Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal Saç Rengine Dönüş

%6lık oksidan 30volümmü oluoyor canımbende loreal ana renkler 6.0 düşünüyorum dogal siyah gibi bir renk

Canım ben de uçlarını sıvıyla ,yani oksidanla açmışım .Annem de denedi yazık anneciğim saçları o işlemden sonra öylesi döküldü ki.
Benim dipler 15 cm fln kendi saçım ,aşağısı küllü açık kumral gibi .Hepsini tek renk nasıl yapabilirim ki .Diplere boya deysin istemiyorum .

Canım buğday tenlilere ,bu renkler daha güzel gider gibi :44: Senin ten rengine ,küllü kumral ya da kızıl yakışır .

Son düzenleme:

Canım ben loreal sublime mousse la başladım ya o güzeldi aslında ama boyarken falan berbat bir koku oluyor öğğ yani bir an dedim heralde zehirleniyorum ben ölücem bu odada
Onda 8.0 yok. 8.3 var boyayınca da o turunculuk verdi nedense (kapakta hiç turunculuk falan yoktu halbuki)
Koleston köpük boya da 8.0 vardı uyguladım ve sonuç felaket.
Renk tuttu tutmasına ama saçım bir garip oldu. Yani böyle yıprandı da diyemem, yanma falan olmadı çünkü açmadan boyuyorum ama garip bir his oldu yani saçımda. Güzelim saçlarım yolunuk yolunuk oldu sanki. Bir daha kolestona asla boyamam. Kimseye de önermiyorum. Ayrıca saç derimi de tahriş etti, kepek yaptı.

boyatmak istemiyorum ama beyaz saçları ne yapacağım? bu grey away falanda işe yaramıyor diyorlar.ne yapmalı????

He sen kokusundan dolayı kötü dediiin
Tamam tamam canım lorealdan memnun kaldın yaniii ?
Ben son defa boyama isteğim var demiştim hani altın sarılarım var
Bazen gözüme güzel geliyor bazen gelmiyor
E boyayacaksam da köpükle boyayım hem kendm boyarım hem de 1 kutu boyayla çabucak hallolur demiştim
Koleston için yazılan yorumların çoğunda memnun kalmadım saçlarım yandı diye yazılmıştı
Üzüldüm açıkcası saçlarının öyle olmasına canım
Benimde koyu kahveye boyayınca yaniii saçlarım kömür siyahı olunca yanmış gibi olmuştu
Halbuki açmamıştım aksine koyulaştırmıştım

boyatmak istemiyorum ama beyaz saçları ne yapacağım? bu grey away falanda işe yaramıyor diyorlar.ne yapmalı????
Doğal yöntemlerle beyazlarını koyu renge çevirebilirsin
Mesela ceviz yaprağını falan kaynatıp içerisine bir iki şey daha konuluyordu
Onları koyup günde 2-3 defa uygularsın çok etkili oluyor bence beyazlarda
Babannemin beyaz saçlarını bu yöntemle çok hoş bir kahve tonuna getirmiştik

kızlar bende beyazlarım var diye saçlarımı 17 hatta 16 yaşımdan beri boyardım herşeyi denedim şuan 23 yaşımdayım en son saçlarımı kısacık kestirip platin sarı yaptırdm ve rezil gibi gezdim ama sarıdan sonra kendi rengime dönme kararı aldım yaklaşık 1 buçuk sene önce ve saçıma uygun bi boya aldım önce baya koyu oldu ama sonra zamanla açıldı ve tam rengine döndü o gün bugündür boya sürmüyorum saçlarımda oldukça beyaz var görenler aa saçların beyazlamış diyor ama artık eskisi kadar aldırmıyorum en azından daha sağlıklılar ve şuan neredeyse belime kadar uzadılar. şimdiler de aklımdan geçmiyor değil tekrar boyamak ama o eski boya çilesini hiç uzatamadığım saçlarımı düşününce vazgeçiyorum..

aman diyim boşverin siz siz olun boyamayın herşeyin doğalı varsın beyazlasın ama sağlıklı olsunlar sanki boyayınca çok mu kapanıyor beyazlar en fazla 1 hafta sonra tekrar çıkıyor aralardan ve daha fazla sırıtıyor bu da can sıkıyor.

kasim 2011 den bu yana saç boyamiyorum. ama benim maksadim başka uzatip ombre hair yapmak istiyorum

