Doğal siklus ile transfer?

ys_pasa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2016
256
150
53
36
Bayanlar herkese merhabalar.Doğal döngü ile embriyo transferi olanlar lütfen yazabilirmi? Nasıl oldu ?başarı şansınız yükseldimi ve gebelik sağlayabildiniz mi? Tecrübesi olanlar paylaşabilir mi?

Merhaba,

Ben ilaçlıyı da natureli de denedim. İlaçlı negatif oldu, naturel siklus pozitif.

Yumurta toplamadan sonraki 2. adetimle doktora gittim 2. günü rahim kalınlığı yumurtalıkların durumuna bakıldı. 11. günü , 14. günü ve 15. günü(yumurta 20 mm kalınlık 12mm idi) de gittim. Yumurta takibi ve rahim kalınlığına bakıldı. En son 15. gün kan tahlili de yapıldı. 16. gün çatlatma iğnesini yaptım. İğneden 2 gün sonra prednol rulid( bu ikisini 4 gün kullandım) ve crinone jele başladım. İğnenin 6. günü transferim oldu. Hala crinone jel kullanıyorum transferimin 17. günü bugün inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ☺️☺️

İlaçlıya göre merkeze biraz daha fazla gidiliyor(ben transfer için toplam 5 defa gittim) ama şartlar müsaitse naturel siklus bizim için daha az yıpratıcı. Sizin için en doğrusunu doktorun söyleyecektir. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Çok teşekkürler bilgilendirmeniz için.bende bir kere ilaçlı denedim ve negatif oldu.bu sefer doğal deniyoruz pazartesi çatlatma iğnesi vuruldum önümüzdeki pazartesi içinde transfer günü verildi.ama ben hiç birşey kullanmıyorum jel yada ilaç.inşallah bu sefer pozitif olur.size kaç embriyo transferi yapıldı?

Ne kadar güzel inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.banada iki tane 5.gün embriyosu konulacak💁‍♀️

Prednol ilacı günde kaç kere kullandınız acaba?birde transfer gününe kadar mı içtiniz?

Merhabalar transfer sonrası kıpırtı hissettiniz mi bir belirti verdimi ?
Çok teşekkürler bilgilendirmeniz için.bende bir kere ilaçlı denedim ve negatif oldu.bu sefer doğal deniyoruz pazartesi çatlatma iğnesi vuruldum önümüzdeki pazartesi içinde transfer günü verildi.ama ben hiç birşey kullanmıyorum jel yada ilaç.inşallah bu sefer pozitif olur.size kaç embriyo transferi yapıldı?

Natürel transfer olan var mı sonuçlar nasıl oldu sonrasında ne ilaçları kullandiniz.konuuyu güncelleyelim

Cuma günü naturel transfer işlemim gerçekleşti perşembe test yaptırıcam cnm bnim 6.denemem.bende gebelik oluyo ve düşükle sonuçlanıyor.doktorum son çare bu işlemi önerdi vücut kendi salgılıyo hormonu dedi doktor.folik asit ve crinone jel yazdı sadece ama jel bana dokunduğu için duphaston diye bi hap yazdı günde 3 kere.hayırlısı bakalım test günümü bekli yorum

Merhaba bende naturel transfer sürecindeyim. Bugün ovitrelli vurdum. 2 gün sonra prednol, Rulid ve ceinone jel kullanmaya başlayacağım.21 Ağustostada inşallah transferim olacak.

Cuma günü naturel transfer işlemim gerçekleşti perşembe test yaptırıcam cnm bnim 6.denemem.bende gebelik oluyo ve düşükle sonuçlanıyor.doktorum son çare bu işlemi önerdi vücut kendi salgılıyo hormonu dedi doktor.folik asit ve crinone jel yazdı sadece ama jel bana dokunduğu için duphaston diye bi hap yazdı günde 3 kere.hayırlısı bakalım test günümü bekli yorum
İnşallah güzel haberler alırsınız🌸

Merhaba tüp bebek tedavisi hep negatif olunca biz de ovitrelle ile denedik çok yıpratıcı gerçekten sürekli aklımda ve yine olmamıştır diyip üzülüyorum

Sonuçlar ne oldu kızlar benim pozitif yarın tam 6 haftalık perşembe doktora gidicem kalp atışı için cumartesi kese gözüktü

Hanfendi gebe kaldığınızı yazmışsnz umarım bebeşiniz sizinledir.bende transfer olucam hiç bir ilaç kullanmıyorm sizin gibi düşüklerim oldu.transferiniz adetin kaçıncı gününe denk geldi transfer sonrasında ne yaptınız yardımcı olur musunz🙏

Back
X