2 ton koyu çıkıyor ve fazla akmıyor bilginize.

Ondan sonra boyamak yok

Kaskatı oldu saçlarım ya

Konu güncel değil yine de yazmak istiyorum motivasyon olur umarım kızlar. Benim de doğal saç rengim kumral, tüm sarı - açık kumral tonlarını denedim sanırım 6 yılda. Saçlarımın son hali alarm veriyordu artık, ben de ani bi kararla 6.0a boyadım. Aktı, vazgecmedim 11.03.13de yeniden boyadım aynı tona. Ve sonuç benim için olumlu oldu, renk farkı göze batmayacak ölçüde şimdi uçlarından 3 ayda bi kestirerek tamamen kendi rengime dönmeyi bekliyorum sabırla. Resim de ekliyorum birazdan

Eklentiler

• $image.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 300
Saçlarımın boyası bitti gitti normale dönmeye başladı parlak olmasını istiyorum sen ne yaptın?

evet saçlarımı bir sürü renge boyadım en sonunda kendi rengim yani kumral açıkkumral oldugunu anladım 9 aydır boyatmıyorum yarıya kadar kızıl yarıya kadar kumral şimdi saçlarım sürekli kesitriyorum uçlarındaki kızıllar gitisn diye herkes 2 renk saçın boyattır diyor hayır direndim 9 ay bir 9 ay daha direnicem ve kendi rengim tamamen gelicek sadaece biraz sabır kızlar

bende en son subatta siyaha boyadım yarısınıda kestirdim şuanda omuzumda saclarım düzenli bakım saclarım bayagı düzeldi inş bidahaki yaza güzel olcak saclarım:)her ay aldırıyorum uçlardan biran önce kurtulmak için

Kendi sacim koyu kumral ama suan saclarim sari.cok acik sari degil ama.yaklasik 4 yildirki saclarimi boyuyorum.saclarim cok yiprandi. Kırıklar cok fazla.surekli uclardan kesmeme ragmen kırıklar bitmiyor kırıklarin tamamen gitmesi icin sacimi 15 cm felan kestirmem gerek. bouadan dolayi sacim cok ince telli oldu dogal rengime donmek istiyprum ne yapabirim.somdi sacimi koyu renge boyasam kiriklar cok daha belli olur.beyaz beyaz gozukur .o yuzden koyi renkte yapamıyorum

Merhabalar, Temmuz ayında bir talihsizlik yaşadım. Hiç boya değmemiş açık kestane-kestane arası güzel bir kahve tonu olan ki benim çok sevdiğim bir renkti, saçlarım kuaförün ben çok güzel yapacağım diyerek hiç tarzıma gitmeyen bir şekilde belki %40ına gölge ya da röfle yapmasıyla (oriyelle açarak, karamelimsi-sarı bir tonda) mahvoldu. Psikolojim de bitti. Hemen 20 gün sonra kuaföre gidip koyu kahveye boyattım, ben doğal saçıma dönmek istiyorum diyerek... Kuaför 2 boyada kapanır, sonra akmaz, akınca ışıltı gibi kalır, kestire kestire gider dedi. 2. boyadan bu yana da 1.5 ay geçti. Koyu kahve aktı ve şu an tam kendi saç rengimle uyum içinde, hafif kızılımsı, turuncu yansımalar da olsa. Bir daha boyatmayı düşünmüyorum. Diplerde yaklaşık 2 cmlik bir saçım var, o bile mutlu ediyor beni. Uzun ve dalgalı saçlarım var. Kestire kestire kurtulmayı düşünüyorum. Hiç boya deneyimim olmadığından bilgi almak istiyorum. Boya sürekli akar mı? Kendi saç rengimle uyumsuz bir görünüm oluşur mu? Karamel renk çıkar mı alttan yoksa aktığında daha doğal bir gölge görünümü mü alır? Daha önceden röfleyi kapatıp kendi saçına dönenlere özellikle sormak istedim. Ben sık sık kestirip kurtulurum diye düşünüyorum 2 sene içinde ama çokta sıkıntılı bir süreç gibi görünüyor bu. Yaza kadar orta-kısa bir küt kesime getirip süreci hızlandırmayı da düşünüyorum ama asla saçıma boya değsin istemiyorum. Her şeyin doğalı en güzeli. Bir daha da ömür boyu boyaya tövbe ettim. Beyazlasa bile kendi doğal saçımı kullanmaya kararlıyım.

ben yaklaşık 8 aydır boyamıyorum yanılmıyorsam, saçlarım önceleri belime kadardı ama 13-14 kez boyadan sonra(1,5 yıl kdr)
yıprandı resmen çalı süpürgesini andırmaya başladı baktım kırık aldırmakla olmuyor, temmuz gibi küt kestirdim. Düzenli bakım yapıp, kuru saçlar için şampuan kullanıyorum sırf boyalı kısımları yatıştırabilmek için ki günden günede açılıp yıpranmaya devam ediyor boyalı kısımları. Benim şahsi tavsiyem önce küt kestirip 3-4 ayda bir 1-2 cm aldırarak tekrar uzatmak, en azından ben öyle yapıyorum. Suan saçım kulak hizama kadar kendi rengi altlarıda 3-4 ton açık ombremsi duruyor. Birde ne olursa olsun tekrar boya değdirmemek bu aşamada çünkü sonu yok, o an için durumu kurtarıyor ama 1-2 ay sonrası için saça daha çok zarar veriyor

ayyy ben son mesajdan sonra
saçları doğala döndürdüm...
sonra yine boyadım ,şimdi yine
doğala dönmek için uğraşıyorum:)
çok akıllıyım :) :)