Merhaba,

Yazdıklarına bakıldığında, saçınız aşırı boyama ve diğer işlemlerden yıpranmış. Profesyonel kuaför olan arkadaşım. Boyama ve diğer(fön) ve diğer işlemlerin saca azırı saca verdiğini söylüyor. Bu zararı azalmanın en iyi yollarından biri, bu tür işlemlerin sayısını azaltırken, diğer yandan kaliteli saç bakım ürünü ve şampuan kullanılmalıdır. Argan Life adında, argan yağlı, sulfate, alkol, silikon ve tuz içermeyen ir ürün var. Bu ürünü inceleye bilirsin. wwwww. life argan.... commmm

merhaba arkadaşlar bende dün itibari ile 7 yıldır kullandığım röfleden kestane rengine (ana rengime) döndüm. Kuaförde merakla sonucu bekliyordum açıkcası hiç beğenmeyeceğimi umuyordum çünkü sarıya o kadar alışmıştım ki fakat işlem bitti merakla bekleyişimin sonucunda hayranlıkla kendime baktım o kadar hoş oldu ki bu kadar güzel olacağını hiç beklemiyordum. Yıllardır saçımı boşuna yıpratmışım, hep beyazlarım olduğu için sarı kapatıyor düşüncesiyle röfle yaptırıyordum artık dur demenin zamanı gelmişti beyazlar umrumda değil 2 3 ayda bir dip yaptırırım en azından saçım doğal canlı ve parlak duruyor. PERSEASON arkadaşım senin bahsettiğin argan yağından kuaförüm önerdi bende aldım ve mavi su aldım kullanmaya başlayacağım. Sonuç itibari ile şuan o kadar memnunum ki keşke daha önce ana rengime dönseymişim.

tam tarifi verebilir misin canım?

Bende dügünüme kadar saçımı ellmemeye karar verdim kışın boyanmıştı en son ekim kasım gibi ynlış htrlamıyosam , dügünede 2 sene oldugunu varsayarsak o zamana istedigim saçı yapabilmem için yeterli uzunlukta ve doğal olucak :)

Kizlar bende bugun karamel sari sacimi 4 numaraya boyattm. Ama siyah oldu berbat kuafor dediki 1 haftada akicak o boya merak etme. 20 gun sonrada boya iyce akinca kullu 5.1 yada 6.1 ile ana sac rengine donebilirsin dedi. Basta bole koyu boyamasinin sebebi rurunculuklari kapatmakmis ve zemin sari oldugu icin atarmis boya. Umarim dedigi gibi olur cunku suan cok mutsuzum bocek gibi oldum

sızlar slm bnde doğal saç rengine dönüş yapmaya kararlı olanlardanım...4 yıldır denemedim renk kalmadı..ne aptallıkmış fark ettim....o kdr rengi gördükten sonra aslında kendi doal rengime aşık oldum yılbaşından beri boyatmıyorum dipler iyice belli kulak hizasına kadar uzadı...diğer kısımları da sarının üstune bal rengine boyadım..aralarında hafif bi kaç ton farkı da olsa gzl tatlı duruo güneşte ise neredeyse aynı gibi ....bi daha boyatmak mi perma mı..asla....fön mü maşa mı?kırk yılda 1 belki belime kdr olan saçları omuzuma getirtcek kadr aptallaşan ben olarak kimse ye tavsiye etmiyorum boya falan... 2 hafta hoş duruo renkleri.sonra.....hoş bana bunalrı herkes tavsiye ediodu ama ben kendim yaşycakkmışım demek..

12 yaşından beri boyuyorum. gözü erken açılanlardanım.:)
15 yaşımda doğala donme cabalarım oldu. ve döndüm de.. ama sıkıldım. uçlara açık renk attırayım dibe dokunmayayım dedim. kuaför komple boyadı. yine başa döndük. 18 di bu rezillik olduğunda. 20 yaşında yine denemem oldu. kaşıma kadar kendi saçımlaydım. baktım dipler uclar rezalet duruyo yine dayanamadım boyadım. anladım ki benim sarı takıntım var ve başaramayacağım. bu yüzden başaran kişileri tebrik ediyorum:)

ben de yavaş yavaş dönüyorum doğal rengime.röfleyi döndürmem çok zor maalesef. ne attıysam üstüne dırt gibi çıktı sarılar. şimdi çikolata kahve. yavaş yavaş kestaneye döncem. ama doğal saçlar bence uzunken çok güzel umarım benimde bellerime kadar uzar. şu anda omuzlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…