Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal Sarışınım Ama Saçlarım Koyulaşmaya Başladı Önlememe Yardım Eder Misiniz?

neriman10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
18
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
Küçüklüğümde saçlarım daha açık sarıydı daha sonra büyüdükçe koyulaşmaya başladı şu an koyu sarı diyebilirim. Saçlarım çok uzun
olduğu için dipteki saç rengimle uçtaki arasında fark var saçımıda boyatmak istemiyorum. Acaba yeniden sarılaşma ihtimali var mı saçlarımın. Papatya suyu denemeye çalıştım ama çok fark olduğunu düşünmüyorum belkide ben yanlış uyguladım bilmiyorum.Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum saçlarımın yeniden doğal sarı olmasını istiyorum belki aranızda benim gibi olupta açabilen veya yardım edebilecek birileri vardır.

Son düzenleme:
canım aynı benim yaşadığım şey saçlarım benim sapsarıydı geçen sene.çok sık düzleştirici kullandım şimdi koyu oldu.diplerim sarı diğer taraflar koyu.bende açmaya çalışıyorum papatya limon denedim işe yaramıyor.eczaneden doğal saç açıcı diye bişey aldım ama 1 kere denedim daha bi şey göremedim

Yaş büyüdükçe doğal olarak koyulaşır saç. Bir de bu sarı gördüğünüz kısımlar büyük ihtimal yazın açılmış saçlarınız, o yüzden dipler koyu geliyor gözünüze ama esas renginiz o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…