Doğal saçtan daha güzel bir şey düşünemiyorum. Kişiye en çok giden renk kendi doğal rengi oluyor. Yıkayıp çıkmak dışında hiçbir dert olmuyor. Dipler geldi, renk soldu, renk aktı gibi... Ya da o kuaförlerle muhatap olma, renk tutturamama gibi. Herkes kullanabildiği kadar kendi doğal saçını kullanmalı. Ne kadar sürer bu doğal saça dönüş? Uzama hızına bağlı olarak değişir sanırım da, deneyimleri olanlar paylaşabilir mi? Bana 1.5-2 sene sürer gibi geldi, orta-kısa bir küt saçla bile... Ayda 1.5 cm uzar diyorlar saç için. Hiç uzamayan saçlar ise en az 1 cm uzarmış ayda. Oldukça uzun saçlarımız olabildiğine göre ben ayda 1.5 cm olduğunu varsayıyorum bu uzama hızının... Bence de boyaya bir daha bulaşılmamalı. Döngüyü her seferinde sıfırlıyor çünkü.

bence de en güzeli doğal ...helede
kısmen tatlı ve hoş bir renge sahip olan daha da şanslı...
benim geçen sefer 1.5yılda kendi rengine döndü...ama zor da uzuyordu...
şimdi ise bakımı ele aldım ayda 2cm e tekabül ediyor...umarım daha güzel ve çabuk uzatırım...

2012 Şubat ayından beri boyamadığım ve sonunda boyadan kurtulan saçlarımı dün bir arkadaşın da gazıyla ombre serisi ile boyadım. Sonuç rezalet. Hemen doğal saçıma en yakın rengi alıp boyadım tekrar. Yaşasın doğal saç rengi

canlar benimde sacım sapsarıydı sürekli her renge boyadım 1 sene felan sarı kullandım daha fazla hatta . Hic boyamadan 1-2 sene sarı kullandım onun disinda sarı kumral sarı siyah cok degistim ama suan pismanım kendi sac rengime dönmek istiyorum . Küllü kumrala boyadım ama aka aka sarı gibi oldu kendi sac rengime dönmek istiyorum bu renk

en son 17 yasımda görmüstüm bu rengiii nasıl bu rengi tutturabilirim sacım suan bu renk

ben saçlarımı 2 sene evvel küt kestirdim ve hiç boyamadım, şu an saçlarım kendi doğal renginde ve omuzlarımdan aşağıda sağlıklı uzuyor ,kırılmıyor.ince telli saçlarıma oriel kullanarak büyük kötlüük yaptığımı şimdi anladım.sabırlı olun boyamayın kestire kestire uzatın

Selam arkadaşlar,
kendi saç rengim orta küllü kumral çok ince telli ve yağlı ama 1-2 tel dışında da beyaz yok amaaaaa yıllardır saçımı boyuyorum röfle yaptırıyorum ara ara kendi rengime dönmeye çalışıyorum çalışırken daha da batıyorum çünkü asla altta kalan röfle kapanmıyor bir süre sonra kusuyor turuncu reaksiyon veriyor ve saçım yine 2 renk oluyor en son geçtiğimiz temmuz sonu dip röfle yaptırdım. ağustosta kalbimdeki sağlık sorunundan dolayı anjiyo oldum eylülde ameliyat kararı alındı büyük bir kalp ameliyatı oldum 15 aralıkta yani yeni taburcu oldum şu an iyiyim bu süreçte röfleli saçlarım bakımsızlık ve sürekli yatmaktan keçe gibi oldu hiç açılmayacağını sandım ama avuç avuç saç kremiyle bir şekilde açtım. fakat çok da yıprandı tabi zaten az olan saçım koparak dökülerek iyice azaldı. tek kazancım 5 aydır saçımı boyamıyorum vs 5-6 cm kadar dipler çıktı. ve kendi rengime dönüş için en uygun dönemdeyim. saçlarımın toplam uzunluğu omuzlarımın biraz altında. ama yağlı olmasına rağmen çok yavaş uzuyor. şu an nekahat döneminde olduğum ve ilaç kullandığım için dahili ilaçlar alamam şampuan ve bakım yağları kullanabilirim. sizinle birlikte hiçççç boyamadan zamanla kendi saçımın rengine bırakmak istiyorum bunun biraz hızlı olmasına da hayır demem. motivasyonlarınızı ve bakım önerilerinizi bekliyorum

çok itiyordum ama sarıdan vazgeçemiyorum ve galiba rengimi buldum :)

Arkadaşlar bende liseden buyana saçlarımı sarıya boyayıp duruyorum.gerçekten değer bilememişim.saçlarımı çok beğenirlerdi yıllığımda bile saçlarıma övgüler vardı düşünün.şimdi en şanslı insanlar saçlarına boya vurmayanlarmış anladım.bu boyayı kim çıkardıysa bir kere boyalı saç savrulmuyor ahenkle dans edemiyor bende bayadır boyamıyorum 10 cm falan geldi diplerim ve kendi saçıma baktıkça içim açılıyor tarak kesintisiz takılmadan geçiyor sarı saça denk gelince orda bi duruyor işte Allah güzel yaratmış valla niye bulaştıysak boyaya neyse hepinize sağlıklı doğal saçlar dilerim.

benim kendi doğal saçlarımda açık kestaneydi . Hatta aynı 600 numara loreal köpük boya çok açık doğal kestane idi . Şuan 8.1 küllü koyu sarı diplerden kendi saçım 5-6 cm kadar çıktı ama boyatmadım abes de durmuyo boyatmak da istemiyorum kendi saçıma geri dönmek istiyorum . O loreal in köpük boyasını alayım dedim herkes çok koyu çıkıyor en açığı bile koyu kahve oluyor demiş o yüzden kafam karıştı

köpük alma normal boya al..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…