Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler bilgilendirmeniz için.bende bir kere ilaçlı denedim ve negatif oldu.bu sefer doğal deniyoruz pazartesi çatlatma iğnesi vuruldum önümüzdeki pazartesi içinde transfer günü verildi.ama ben hiç birşey kullanmıyorum jel yada ilaç.inşallah bu sefer pozitif olur.size kaç embriyo transferi yapıldı?
İnşallah güzel haberler alırsınızCuma günü naturel transfer işlemim gerçekleşti perşembe test yaptırıcam cnm bnim 6.denemem.bende gebelik oluyo ve düşükle sonuçlanıyor.doktorum son çare bu işlemi önerdi vücut kendi salgılıyo hormonu dedi doktor.folik asit ve crinone jel yazdı sadece ama jel bana dokunduğu için duphaston diye bi hap yazdı günde 3 kere.hayırlısı bakalım test günümü bekli yorum
İnşallah güzel haberler alırsınız![]()
Hanfendi gebe kaldığınızı yazmışsnz umarım bebeşiniz sizinledir.bende transfer olucam hiç bir ilaç kullanmıyorm sizin gibi düşüklerim oldu.transferiniz adetin kaçıncı gününe denk geldi transfer sonrasında ne yaptınız yardımcı olur musunzCuma günü naturel transfer işlemim gerçekleşti perşembe test yaptırıcam cnm bnim 6.denemem.bende gebelik oluyo ve düşükle sonuçlanıyor.doktorum son çare bu işlemi önerdi vücut kendi salgılıyo hormonu dedi doktor.folik asit ve crinone jel yazdı sadece ama jel bana dokunduğu için duphaston diye bi hap yazdı günde 3 kere.hayırlısı bakalım test günümü bekli yorum